Παρασκευή… H λαχτάρα για ένα Σαββατοκύριακο αλλάζει τη διάθεσή μας!

Παρασκευή… και μόνο η λαχτάρα για ένα Σαββατοκύριακο που δε θα κουβαλάει σκέψεις για επαγγελματικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις είναι αρκετή για να μας κάνει πολύ αποτελεσματικούς, με ό,τι κι αν καταπιαστούμε. Ωστόσο καλό θα είναι να προσέξουμε το ενδεχόμενο να υπερβάλλουμε εαυτόν και να βρεθούμε μπλεγμένοι με υποθέσεις άλλων που όχι μόνο δεν έχουμε υποχρέωση να αναλάβουμε, αλλά πιθανότατα να βγούμε και υπόλογοι. Και μπορεί όσον αφορά τα συναισθηματικά μας το απόγευμα της Παρασκευής να μη θυμίζει σενάριο καμιάς κλασικής αισθηματικής ταινίας, αφού θα αναλωθούμε σε συζητήσεις για να εκτονώσουμε την ένταση της δουλειάς, όμως το βράδυ μας μπορεί να είναι αυτό που θα χρειαζόμασταν μετά από μια τέτοια μέρα…γεμάτο αγκαλιές, τουλάχιστον!

1Κριός (21/3 – 20/4)

Την Παρασκευή χτυπάτε κόκκινο, αλλά από εκείνα τα κόκκινα που βαριέστε λίγο, γιατί πρέπει να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που είναι περισσότερο διεκπεραιωτικές και καθόλου δημιουργικές. Λίγο υπομονή όμως και θα βρείτε τρόπους να εκτονώσετε το βράδυ, ότι καταπιέσετε το πρωί. Ίσως λίγη γυμναστική θα βοηθούσε να κλείσετε την εβδομάδα πιο ευχάριστα. Όμως προσεκτικά ότι κι αν κάνετε, γιατί πάνω στη μανία σας για εκτόνωση, μια λάθος κίνηση μπορεί να μετατρέψει τους αγαπημένους σας από απολαυστική παρέα σε νοσοκόμους σας.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

“Οι καλύτεροι του χωριού” είστε ταυράκια! Δεν είναι απλά το γεγονός ότι η πρακτικότητα που απαιτεί η Παρασκευή είναι στο αίμα σας, αλλά αν κάποιος μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες για απόλαυση που προσφέρονται από το βράδυ της Παρασκευής και το Σάββατο είστε εσείς και μόνο εσείς. Μπορεί να σας ξεβολέψει λίγο η Κυριακή, αλλά προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και να μην γκρινιάζετε. Ξέρω τι σας λέω… Θα με θυμηθείτε και σύντομα μάλιστα!

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Κι ενώ πάτε να ξεμυαλιστείτε, μια Θεία (ή μια διαβολική) σκέψη περνάει απ’ το μυαλό σας: “Πρέπει να αποδείξω ότι ενδιαφέρομαι για το σπίτι μου”. Όπου σπίτι ίσον το κτίριο, μπάνια, κουζίνες κλπ, αλλά και η οικογενειακή ισορροπία. Μην αγχώνεστε όμως, δε θα πάθετε τίποτα μόνιμο που θα καθορίσει τη ζωή σας μια για πάντα. Απλά ο ένας από τους δύο εαυτούς σας παίρνει λίγο παραπάνω τα ηνία από την Παρασκευή και σχεδόν όλο το Σαββατοκύριακο, για να μαζέψει τον άλλο, που… δεν κρατιέται.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να εξελιχθείτε και είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε για να δείτε προς τα που θα κινηθείτε. Καλά κάνετε, γιατί οι συγκυρίες σας ευνοούν. Όμως όταν παίρνετε τέτοιου είδους αποφάσεις το κάνετε λίγο άτσαλα, κι ενώ μέχρι πρότινος οι αγαπημένοι σας έβλεπαν τα ματάκια σας που ήταν καρφωμένα πάνω τους, ξαφνικά βλέπουν ένα…καβούκι και μάλιστα με δαγκάνες στο πλάι. Αφιερώστε τους την Κυριακή σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι κι εσείς είχατε ανάγκη να καθαρίσει λίγο το κεφάλι σας.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Σας έχει πιάσει αυτή η δημιουργική μανία και κάθε εμπόδιο που εμφανίζεται στο δρόμο σας φαντάζει βουνό, γιατί στο μυαλό σας ακόμα και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσετε θα πρέπει να αντάξια του μεγέθους του σχεδίου σας. Αμ δε… Αξιολογείστε το πραγματικό μέγεθος των απαιτήσεων της κατάστασης, οργανωθείτε και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Θα δείτε ότι ανάμεσα τους υπάρχουν κάποιοι που μπορούν και θέλουν να σας βοηθήσουν με τον τρόπο τους. Εξάλλου το Σαββατοκύριακο (και το βράδυ της Παρασκευής) έχει τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί έντονα ερωτικό.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Αυτός ο άλλος, αυτός ο άλλος είναι…ένα μπέρδεμα μεγάλο. Και να σου πω και κάτι; Μην προσπαθήσεις αυτές τις μέρες να ξεκαθαρίσεις με ποιον έχεις να κάνεις, τι θέλει από σένα κλπ, γιατί άκρη δε θα βγάλεις. Και δε θα βγάλεις, γιατί εσύ πρώτη/ος δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις. Αυτό το τριήμερο είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνεις μια προσπάθεια να αφήσεις την μπλοκαρισμένη σου λογική στην άκρη και να επιτρέψεις στο συναίσθημα σου να αναπνεύσει.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Ναι, η ζωή έχει και παρασκήνιο, και ανθρώπους που δε μας βλέπουν με καλό μάτι ή ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι να μας εκμεταλλευτούν . Όμως έχει και τους άλλους, αυτούς που μπορεί να απομακρύνονται για λίγο, αλλά επιστρέφουν μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία σου. Τα ραντάρ σου είναι απόλυτα ενεργοποιημένα και δε θα δυσκολευτείς να τους ξεχωρίσεις. Μην αφήσεις ούτε τα ψυχολογικά σου (κυρίως την Παρασκευή και το Σάββατο), αλλά ούτε τον εγωισμό σου (την Κυριακή) να σου χαλάσουν τη διάθεση σε μια περίοδο που δεν τη λες άσχημη.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Μέρες γεμάτες κοινωνικές υποχρεώσεις η Παρασκευή και το Σάββατο. Κυκλοφόρησε λοιπόν, αλλά να θυμάσαι: εκεί έξω υπάρχει ελεύθερος σκοπευτής με… βέλη και είναι πιο απρόβλεπτος κι απ’ αυτόν που πετάει τις πέτρες στον ηλεκτρικό και στα λεωφορεία. Αν, λοιπόν, σε πετύχει κανένα να κοίτα να το απολαύσεις, γιατί εδώ που τα λέμε, θες κάτι δυνατό να σε ταρακουνήσει ευχάριστα και να σε βοηθήσει να απαντήσεις στο αιώνιο ερώτημα “να ζει κανείς ή να μη ζει;”. Περιμένουμε την απάντηση σου την Κυριακή…

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Κλαίνε οι χήρες, μην κλαίνε και οι παντρεμένες. Ναι, εσάς λέω παντρεμένες. Μπορεί η δουλειά να είναι αρκετά απαιτητική, οι συνεργάτες σας να είναι στον κόσμο τους και να μη σας συμμερίζονται, με αποτέλεσμα να νιώθετε φορτισμένοι, αλλά δεν είναι ανάγκη να “ξεφορτίσετε” στον άνθρωπο σας. Αν πάρετε 2-3 ανάσες θα σκεφτείτε άλλους τρόπους για να εκτονώσετε την πίεση που νιώθετε. Διαλέξτε αυτόν που δε θα σας χαλάσει τη διάθεση, γιατί η Κυριακή σας θέλει με κόσμο και είναι γνωστό ότι δε θέλετε να χάνετε ευκαιρία να περνάτε όμορφα.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Εσείς και εκκρεμότητες επαγγελματικές να μην έχετε, ξέρετε να βρίσκετε. Ευτυχώς όμως το τέλος της εβδομάδας σας βρίσκει λίγο πιο ανάλαφρους με διάθεση να ονειρευτείτε για ένα ταξίδι το οποίο είτε έχετε ήδη προγραμματίσει, είτε ετοιμάζεστε να κλείσετε εισιτήρια. Αν νιώθετε την ανάγκη να το κρατήσετε μέσα σας, κρατήστε το, αλλά δείξτε και στο/στη σύντροφο σας κάποια δείγματα ότι έχετε αρχίσει να μπαίνετε στο κλίμα του ταξιδιού, γιατί με την ως τώρα στάση σας σίγουρα ανησυχεί για το κατά πόσο χαίρεστε με την προοπτική του ταξιδιού σας.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Έχετε τόση ενέργεια που δεν ξέρετε που να την πρωτο-διοχετεύσετε. Αν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στο/η σύντροφο σας, εραστή σας, ό,τι έχετε, κοιτάξτε να το κάνετε την Παρασκευή, γιατί το Σαββατοκύριακο αναμένεται να δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες ή να πραγματοποιήσετε σεμινάρια που θα απαιτούν αρκετό από το χρόνο σας το επόμενο διάστημα. Το σίγουρο είναι ότι θα γοητεύσετε όπου κι αν πάτε. Η επαφή σας με άτομα κύρους μπορεί να δημιουργήσει ανατρεπτικά σχέδια στο μυαλό σας, και αυτό είναι καλό!

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Αν σας ρωτούσε κάποιος πως θα θέλατε να περάσετε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη, τώρα που σκοτεινιάζει από νωρίς, τι θα λέγατε; Κανείς δεν ξέρει τι θα λέγατε ακριβώς, αλλά όλοι ξέρουμε ότι θα θέλατε να το περάσετε με τους αγαπημένους σας. Και να υπάρχουν πολλές αγκαλιές! Και φιλιά! Και αγάπη! Και στο δωμάτιο να αιωρούνται καρδιές! Ε, έτσι θα το περάσετε… Αλλά αν όντως δείτε καρδιές να αιωρούνται, μην το πείτε σε κανέναν. Και τη Δευτέρα νωρίς για δουλειά, γιατί εσείς την Παρασκευή θα τη βγάλετε λίγο στη λούφα.

Πηγή: Astrologos.gr