Το πιο γλυκό πολικό αρκουδάκι κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Tο πολικό αρκουδάκι του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου που έχει κερδίσει τις καρδιές όλων, θα μπορούσε να γίνει η επόμενη διασημότητα της γερμανικής πρωτεύουσας, ακριβώς όπως ο Κνουτ, που είχε γίνει γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το δημοφιλέστατο πολικό αρκουδάκι που φιλοξενείται στο ζωολογικό κήπο του Βερολίνου έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο κοινό.

Πλήθος φωτογράφων και δημοσιογράφων παραβρέθηκε για να καταγράψει τα πρώτα βήματά του στον εξωτερικό περιφραγμένο ειδικό χώρο με τη μητέρα του Τόνια.

Το τριών μηνών αρκουδάκι δεν σταμάτησε να εξερευνά το χώρο, ενώ ευχαριστήθηκε τις βουτιές στην λίμνη με τη μαμά του.

Γεννημένο τον Δεκέμβριο που πέρασε, το μικρό παιχνιδιάρικο αρκουδάκι έχει «κλέψει» τις καρδιές του κόσμου στο Βερολίνο και όχι μόνο.

Θα μπορούσε να γίνει η επόμενη διασημότητα της γερμανικής πρωτεύουσας ακριβώς όπως το πολικό αρκουδάκι Κνουτ, που είχε γίνει γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Κνουτ είχε γίνει δυο φορές εξώφυλλο στο Vanity Fair. Το πρώτο ήταν στην γερμανική έκδοση του περιοδικού και το δεύτερο στο green issue της αμερικανικής έκδοσης όπου ο μικρός αρκούδος φωτογραφήθηκε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Δυστυχώς όμως το πολικό αρκουδάκι πέθανε τον Μάρτιο του 2011, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων επισκεπτών του ζωολογικού κήπου, όταν πνίγηκε στη λίμνη που βρισκόταν στο κλουβί του, επειδή έπασχε από εγκεφαλίτιδα.

 

Πηγή