Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ: Επίσημος χορηγός στο 11ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ συμμετείχε ως χορηγός στο 11ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της ΙΜΗ, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, με κύριο θέμα την ΕΚΕ και Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Εκ μέρους της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ, συμμετείχε ο Γενικός Διευθυντής κ. Αναστάσιος Μπόκαρης, ο οποίος εκφώνησε ομιλία και παράλληλα συμμετείχε σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα: «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ως στρατηγική επιλογή των κυπριακών επιχειρήσεων». Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Μπόκαρης ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ βλέπει την ΕΚΕ ως στρατηγική επιλογή, ενώ αναφέρθηκε στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και στη σημασία του Materiality Analysis, ως μέρος της στρατηγικής της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου και υιοθετώντας το σύνθημα «καλή υγεία, καλύτερη ζωή», ομάδα της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ πρόσφερε φρούτα στους παρευρισκόμενους, παρακινώντας τους ταυτόχρονα να επιλέξουν την υγιεινή συνήθεια που θα υιοθετούσαν πρώτη στην καθημερινότητά τους. Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας, ήταν η προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής αλλά και η στήριξη του Συνδέσμου «Ανοικτή Αγκαλιά», αφού για κάθε υγιεινή συνήθεια που επέλεγε το κοινό η Πολυκλινική συνείσφερε το αντίστοιχο ποσό στον Σύνδεσμο.

Τέλος, αναφέρεται ότι στα πλαίσια της λειτουργίας της, η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ ανταποδίδει την εμπιστοσύνη του κοινωνικού συνόλου για το πολυτιμότερο αγαθό, την Υγεία, μέσα από ποικίλες δράσεις, ενέργειες και δραστηριότητες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που αφορούν πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο και έπειτα την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον.