Ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό σε αυτό το σπίτι;

Οι γατούλες είναι πανέξυπνες κι έχουν φοβερή προσωπικότητα κι απίθανο χιούμορ. Κι όπως δεν συμφωνεί, ας δει το παρακάτω βιντεάκι, που έχει πάρει το δρόμο των viral βίντεο με γάτες στο Διαδίκτυο, και θα καταλάβει.

Συγκεκριμένα, το μαγνητοσκοπημένο περιστατικό έλαβε χώρα στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Εκεί, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων κρατούν τα στόρια στα παράθυρά τους κλειστά, για να γλιτώσουν από το ανεξέλεγκτο γάβγισμα των κατοικιδίων τους, όταν αυτά βλέπουν να περνά απ’ έξω κάποιο άλλο σκυλάκι.

Όμως στην περίπτωση του φίλου μας από την Καλιφόρνια, στο σπίτι δεν υπήρχε μόνο σκυλάκι, αλλά και μια πανέξυπνη γατούλα. Η γατούλα, λοιπόν, βαριόταν με τα στόρια κατεβασμένα κι ήθελε να δει έξω από το σπίτι. Σήκωσε λοιπόν τα στόρια με το ποδαράκι της, για ν’ απολαύσει τη θέα.

Το αφεντικό της ήταν καθισμένο στον καναπέ, δίπλα στον σκυλάκο του, κι έσπευσε ν’ απλώσει το χέρι του για να ξανακλείσει τα στόρια.

Όμως, η έξυπνη γατούλα δεν το έβαλε κάτω. Τα ξανάνοιξε και μάλιστα μαζί και με τα διπλανά στόρια, που το αφεντικό της δεν έφτανε να ξανακλείσει, τουλάχιστον, χωρίς να σηκωθεί από τον καναπέ, όπου καθόταν.

 

Πηγή