Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια το Σαββατοκύριακο;

Όπως αναφέραμε και στην πρόβλεψη της Παρασκευής ο Ερμής βρίσκεται σε μια δυνατή όψη με τον Δία. Στο μεταξύ τους παιχνίδι θα εμπλακεί ακόμα πιο δυναμικά σήμερα ο Πλούτωνας και μάλιστα με θετικό τρόπο, γιατί ακόμα και η καχυποψία του μας είναι χρήσιμη στην παρούσα φάση. Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να αντιληφθούμε καλύτερα τα πράγματα, είτε επειδή η περιέργεια μας θα μας οδηγήσει σε περισσότερα δεδομένα που θα μας προσφέρουν μια πιο σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων, είτε επειδή θα τονώσει τη διαίσθηση μας θα έχουμε τη δυνατότητα να πιάσουμε νοήματα πίσω από τις λέξεις και τα φαινόμενα. Είναι βέβαια πολύ πιθανό να ανακαλύψουμε και πράγματα που έχουν συμβεί πίσω από την πλάτη μας, γεγονός που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε κάποια άτομα και ενδεχομένως να κλονιστούν σχέσεις χρόνων σε μία στιγμή.

Κυριακή 17 Μαρτίου

Με το πλανητικό σκηνικό να είναι γεμάτο από απρόοπτα, μυστήριο και πάθη η πιθανότητα να γοητευτούμε από γνωριμίες με ανθρώπους που θα νιώσουμε ότι έχουν τη δύναμη να μας αλλάξουν την ζωή και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από έντονη. Κατά τ’ άλλα, έχουμε ανάγκη από λίγη καλοπέραση, από κάποιον να μας πει έναν καλό λόγο και τότε είμαστε έτοιμοι να του ανταποδώσουμε πολλαπλά, σαν να μας έκανε το μεγαλύτερο δώρο. Σήμερα μάλιστα που η μέρα κρύβει μια κάποια διάθεση για επανάσταση και αρκετές επιπόλαιες αντιδράσεις γίνονται πιθανά και τα απίθανα.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Οι δυσκολίες στη ζωή είναι υπέροχες και απαραίτητο συστατικό της. Αυτό είναι το κεντρικό απόσταγμα των ημερών, γιατί θα έχεις την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις ότι μπορεί όταν τις ζεις να μην είναι ευχάριστες, αλλά όταν πια τις αντιμετωπίσεις και τα πράγματα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους καταλαβαίνεις τη δύναμη σου, παίρνεις δωράκι 3 αμπούλες αυτοπεποίθησης και βλέπεις ότι έχεις δώσει μεγαλύτερη σημασία σε κάποια πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Ναι, αλλάζει η κοσμοθεωρία σου και η μόνη παγίδα που θα πρέπει να αποφύγεις είναι το ενδεχόμενο να τα ισοπεδώσεις όλα.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις τις μέρες που ακολουθούν είναι τις συναισθηματικές σου εξάρσεις, την καχυποψία σου, αλλά και όποιο σκοτεινό κομμάτι του εαυτού σου βγει στην επιφάνεια. Μην τα αφήσεις να καθορίσουν τη συμπεριφορά και τις επιλογές σου. Σίγουρα η μάχη με τη λογική δε θα είναι εύκολη υπόθεση, όμως οφείλεις να την επιστρατεύσεις, γιατί μπορεί να υποπέσεις σε λανθασμένες συμπεριφορές και ψέματα στο φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο που μπορεί να σε εκθέσουν για το τίποτα.

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Όπως έχουμε ξαναπεί, ο κρίσιμος τομέας αυτές τις μέρες είναι αυτός των σχέσεων και η επίδραση που μπορεί αυτές να έχουν στην κοινωνική σου ταυτότητα και εξέλιξη. Απόφυγε ανακοινώσεις και υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Ειδικά όσον αφορά στα επαγγελματικά, αν ο στόχος σου είναι οικονομικός, όπως π.χ. κάποια αύξηση ή μια νέα συμφωνία από την οποία θα επωφεληθείς προσπάθησε να μην τη στηρίξεις σε επιχειρήματα που γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι δεν έχουν βάσεις και σε υπόγειες κινήσεις οι οποίες δε θα μείνουν στα… υπόγεια για πολύ.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Αυτές τις μέρες παίρνεις αέρα από ευχάριστα πράγματα που μπορεί να σου συμβαίνουν και το εκμεταλλεύεσαι, γιατί έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις λίγο από την πίεση του προηγούμενου διαστήματος. Όμως σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις δε φημίζεσαι για το μέτρο και την πειθαρχία σου, με αποτέλεσμα να κάνεις ξεσπάσματα που σε πάνε βήματα πίσω στις προσπάθειες σου. Έτσι αν π.χ. έκανες οικονομία ως τώρα, τώρα γέρνεις προς τη θεωρία ότι μια ζωή την έχουμε, άρα ας ξοδέψω. Αν έκανες διατροφή και χτυπιόσουν στο γυμναστήριο, τώρα τρως ότι πίτσα και σουβλάκι πέσει στα χέρια σου.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Η χαρά ή καλύτερα ο ενθουσιασμός σου αυτές τις μέρες μπορεί να σε κάνει να πεις καμιά κουβέντα παραπάνω, χωρίς να υπολογίσεις τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό που θα πεις είτε σε σένα, είτε στους άλλους με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διαχειριστείς κάποιες παρεξηγήσεις. Απόφυγε επίσης να πεις πράγματα πίσω από την πλάτη των άλλων, γιατί εκεί τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Τέλος, έχει έρθει η ώρα για ανάσες και ξεκούραση, μετά από πολλή δουλειά και τρέξιμο και κοίτα να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να εκμεταλλευτείς τα θετικά που έφερε η αποστασιοποίηση σας τις προηγούμενες μέρες.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Η υπερβολική προσκόλληση σου στις αρχές και τις απόψεις σου μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα αυτές τις μέρες, αφού θα λειτουργήσουν διαχωριστικά απέναντι στους άλλους. Είναι δεδομένο ότι είσαι ξεχωριστός, όπως όμως ξεχωριστοί είναι και όλοι οι άλλοι. Κάθε προσπάθεια να κάνουμε τους γύρω μας ίδιους με εμάς είναι μάταιη, γιατί δε θα καταφέρουμε να δούμε και να εκτιμήσουμε τη μοναδικότητα τους, πράγμα που το έχουμε ανάγκη. Το διαφορετικό είναι πηγή έμπνευσης, δίνει νόημα στη ζωή, αλλιώς θα ζούσαμε σε σπηλιές.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Αυτές τις μέρες ακούς πολλά και για πολλούς, που όμως δε σημαίνει ότι ισχύουν κιόλας. Επίσης πιστεύεις ότι αντιλαμβάνεσαι πολλά περισσότερα απ’ όσα σου λένε, κάνοντας εικασίες που μπορεί να μην έχουν καμία βάση, ενώ υπάρχει και το σενάριο να ακούς πολλές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνεις από ανθρώπους που πιστεύουν ότι ξέρουν το καλό σου καλύτερα από σένα. Σε όλα αυτά θα πρέπει να βάλεις ένα φρένο, να κοιτάξεις πως βλέπεις εσύ τα πράγματα και τι θες πραγματικά χωρίς να αποδέχεσαι αδιακρίτως ο,τι ακούς.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Τα συναισθήματα σας είναι πολύ έντονα και αυτό από μόνο του αποτελεί μία συνθήκη ικανή να σας κάνει πιεστικούς και απαιτητικούς απέναντι στους άλλους είτε πρόκειται για κάποιον ερωτικό σύντροφο, είτε ακόμα και απέναντι στα παιδιά σας. Αυτό που θα πρέπει να διακρίνετε είναι κατά πόσο εμπεριέχουν προσωπικές σας ανασφάλειες και να μιλήσετε ξεκάθαρα γι’ αυτές. Με ουσιαστικό διάλογο μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ καλύτερα δεδομένα στις μεταξύ σας σχέση, απ’ ότι με συναισθηματικά ξεσπάσματα.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Είναι μέρες που θα μπορέσετε να πετύχετε σημαντικά πράγματα ικανά να μεταμορφώσουν τη ζωή σας, αρκεί να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας και να μην πιστέψετε στιγμή ότι είστε το κέντρο του κόσμου. Ο κίνδυνος αυτός γίνεται ακόμα εντονότερος όταν έρχεστε σε επαφή με τις ανασφάλειες σας καθώς και με πράγματα που σας δυσαρεστούν, κι αυτό ακριβώς θα ζήσετε. Μην περιμένετε από τους άλλους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας και μη βιαστείτε να τους κάνετε ανακοινώσεις για το πως σκοπεύετε να συμπεριφέρεστε στο εξής, γιατί δύσκολα θα τις ακολουθήσετε.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Η ανησυχία που σου προκάλεσαν κάποια θέματα το προηγούμενο διάστημα έρχεται να κοπάσει. Υπάρχουν εξελίξεις ή δέχεσαι πληροφορίες και μηνύματα που σου δημιουργούν την αίσθηση ότι δεν είσαι μόνος σου, αλλά υπάρχουν άνθρωποι διατεθειμένοι να σε στηρίξουν είτε μιλάμε για θέματα υγείας, είτε ακόμα και για κάποιο νομικό ζήτημα. Βλέπεις ότι τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους και το μόνο που θα πρέπει να αλλάξει είναι ο τρόπος που τα αντιμετωπίζεις εσύ.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Νέες γνωριμίες, ενδεχομένως και κάποιος νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή σου και έχει λόγο και σκοπό. Ποιος είναι αυτός; Όχι το να ζήσεις μια κεραυνοβόλα παραμυθένια ιστορία, αλλά να συναναστραφείς με ανθρώπους που έχουν κοινές ανησυχίες με σένα, ενδεχομένως και κοινά προβλήματα, αλλά τα αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση που έχουν θα σου δείξει τον τρόπο να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες σου και να νιώσεις ότι δεν είσαι μόνος.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Όταν μιλάμε για τα «θέλω» σου ή τον τρόπο που εσύ θέλεις να βγαίνεις προς τον κόσμο η προσωπική σου άποψη είναι πιο σημαντική από το πως μπορεί να τα αντιμετωπίζει όλος ο υπόλοιπος κόσμος, ακόμα κι αν μιλάμε για σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, για τους γονείς σου, το ταίρι σου, τον εργοδότη σου ή όποιον άλλο. Το δυναμικό προφίλ προαπαιτεί μια δυναμική προσωπικότητα που έχει αντίληψη των χαρακτηριστικών της και των αναγκών της και δε φοβάται να διεκδικήσει το καλύτερο γι’ αυτήν.

Πηγή: Astrologos.gr