Προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα κάνοντας μικρά αλλά σταθερά βήματα

Η αυλαία αυτής της χρονιάς είναι γεμάτη με πλανητικές αλλαγές αλλά και μια Ηλιακή Έκλειψη, την επομένη των Χριστουγέννων, που μας κάνει να πιστεύουμε ότι τα όμορφα δεν τα προγραμματίζεις απλώς τα υποδέχεσαι και μάλιστα φορώντας τα γιορτινά σου!

Πρόκειται λοιπόν για μία περίοδο που οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα και να είμαστε ανοιχτοί να τα υποδεχτούμε χωρίς φόβο αλλά με καλή διάθεση αφού οι πλανήτες έχουν αποφασίσει αυτές τις γιορτές να είναι γενναιόδωροι μαζί μας! Καλό θα είναι να μας φέρνουν το καινούργιο και αν είναι και ερωτικό είναι πολύ καλοδεχούμενο ακόμα και αν εμείς είμαστε καχύποπτοι και επιφυλακτικοί… Μας επιτρέπεται να δίνουμε λίγο χρόνο για να καταλάβουμε επακριβώς τι μας συμβαίνει και πως μπορούμε να το διαχειριστούμε…Πάντως αυτή η Ηλιακή Έκλειψη έχει σκοπό να μας κάνει να ερωτευτούμε!

Ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης, στις 2 του μήνα αλλάζει ζώδιο περνώντας στον Αιγόκερω και είναι μία ευκαιρία να δούμε τις επεκτάσεις στους τομείς της ζωής μας με μέτρο αλλά και με πρόγραμμα. Ίσως είναι προτιμότερο να γίνονται μικρά βήματα και όχι μεγάλα για να είμαστε σίγουροι ότι πατάμε γερά πριν προχωρήσουμε στο επόμενο και είμαστε σίγουροι για τις αποφάσεις μας!

Η Πανσέληνος του μήνα στους επικοινωνιακούς Διδύμους θέλει να μας κάνει πιο συγκροτημένους επικοινωνιακά ώστε να εστιάζουμε στα σημαντικά και αυτή τη φορά μας οδηγεί να δούμε το συλλογικό καλό και όχι το ατομικό, κάτι που είναι απόλυτα εναρμονισμένο στο πνεύμα των εορτών!

Η Αφροδίτη αφήνει μέσα στις γιορτές το ζώδιο του Αιγόκερω με την αρκετά περιοριστική διάθεση και τις συντηρητικές του σκέψεις για να περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου κάνοντας μας πιο κοινωνικούς και ανοιχτούς ακόμα και στο να δούμε κάποιους ανθρώπους με διαφορετικό μάτι.Ίσως δηλαδή να δώσουμε και μία ευκαιρία σε ανθρώπους που είχαμε αποκλείσει ότι μας ταιριάζουν και είχαμε απλώς μία κοινωνική επαφή που τώρα όμως θέλουμε να δούμε και μία διαφορετική της όψη!

Ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού μας δίνει δύναμη, όλο το μήνα, μας φέρνει πιο κοντά στις κρυφές μας επιθυμίες και στο να θέλουμε στον έρωτα να υπάρχει πάθος, κάτι που το προσπαθούμε ιδιαίτερα! Αυτό το διάστημα ευνοούνται επίσης οι κρυφοί έρωτες που θα παραμείνουν βεβαίως κρυφοί, καθώς αυτές είναι οι προδιαγραφές τους και δεν πρόκειται να πάνε παρακάτω.

Ο Ερμής σχεδόν όλο το μήνα θα είναι στον Τοξότη και θα μας κάνει να ασχοληθούμε με τους συνανθρώπους μας, να δείξουμε την πιο ευαίσθητη πλευρά μας σε θέματα αλληλεγγύης και γενικά να είμαστε πιο κοινωνικοί και ίσως και υπερβολικοί κάτι που όμως προς το τέλος του μήνα θα το μετριάσουμε και θα εστιάσουμε περισσότερο στους δικούς μας ανθρώπους!

Σε ένα γενικότερο πλάνο είναι ένας μήνας που θα μας βοηθήσει να βρούμε τους κατάλληλους ανθρώπους για να μοιραστούμε τις γιορτές μας και κυρίως να ζήσουμε περισσότερο το πνεύμα των Εορτών! Είναι στην αγάπη που θα δώσουμε έμφαση και αυτήν θα μοιράσουμε απλόχερα! Αν και δεν είναι βοηθητικές όλες οι μέρες του Δεκέμβρη, το τέλος του μήνα και κοντά στα Χριστούγεννα καταφέρνουμε να βρούμε το πνεύμα των εορτών, επιλέγοντας να περάσουμε μαζί τους το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων!

 

1Κριός

Ωραιότατος είναι αυτός ο μήνας για εσάς γιατί σας προσφέρει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε στην καριέρα σας και σας κάνει να ανυπομονείτε για το επόμενο βήμα. Κάτι σας σπρώχνει, σας αλλάζει τις προτεραιότητες και σας κάνει δημιουργικά ανυπόμονους και αυτή η χρονιά θα κλείσει με πράγματα που ήδη θα έχετε ξεκινήσει για να τα ολοκληρώσετε το 2020. Δε σας αρέσει γενικά η στασιμότητα αλλά και ειδικά δε θα θέλετε να αφήσετε τίποτα χωρίς να κάνετε τις απαραίτητες πλέον προσθήκες και να φτιάξετε κάτι εντελώς καινούργιο που θα έχει αποδοτικότερο αποτέλεσμα. Είναι σίγουρο ότι τα κίνητρά σας είναι κυρίως οικονομικά και βέβαια θα λάβετε τα εύσημα σε μετέπειτα χρόνο. Ερωτικά είστε πιο αυστηροί με τις επιλογές σας και κοντά στις γιορτές αφήνετε τον εαυτό σας πιο ελεύθερο να επιλέξει ενώ αφήνετε και τους άλλους να σας εξωτερικευτούν περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι θέλετε να είστε το τιμώμενο πρόσωπο των εορτών και αυτό θα κάνετε, αφού και η Ηλιακή Έκλειψη της 26 Δεκεμβρίου σας δίνει αυτό το προνόμιο!

2Ταύρος

Σταδιακά βγαίνετε από το καβούκι σας και έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε πλατειά! Η μετακίνηση του Δία στον Αιγόκερω σας κάνει να πατάτε πιο γερά στη γη και να σκέφτεστε πιο ανοιχτόμυαλα ή και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας κάτι που θα σας βγει σε καλό γιατί είναι ευκαιρία να το κάνετε με μεγάλη επιτυχία. Ερωτικά το μαγικό κλειδί είναι στην επικοινωνία, η οποία μπορεί γίνει πιο στενή με τις υποσχέσεις που θα δώσετε. Γνωρίζετε οτι οι υποσχέσεις αυτές δημιουργούν υποχρεώσεις αλλά είστε απόλυτα σίγουροι ότι θέλετε να τις δώσετε και να δεσμευθείτε περισσότερο! Επαγγελματικά, το πλάνο σας εστιάζει στο τι μπορείτε να αποτιμήσετε σε χρήμα αν και σ’ αυτή τη φάση θα αναζητήσετε τρόπους να κάνετε περικοπές για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε περισσότερο για εσάς. Εξαρτάται όμως αν θα τα πάρετε άμεσα ή έμμεσα… Πάντως, είστε κοντά στο να βρείτε τον τρόπο που θα επωφεληθείτε. Καλό θα ήταν -ειδικά κοντά στις μέρες των Χριστουγέννων- να είστε πολύ ανοιχτοί σε προτάσεις ακόμα και αν σας βρίσκουν εντελώς απροετοίμαστους!

3Δίδυμος

Είναι συναρπαστικό το τέλος του έτους για εσάς, με την Πανσέληνο στις 12/12 να φιλοξενείται στο ζώδιο σας και να σας βοηθά να ενδυναμώσετε τη θέση σας κατανοώντας περισσότερο τι θέλουν οι άλλοι από εσάς. Είναι όμως και η στιγμή να δείτε κατά πόσο είστε διατεθειμένοι να δώσετε αυτά που σας ζητούν και να δεσμευτείτε περισσότερο τόσο στα ερωτικά σας όσο και γενικότερα στη ζωή σας. Στον ερωτικό τομέα δε χρειάζεται να ανησυχείτε που αποχωρεί ο Δίας από το απέναντι σας ζώδιο γιατί έχετε εντοπίσει πλέον τι θέλετε από τους άλλους και σας είναι πιο εύκολο να εναρμονίσετε τις δικές σας επιθυμίες μαζί τους και έτσι να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που έχουν μείνει στη ζωή σας. Πάντως αν θέλετε να έρθει κάτι καινούργιο στην συναισθηματική σας ζωή, μετά τις 20 του μήνα σίγουρα θα το έχετε, με τον έρωτα να είναι σε αφθονία και από αυτόν που είναι πιο ανάλαφρος χωρίς να σας δημιουργεί άγχος. Ωστόσο το τέλος της χρονιάς παρουσιάζει και επαγγελματικές επιτυχίες αφού ξέρετε να στοχεύετε καλύτερα και να κάνετε κινήσεις που να αιφνιδιάζουν τους ανταγωνιστές σας αφού προπορεύεστε και είστε πλήρως ανταγωνιστικοί!

4Καρκίνος

Σίγουρα είστε από αυτούς που μπορείτε να περιμένετε εξελίξεις στη ζωή σας και είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι από τις 2 Δεκεμβρίου και για ένα χρόνο θα έχετε το Δία απέναντί σας να σας κάνει πολύ συντροφικούς και σίγουρα έτοιμους για δεσμεύσεις που θα είναι όμως της απόλυτης επιλογής σας! Αντιλαμβάνεστε ότι στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι πιο εύκολα για εσάς γιατί σας αντιμετωπίζουν με τη σοβαρότητα που θέλετε και αυτό είναι μία ευκαιρία να είστε πιο χαλαροί και κυρίως να απολαμβάνετε τις στιγμές. Ερωτικά λοιπόν είστε έτοιμοι να ανανεώσετε την σχέση σας και να αφήσετε πίσω όλες τις κρίσεις, αλλά και να συναντήσετε έναν ολοκαίνουργιο έρωτα που φέτος φοράει τα γιορτινά του οπότε μπορείτε να τα φορέσετε και εσείς για να είστε ταιριαστοί! Κυρίως κοντά στην Ηλιακή Έκλειψη τις 26 Δεκεμβρίου θα είστε υπέρλαμπροι και στις γιορτινές εξόδους ο έρωτας θα είναι εκεί για να σας συνοδεύσει και να σας συναρπάσει. Επαγγελματικά, μη χαλαρώνετε γιατί νιώθετε αποδοχή, γιατί αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείτε τα οικονομικά σας γιατί έχετε ανοιχτεί αρκετά με αποτέλεσμα να σας τελειώνουν τα χρήματα ή να κάνετε περιττά έξοδα όμως ευτυχώς τα καλύπτετε για την ώρα οπότε δε σας λείπει το παραμικρό!

5Λέων

Η αλήθεια είναι ότι για ένα περίπου χρόνο ήσασταν από τους πολύ τυχερούς στον έρωτα αφού γινόσασταν πολύ εύκολα τα επίκεντρο και εσείς το ανταποδίδατε με μεγάλη άνεση κάτι που όμως δε βοηθούσε ιδιαίτερα τη δημιουργία μίας πιο μόνιμης σχέσης. Αν ήσασταν ήδη δεσμευμένοι νιώθατε ότι οι πειρασμοί είναι γύρω σας και ήταν εύκολο να τους απολαύσετε και να τους δώσετε το πράσινο φως να σας διεκδικήσουν έστω και για λίγα λεπτά… Η μετακίνηση του Δία στον Αιγόκερω σημαίνει για εσάς περισσότερη δουλειά και υποχρεώσεις που εσείς όμως τις ανοίγετε και εσείς τις επιδιώκετε αφού θέλετε και να πάρετε προαγωγή αλλά και να αποδίδετε περισσότερο. Αυτό βέβαια είναι κάτι που σας βάζει έννοιες και αρκετά σκαμπανεβάσματα γιατί ξέρετε ότι οι συνεργάτες σας αλλά και οι ανταγωνιστές σας καιροφυλακτούν και αυτό είναι κάτι που θα το νιώσετε έντονα αυτό το μήνα. Να θυμάστε ότι το ισχυρό σας όπλο είναι η εργατικότητα! Ερωτικά δε θα είστε καθόλου παραπονεμένοι, αφού βρίσκετε τον χρόνο και αποφασίζετε να δωθείτε αποκλειστικά στον έρωτα τις μέρες των γιορτών για να κερδίσετε χρόνο και να καταλάβετε ότι είναι καλύτερα να αφιερωθείτε σ’ αυτόν σχεδόν αποκλειστικά ακόμα και αν οι οικογενειακές υποχρεώσεις θέλουν και αυτές τον χρόνο σας!

 

6Παρθένος

Η αλήθεια είναι ότι ο έρωτας για εσάς έχει χρυσά και κεφαλαία γράμματα και μην βιαστείτε γιατί για ένα χρόνο θα παραμείνει στη μαρκίζα και θα σας γεμίσει με τις ευεργεσίες του! Σημασία όμως έχει να καταλάβετε ότι δε θα σας αφήσει ανεξέλεγκτους να κοιτάτε δεξιά και αριστερά χωρίς να σας ελέγχει και να ζητάει από εσάς να του φέρεστε τουλάχιστον ισότιμα. Γιατί ναι μεν θα υπάρχουν και καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας αν εσείς το επιθυμείτε αλλά και αυτά θα απαιτήσουν από εσάς σοβαρότητα και θα σας ζητήσουν ανταλλάγματα. Ειδικά τις μέρες των γιορτών ένας καινούργιος έρωτας θα λάμψει τόσο όσο το λαμπερό αστέρι των Χριστουγέννων για να σας γεμίσει με αισιοδοξία. Αν είστε ήδη σε σχέση ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει τόσο πολύ όσο να ξαναζήσετε τον έρωτά σας από την αρχή και να αφήσετε πίσω όλη τη ρουτίνα και τα όποια θέματα σας απασχολούσαν. Προσέξτε να το κρατήσετε ζωντανό αυτό και να μην περάσει μαζί με το πέρασμα της εορταστικής περιόδου. Επαγγελματικά, θέλετε ανανέωση και αυτή θα έρθει μαζί με καινούργιες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να νιώσετε τουλάχιστον χρήσιμοι!

7Ζυγός

Θα σταματήσετε για λίγο να μετακινείστε μακριά και θα περιοριστείτε σε πιο κοντινές αποδράσεις αυτές τις γιορτές, θέλοντας όσο τίποτε άλλο να απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας. Ίσως και να θελήσετε να γίνετε οικοδεσπότες, κάτι που θα σας ανεβάσει τη διάθεση αλλά και την όρεξη να κάνετε αλλαγές διακοσμητικές στο σπίτι σας για να το απολαύσουν και οι καλεσμένοι σας μαζί μ’ εσάς. Ερωτικά, το δεύτερο μισό του μήνα είναι σίγουρα πιο πρόσφορο για να σας βάλει σ’ αυτή την αναζήτηση αν και έχετε αποφασίσει να μοιράσετε τον χρόνο σας και να ασχοληθείτε περισσότερο και με την οικογένεια. Αρχικά θα προσπαθήσετε να το κάνετε παράλληλα, ειδικά αν πρόκειται για έναν καινούργιο έρωτα και πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο. Επαγγελματικά νιώθετε ότι έχετε δώσει πολλά και έχετε παραμελήσει τις άλλες υποχρεώσεις ωστόσο δε θα χαλαρώσετε εντελώς αφού τηλεφωνήματα και μηνύματα θα είναι διαρκώς στη ζωή σας κάτι που όμως σημαίνει και νέες ευκαιρίες ή και περισσότερα χρήματα!

8Σκορπιός

Ευκαιρία να ανοιχτείτε και να μιλάτε περισσότερο και αν όχι σε ποσότητα να μάθετε να απευθύνεστε σε σωστούς αποδέκτες και σ’ αυτούς που τα λόγια και οι σκέψεις σας πιάνουν τόπο. Η αλήθεια είναι ότι από αυτόν το μήνα θα έχετε πιο συγκροτημένες συνομιλίες και θα μετακινείστε όταν υπάρχει λόγος και θα αλλάζετε απόψεις όταν έχουν οι άλλοι επιχειρήματα να σας πείσουν. Επαγγελματικά, ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος όπως μεγάλη είναι και η ανυπομονησία σας να τελειώνετε γιατί θέλετε να ταξιδέψετε αυτές τις γιορτές και μάλιστα θα κάνετε και διακοπές που δε θα είναι σύντομης διάρκειας. Ερωτικά, το κλειδί ανήκει στην επικοινωνία και όποιος καταφέρει να είναι σαφής και περιεκτικός χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις αυτός θα σας κερδίσει. Το ζήτημα είναι ότι δίνετε λίγο χρόνο αλλά πιστεύετε ότι αυτό είναι αρκετό… Μηνύματα τις μέρες των γιορτών θα σας αναστατώσουν ευχάριστα από άτομα που δεν το περιμένατε αλλά αυτοί το είχαν σχεδιάσει!

9Τοξότης

Τα νέα είναι καλά γιατί ναι μεν ο δικός σας Δίας φεύγει και δε θα επιστρέψει σύντομα σ’ εσάς αλλά σας έχει δώσει όλα τα σημάδια και τα σημεία που θα πρέπει να εστιάσετε για να βρείτε αυτό που θέλετε. Σίγουρα πάντως θα κάνετε μία ενδοσκόπηση και θα καταλάβετε τι έχετε και τι είναι αυτό που θα σας δώσει περισσότερη άνεση να κινηθείτε. Και το οικονομικό για εσάς αρχίζει και ανοίγει χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να σκορπίζετε τα χρήματά σας αλόγιστα κάτι όμως που το έχετε συνειδητοποιήσει οπότε αυτό είναι η αρχή για καλύτερη διαχείριση. Ερωτικά νιώθετε παγιδευμένοι σα να περιμένετε να σας κάνουν κινήσεις για να καταλάβετε πως θα κινηθείτε και εσείς με τη σειρά σας… Δε σας αρέσει σ’ αυτή τη φάση να παίρνετε πρωτοβουλίες αλλά μόνο να ανταποκρίνεστε… Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο από τις 9 του μήνα είναι αυτός που θα σας βοηθήσει να γίνετε καλύτεροι επικοινωνιακά αλλά και σας κάνει να καταλάβετε τον τρόπο που θέλουν να απαντάτε. Προσέξτε μόνο την υπερβολή γιατί έχετε την τάση να λέτε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε και να γεμίζετε τους συνομιλητές σας με προσδοκίες που δεν τις έχετε συνειδητοποιήσει και απλώς σας ξέφυγαν αλλά οι άλλοι τις περιμένουν από εσάς!

10Αιγόκερως


Είναι η ώρα που κερδίζετε την παρτίδα και γενικά είναι η δική σας ώρα τώρα ή σωστότερα από τώρα. Ο Δίας περνάει στο δικό σας ζώδιο και σας κάνει παντοδύναμους αλλά χωρίς να σημαίνει ότι θα σας αφήσει να κάνετε και ότι θέλετε χωρίς να σας μοιράζει τις συνέπειες των πράξεών σας. Έτσι λοιπόν μπορεί να σας φαίνεται πιο εύκολο να παίρνετε αποφάσεις και για τα ερωτικά σας και για τα επαγγελματικά σας αλλά το σίγουρο είναι ότι οτιδήποτε και να θελήσετε να αλλάξετε θα το ξανασκεφτείτε και ίσως και να το περιορίσετε ή να το μεταθέσετε για αργότερα. Μία αλλαγή στην εργασία σας είναι πιο κοντά από ποτέ και εσείς αισθάνεστε ότι δικαιώνεστε και σίγουρα σκέφτεστε τα οικονομικά οφέλη που θα πάρετε από αυτήν… Ερωτικά, δεσμεύεστε ολοένα και περισσότερο και αν αυτό δεν είναι δική σας απόφαση αλλά το κάνετε από υποχρέωση ή από πίεση θα χρειαστεί να το προσέξετε…Ενδεχομένως να πάρετε και μία απόφαση που δε θα μπορέσετε να την αναιρέσετε γιατί η συμπεριφορά σας δείχνει ότι το θέλετε αν και τελικά δε θα είναι απόλυτα δική σας επιλογή!

11Υδροχόος

Ανοίγετε ένα κεφάλαιο έντονης κοινωνικότητας και αν αυτό σας παρασύρει στο να οργανώσετε ένα ταξίδι μακρινό θα είναι μία απόφαση που θα πάρετε εντελώς ξαφνικά αλλά θα σας αρέσει πολύ ακόμα και αν κάνετε έξοδα που δεν έχετε προγραμματίσει… Ερωτικά θέλετε να γίνετε πιο σαφείς και να βάλετε τα όρια σας, με την Πανσέληνο στις 12/12 να σας δίνει την ευκαιρία και να σας βοηθάει να εξηγήσετε τι θέλετε και πόσο μπορείτε να ανταποκριθείτε ή όχι στις απαιτήσεις. Ίσως πάλι να είστε εσείς που τελικά θα δώσετε το τελεσίγραφο με τους δικούς σας όρους. Πάντως θα το κάνετε τόσο κομψά όσο και να μην καταλάβετε ότι θα στεναχωρήσετε κάποιους. Επαγγελματικά νιώθετε μία πίεση γιατί το ζητούμενό σας είναι να προπορεύεστε, όπως εξάλλου έχετε δεσμευθεί. Θέλετε να έχετε προβλέψει και το τι θα σας ζητήσουν και το πως μπορείτε να είστε άμεσοι στις απαντήσεις σας που θα έχουν όμως ουσία και εναλλακτικές προτάσεις. Η αλήθεια είναι ότι νιώθετε αρκετά ανεξάρτητοι και αυτό σας επιτρέπει να κάνετε κινήσεις που ίσως και να μην είναι της αρμοδιότητάς σας οπότε οι ισορροπίες να είναι εύθραυστες!

12Ιχθύες

Η αυλαία αυτής της χρονιάς σας βρίσκει μάχιμους και με πολλές δραστηριότητες που τις προσθέτετε και τις ενσωματώνετε στη ζωή σας με αρκετή άνεση και τις στριμώχνετε μαζί με τις άλλες σας υποχρεώσεις αισθανόμενοι όμως αιχμάλωτοι όλων αυτών των υποχρεώσεων. Κουράζεστε βέβαια και δεν αποδίδετε τα μέγιστα, τουλάχιστον αυτά που περιμένετε εσείς από τον εαυτό σας…Ερωτικά το κλίμα αλλάζει και σας κάνει να είστε πιο κοφτοί και απόλυτοι στις αποφάσεις σας γιατί ναι μεν εξηγείτε πολλά αλλά δεν αφήνετε περιθώρια επιλογής. Κάτιφαίνετε να αποφασίζετε χωρίς να ζητάτε τη συγκατάθεση των άλλων και αυτό σας δημιουργεί προβλήματα που περίπου στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα τα δείτε. Η αλήθεια είναι ότι έχετε την ανάγκη για περισσότερο χρόνο μόνοι σας και αυτό είναι κάτι που ενοχλεί, αλλά δεν έχετε σκοπό να το αλλάξετε. Επαγγελματικά κάποια σχέδια θα μείνουν μόνο στο λόγια χωρίς να πάρετε τελικά μία πολυπόθητη υπογραφή για να είστε σίγουροι ότι αυτό θα γίνει… Πάντως μη μένετε στα δεδομένα που έχετε γιατί υπάρχουν και καινούργια που είναι πιο δελεαστικά και ας σας αλλάζουν το πρόγραμμα!

Πηγή: Astrologos.gr