Σήμερα οι εκπλήξεις και τα απρόσμενα γεγονότα έχουν την τιμητική τους!

Μια μέρα που δε θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα απρόσμενα γεγονότα η σημερινή με το εξάγωνο Άρη/Ουρανού από τα ζώδια του Καρκίνου και του Ταύρου αντίστοιχα. Η ίδια η δράση μας είναι απρόβλεπτη, αφού δεν έχουμε την υπομονή να ολοκληρώσουμε κάτι, ειδικά αν πρόκειται για μια πληκτική και διεκπεραιωτική δουλειά, αλλά επιδιώκουμε να ασχολούμαστε με πράγματα που μας κρατάνε σε εγρήγορση για να μη βαριόμαστε. Αντίθετα ρέπουμε προς ασυνήθιστα πράγματα που μπορεί να εξάπτουν τη φαντασία μας ή να σπάνε τη ρουτίνα και τη μονοτονία. Υπάρχει, από την άλλη, και μια υφέρπουσα διάθεση να προκαλέσουμε τους γύρω μας, από την απλή εκδοχή του πειράγματος, μέχρι και την πιο έντονη της επιθετικής πρόκλησης ή ακόμα και με την εκκεντρικότητα στη συμπεριφορά μας. Εγώ δε θα μιλήσω για μέτρο, ωστόσο να ξέρετε ότι αν το παρακάνετε μπορεί να μην καταφέρετε να επιτύχετε τον αρχικό σας στόχο. Επίσης, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγουμε τις βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ελέγξεις τα ξαφνικά συναισθηματικά ξεσπάσματα που μπορεί να σου προκαλέσει η όψη Άρη/Ουρανού. «Τί μου λες καλή μου;» θα μου πεις και θα έχεις και απόλυτο δίκιο, αφού αυτό είναι κάτι που σε δυσκολεύει τις απλές καθημερινές μέρες, πόσο μάλλον σήμερα, που κάποιο ξαφνικό γεγονός μπορεί να διαταράξει την ηρεμία και την ισορροπία σου. Βέβαια, μη σε αγχώνω τσάμπα, αυτό μπορεί να γίνει και προς τη θετική κατεύθυνση.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Ταυράκια μου καλά και Ουρανό-πληκτα, με τον προαναφερθή να σχηματίζει σήμερα μια ευνοϊκή όψη με τον Άρη (σαν δύο τρελοί να μιλάνε στο τηλέφωνο, για να σου δώσω να καταλάβεις) η επικοινωνία σου σήμερα δεν μπορεί παρά να έχει έντονο το στοιχείο του απρόβλεπτου. Επίσης, συμφωνίες που το προηγούμενο διάστημα δεν προχωρούσαν σήμερα μπορεί να πέσουν οι υπογραφές. Βέβαια επειδή με τον Ουρανό στο ζώδιο σου, άλλος κοιμάσαι κι άλλος ξυπνάς, κοίτα μην αρχίσεις να υπογράφεις σαν Μαρία Αντουανέτα, εκτός κι αν όντως σε λένε έτσι… Σε λένε;

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Διδυμάκια μου, η μέρα θέλει μια «Α» προσοχή στο πως θα διαχειριστείτε την ψυχολογία σας, γιατί μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που είτε να μην έχουν «γυρισμό», είτε να σας κοστίσουν κάτι παραπάνω… Και μιας και είπα «να σας κοστίσουν…» είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσετε σε αγορές, που όμως είναι αψυχολόγητες και αχρείαστες. Αυτό βέβαια σε σχέση με το να διαλύσετε μια σχέση ή να αλλάξετε πατρίδα, έτσι απλά επειδή πιέζεστε το λες πιο ανώδυνο.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Καρκίνε μου, άσε, μη μου πεις, ξέρω… Εσύ γι’ αλλού ξεκίνησες κι αλλού η ζωή σε πάει… Αλλά να σου πω και κάτι; ειδικά αν δεν το έχεις σαν «αρχή» σου ή σαν κομμάτι της φιλοσοφίας σου είναι μιας πρώτης τάξεως συγκυρία η σημερινή να εμπιστευτείς τη ζωή και να την αφήσεις να σου δείξει που θέλει να σε πάει. Μπορεί να έχεις προσπαθήσει για πράγματα που βλέπεις στην πράξη ότι δεν αξίζουν τον κόπο. Γιατί να επιμένεις; Καλύτερα δώσε την ενέργεια σου σε καταστάσεις και ανθρώπους που έχουν καλύτερες προοπτικές.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Λιοντάρι μου, μεγάλο και τρανό, να συμφωνήσουμε αρχικά ότι αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου μπορείς να κινήσεις γη και ουρανό για να το πετύχεις. Αρκεί να το βάλεις καλά στο μυαλό σου «ε-σύ»! Καλά μέχρι εδώ; Τώρα οι αντιξοότητες, οι ανατροπές και τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν στο δρόμο σου δεν είναι πάντα στο χέρι σου να προβλεφθούν, άλλα όσο πιστεύεις «ε-σύ» στο στόχο που έχεις βάλει και δεν γίνεσαι έρμαιο των αδυναμιών σου, και κυρίως του συναισθηματισμού σου, μπορείς να τα καταφέρεις κι ας έρθει τούμπα όλη η γη.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Παρθένε μου, η σημερινή μέρα μπορεί να σε οδηγήσει σε εντελώς διαφορετικά μονοπάτια από αυτά στα οποία βαδίζεις. Αυτό από τη μία σχετίζεται με τα ερωτικά σου, αφού είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, γεγονότα ή συνειδητοποιήσεις μπορεί να έχουν άμεση επίδραση στην προσωπική σου ζωή ή στους στόχους που μπορεί να έχετε θέσει από κοινού με το ταίρι σου. Καθόλου παράξενο δε θα είναι λοιπόν ούτε το ενδεχόμενο να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, ούτε όμως και το να τραβήξετε δρόμους χωριστούς.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Αγαπημένε Ζυγέ, οι εκπλήξεις που μπορεί να κρύβει για σένα αυτό το εξάγωνο που πραγματοποιούν Άρης και Ουρανός μπορεί να σχετίζεται με κάποια μεταβολή στα οικονομικά σου δεδομένα που όμως συνδέεται και με αλλαγή σε κάποια θέση που μπορεί να κατέχεις. Εξαιρετική συγκυρία αν ψάχνεις δουλειά, ενώ ακόμα κι αν διατηρήσεις την υπάρχουσα θέση σου μπορεί να λάβεις κάποια αύξηση. Ακόμα, η βελτίωση των οικονομικών του συντρόφου σου θα μπορούσε να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες στη σχέση σας.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Σκορπιέ μου, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης ο Άρης σχηματίζει μια πολύ ωραία όψη με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι σου και σε ωθεί να ανοίξεις τα μάτια και το πνεύμα σου για να ανακαλύψεις πλευρές της ζωής που δεν ήσουν ανοιχτός να δεις μέχρι πρότινος. Αφορμή γι’ αυτό μπορεί να σταθεί μια απρόσμενη γνωριμία με έναν άνθρωπο που καταφέρνει να σε γοητεύσει ή να σε εμπνεύσει. Αφέσου στις εμπειρίες που μπορεί να κρύβει για σένα, γιατί θα βγεις πιο ώριμος μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Τοξοτάκι μου, είναι γνωστό ότι αγαπάς τις εκπλήξεις, έστω κι αν ανήκεις σε εκείνους τους Τοξότες που θέλουν να καταπιέζουν την αγάπη τους για τις ανατροπές, για να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Σε κάθε περίπτωση η μέρα αυτή έχει έντονο το στοιχείο των εκπλήξεων για σένα κυρίως στον εργασιακό σου χώρο, όπου έστω κι από σπόντα μπορεί να ευνοηθείς και μάλιστα με οικονομικό αντίκρισμα. Επίσης, είναι πιθανό να προκύψουν και κάποια ερωτικά μπλεξίματα με κάποιο συνάδελφο, ειδικά αν ήδη προαισθάνεσαι το ενδιαφέρον κάποιου ή τρέφεις εσύ κάτι γι’ αυτόν.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Με τον Ουρανό να σχηματίζει μια πολύ ωραία όψη με τον Άρη, και οι δύο Αιγόκερε μου, σε ζώδια που έχουν να κάνουν με την ερωτική σου ζωή και τις σχέσεις σου καταλαβαίνεις ότι η σημερινή μέρα είναι «βόμβα» για την ερωτική σου ζωή! Θέλεις να κάνεις και να απολαύσεις πράγματα που δε χαίρεσαι συχνά, γι’ αυτό μπορείς να κάνεις εσύ ο ίδιος κάποια έκπληξη στο ταίρι σου που θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα συμβάλλει στο να περάσετε ευχάριστα το βράδυ σας. Επίσης, αν έχεις κάποιο πρωτοποριακό σχέδιο στο μυαλό σου, τώρα μπορείς να το βγάλεις προς τα έξω, και φυσικά αναφέρομαι και στα επαγγελματικά σου λέγοντας αυτό.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Υδροχόες μου, ο κυβερνήτης σου ο Ουρανός, που όπως και να τον κάνουμε δεν είναι ένας πλανήτης που είναι ήσυχος και περνάει απαρατήρητος, βρίσκεται σε όψη με τον άλλο φασαριόζο τον Άρη και αυτό σημαίνει ότι η μέρα μιλάει με…γεγονότα και εκπλήξεις που σε εσένα θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ίσως αποφασίσεις να μετακομίσεις ή ακόμα να αλλάξεις και πατρίδα ή να αποφασίσεις να κάνεις πράγματα για σένα που θα επηρεάσουν κάποια δεδομένα στην οικογένεια σου και τον τρόπο που είχαν συνηθίσει τα υπόλοιπα μέλη της να λειτουργούν.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Ψαράκια μου, δημιουργικά και βολικά, αυτή η όψη Άρη/Ουρανού μια χαρά σας έρχεται, αφού μπορείτε να την αξιοποιήσετε πραγματικά δημιουργικά. Υπάρχει ένα σενάριο που λέει ότι μαθαίνετε κάτι για το ταίρι σας ή από το ταίρι σας που να μη σας «κάτσει» καλά και να επηρεάσει τα συναισθήματα σας γι’ αυτό, αλλά ακόμα και τότε εσείς θα βρείτε τρόπο να εκτονώσετε την πίεση. Από την άλλη τα ερεθίσματα και οι νέες γνωριμίες λειτουργούν υπέροχα για εσάς, ενώ καθόλου έκπληξη δε θα είναι το να δείτε και την οικογένεια σας να μεγαλώνει!

Πηγή: Astrologos.gr