H Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθείς. Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

H Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Ιχθείς αυξάνοντας τα όρια της ανοχής μας(;), της υπομονής μας(;), της κατανόησης μας(;), της ενσυναίσθησης μας(;). Όπως κι αν το αντιληφθεί καθένας, οι τόνοι πέφτουν και δεδομένου ότι παραμένουμε υπό την επιρροή της όψης Άρη-Πλούτωνα που όσο να ‘ναι κάνει τα νεύρα μας τσατάλια, τη σημερινή μέρα τα πράγματα μπορούν να λειτουργήσουν κάπως πιο αντισταθμιστικά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι αφενός μην καταπιέσουμε τα συναισθήματα μας, κι αφετέρου επειδή υπάρχει η τάση να προσαρμόζουμε τα συναισθήματα μας βάσει του τι επίδραση έχουν αυτά στο περιβάλλον μας, να μη χάσουμε τον εαυτό μας προκειμένου να είμαστε αρεστοί κι αποδεκτοί. Να θυμάστε ότι η μέρα δίνει την επιλογή να αποτραβηχτούμε λίγο, επομένως αν νιώσετε ότι χάνετε την επαφή με τον εαυτό σας και τα «θέλω» σας καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε.

1Κριός (21/3 – 20/4)

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με το παρασκήνιο που υπάρχει είτε το έχουν δημιουργήσει οι άλλοι, είτε το έχετε δημιουργήσει εσείς και ειδικά με το δεύτερο, αφού αυτό είναι πιο πιθανό να μπορέσετε να το διαχειριστείτε. Είναι ένα διάστημα που καλείστε να αποδείξετε τη σοβαρότητα σας, επομένως κάθε τι που θα μπορούσε να αμαυρώσει την εικόνα σας, έστω κι αν μιλάμε για απλά κουτσομπολιά, καλύτερα βρείτε το θάρρος να τα αντιμετωπίσετε ή έστω προετοιμαστείτε.

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Ένα ταξιδάκι, ακόμα και επαγγελματικό, με φίλους, συναδέλφους ή άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα θα μπορούσε να αποδειχτεί «ταμάμ» (σ.σ. ό,τι πρέπει!) για την περίπτωση σας. Θα είχατε την ευκαιρία αφενός να αλλάξετε παραστάσεις, να ανανεωθείτε, αλλά και να ζήσετε διαφορετικές εμπειρίες σε ένα μέρος που είτε έχετε πάει στο παρελθόν, είτε όχι, σίγουρα δεν είναι κομμάτι της καθημερινότητας σας, κι αφετέρου θα μπορούσατε να συσφίξετε τις σχέσεις σας περισσότερο. Μήπως να ρίξετε την ιδέα;

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Είναι μια καλή ευκαιρία να διαπραγματευτείτε για καλύτερες αποδοχές ή ακόμα και βελτίωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες εργάζεστε. Έτσι ακόμα κι αν το ενδεχόμενο μια αύξησης στην υπάρχουσα εργασία σας φαντάζει δύσκολο, η προσαρμογή του ωραρίου σας με τέτοιο τρόπο που θα είχατε τη δυνατότητα πχ να ασχοληθείτε με κάτι ακόμα θα μπορούσε να είναι ένας έμμεσος τρόπος για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Επίσης, και η ευνοϊκή ρύθμιση ενός δανείου ή μιας οφειλής γενικότερα είναι ανάμεσα στα σενάρια και της σημερινής μέρας, αλλά και κάποιων απ’ τις επόμενες.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Σήμερα είναι μια μέρα που καλό θα ήταν να επιδιώξετε να δείτε φίλους που για τον οποιονδήποτε λόγο μπορεί να μη βρίσκεστε συχνά, αλλά είναι από εκείνους τους φίλους που από τη μία όταν τους συναντάς είναι σαν να το ξαναπιάνετε από εκεί που το αφήσατε σαν να μην πέρασε μια μέρα, ενώ επειδή έχουν περάσει και πολλές (μέρες) δεν ξέρετε τι να πρωτοπείτε και νιώθετε ότι δε σας φτάνει ο χρόνος. Θα σας βοηθήσει όχι μόνο γιατί θα περάσετε καλά, αλλά κυρίως επειδή χρειάζεστε μια άλλη οπτική για τα πράγματα και αυτοί οι φίλοι τη δίνουν.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Το μυαλό σας είναι στα λεφτά και αυτό από μόνο του δεν είναι πρόβλημα, γιατί πώς να το κάνουμε, το χρήμα είναι μια σημαντική παράμετρος της ζωής μας. Πρόβλημα είναι ο τρόπος που το αντιμετωπίζετε αφού θεωρείτε ότι η φάση είναι όλα ή τίποτα, να αρμέξουμε την αγελάδα όσο γίνεται για να είμαστε σίγουροι, να βρούμε την κότα που γεννά τα χρυσά αυγά ή να τελειώσουμε με συνοπτικές διαδικασίες μια δουλειά που δεν μας αποφέρει όσα θα θέλαμε. Να σου θυμίσω όμως ότι δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο. Σκέψου δημιουργικά, αξιοποιώντας αρχικά όσα έχεις.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Εσείς είστε από τους πλέον επιρρεπείς στην τάση που έχει η μέρα για προσαρμογή των συναισθημάτων σας βάσει των άλλων και ειδικά όταν μιλάμε για τις σημαντικές σχέσεις τις ζωής σας, όχι μόνο τις ερωτικές που εκεί σήμερα δεν μπορείτε να κρατήσετε χαρακτήρα, αλλά και τις συνεργασίες ή τις σημαντικές φιλίες σας. Δε φταίτε εσείς, αυτή η άτιμη η κοινωνία φταίει που σας έχει πείσει ότι πρέπει να την υπηρετείτε σαν σκυλιά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εσείς όμως ξέρετε ότι μπορείτε να είστε απλώς υπηρέτες του εαυτού σας, σωστά;

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Θεματάκια υγείας θα πρέπει να προσέξετε σήμερα, γι’ αυτό μην πάρετε ρίσκα να εκθέσετε τον εαυτό σας σε κινδύνους που θα μπορούσαν να σας κρατήσουν μακριά από τις δραστηριότητες σας. Από την άλλη η μέρα μπορεί να είναι λίγο απαιτητική στη δουλειά, γιατί κι εσείς θα δυσκολεύεστε να συγκεντρώσετε το μυαλό σας, θα έχετε όμως την ευκαιρία να απολαύσετε αρκετά το χρόνο που θα περάσετε σπίτι μόνοι ή μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες και ειδικά αυτές που σχετίζονται με τα ερωτικά θέματα. Μπορείτε επίσης να μιλήσετε με το ταίρι σας για ζητήματα που σας απασχολούν και να εκφράσετε τις απόψεις σας χωρίς περιστροφές, αρκεί να εστιάσετε σε αυτές και όχι στο τι αντίκτυπο μπορεί να έχουν. Σκεφτείτε δημιουργικά, γιατί οι συζητήσεις σήμερα μπορεί να είναι ιδιαίτερα γόνιμες και να καταλήξουν ακόμα και σε μια συμφωνία για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο με πολλές προοπτικές.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Θέλετε να κάνετε κινήσεις για τις οποίες είτε δεν νιώθετε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, είτε νιώθετε ότι χρειάζεστε την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων, όποια μορφή κι αν έχει αυτή, υλική ή ψυχολογική. Καλύτερα να πάρετε το χρόνο σας κατευνάζοντας τον παρορμητισμό σας και την ανάγκη σας να δράσετε άμεσα και ίσως απερίσκεπτα. Μετρήστε και αξιολογήστε τα δεδομένα σας αντικειμενικά, χωρίς να φτιάχνετε φούσκες στο κεφάλι σας και θα δείτε ότι υπάρχουν σενάρια κινήσεων που μπορείτε να τα υποστηρίξετε μόνοι σας.

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Όταν είστε καλά μέσα σας δεν κρύβεται και για ποιο λόγο να κρυφτεί άλλωστε. Είναι μια μέρα που μπορείτε να μιλήσετε επί παντός επιστητού, χωρίς να θίξετε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί έχετε τον τρόπο και το τακτ να το κάνετε. Η ψυχραιμία σας και ο δομημένος τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσουν να εκφραστείτε με τρόπο που κανείς δε θα μπορέσει να σας φέρει αντιρρήσεις, επομένως εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βελτιώσετε πράγματα που σας απασχολούν είτε στη σχέση σας, είτε στα επαγγελματικά σας.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Σε αυτή την περίοδο εσωστρέφειας που έχουμε πει ότι διανύετε, τα πάντα αξιολογούνται βάσει πρακτικότητας. Αυτά που έχετε και αυτά που θέλετε κρίνονται βάσει του τι σας προσφέρουν πραγματικά. Αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις για να μπορέσετε να δείτε τι είναι αυτό που δημιουργεί κάθε μια από αυτές. Είναι η ανασφάλεια σας που σας κρατάει δέσμιους(;), είναι η ανάγκη σας για σταθερές, που όμως δεν έχουν να σας δώσουν κάτι παραπάνω(;). Σκεφτείτε επίσης ότι και καναπέ να θέλετε να πάρετε, πρέπει να βγάλετε από το χώρο τον παλιό και κάντε χώρο.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Η μέρα είναι αυστηρώς προσωπική. Εκεί έξω που γυρνάτε νιώθετε ότι τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω και αλήθεια είναι δηλαδή. Από τη μία είναι μια περίοδος που γοητεύετε πολύ κόσμο και από την άλλη που κρίνεστε από πολύ κόσμο. Ασχοληθείτε λοιπόν με την εμφάνιση σας, βρείτε χρόνο να προσφέρετε στον εαυτό σας υπηρεσίες ομορφιάς που θα σας ανανεώσουν, ενώ και σε πιο εσωτερικό επίπεδο, μπορείτε να αλλάξετε κάποιες συμπεριφορές για τις οποίες θεωρείτε ότι δικαίως κριθήκατε. Προσέξτε μόνο να το πιστεύετε, όχι να γίνετε μαριονέτες, επειδή κάποιοι σας θέλουν διαφορετικούς.

Πηγή: Astrologos.gr