Με τη Σελήνη στον Κριό θα πρέπει να συγκρατήσετε τον παρορμητισμό σας!

Με τη Σελήνη να κινείται στον Κριό μέχρι το μεσημέρι ο παρορμητισμός και ο εγωισμός μας θα είναι λίγο πιο έντονοι. Υπάρχει μία ανυπομονησία στην ατμόσφαιρα και μία ανάγκη να ικανοποιήσουμε τα θέλω μας άμεσα και χωρίς να υπολογίζουμε τις πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στους άλλους. Παράλληλα, αντιμετωπίζουμε τη ζωή σαν μια περιπέτεια πράγμα που μας κάνει να λειτουργούμε κάπως πιο τυχοδιωκτικά. Από το μεσημέρι και μετά και με την ελπίδα ότι τα λάθη που θα έχουμε κάνει μέχρι εκείνη την ώρα δεν θα είναι αδιόρθωτα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, πράγμα που από τη μία είναι καλό, διότι οι τόνοι πέφτουν και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις πιο πρακτικά και πιο ρεαλιστικά, από την άλλη όμως μπορεί κάποια προβλήματα να μεγαλώσουν ή να εδραιώσουν εξαιτίας του πείσματος και της αδιαλλαξίας που μπορεί να επιδείξουμε.

 

1Κριός

Τα νεύρα σου είναι κάπως πιο ευαίσθητα μέχρι το μεσημέρι και ίσως χρειαστεί να πάρεις μερικές ανασούλες πριν απαντήσεις σε οποιαδήποτε πρόκληση δεχτείς. Μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά και προσπάθησε να ελέγξεις την εμπιστοσύνη που δείχνεις στον εαυτό σου, αν θες να προλάβεις κάποια λάθη σου. Από το μεσημέρι και μετά ίσως νιώσεις τα συναισθήματά σου για κάποιον άλλο να δοκιμάζονται ή να εκπλαγείς από την τροπή που θα πάρει κάποια οικονομική υπόθεση.

2Ταύρος

Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία την αναστάτωση που μπορεί να σου προκαλέσουν κάποιες εντάσεις που ίσως προκύψουν στον εργασιακό σου χώρο ή ακόμα και ένα δικό σου αίσθημα μειονεξίας και κατωτερότητας που μπορεί να νιώσεις. Το να τα αντιμετωπίσεις με ωριμότητα θα σου δώσει ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση πράγμα που από το μεσημέρι και μετά θα σε φέρει σε θέση ισχύος από την οποία θα μπορέσεις να προωθήσεις καλύτερα τις θέσεις σου και τα συμφέροντά σου.

3Δίδυμος

Η μέρα στο ξεκίνημα της σας θέλει έντονα κοινωνικούς και επικοινωνιακούς. Το πρόβλημα όμως είναι ότι μπορεί να μην υπολογίσετε το τι λέτε ή το ποιον έχετε απέναντί σας και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ακόμα και για ασήμαντες αφορμές. Προσπαθήστε να μην δώσετε έκταση σε ζητήματα που δεν αξίζουν, διότι οι εξελίξεις δεν θα σας αφήσουν ανεπηρέαστους. Και δεν είναι απαραίτητο ότι θα υπάρξουν συγκεκριμένες συνέπειες, αλλά ενώ από το μεσημέρι και μετά θα έχετε τη δυνατότητα να λειτουργήσετε πιο δημιουργικά εσείς θα ταλαιπωρείστε από την κακή σας ψυχολογία.

4Καρκίνος

Η μέρα ξεκινάει αγχωτικά για εσάς αφού προκύπτουν θέματα με κάποια άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή κάποιες εντάσεις στο χώρο εργασίας σας που σας φέρνουν σε θέση υπόλογου. Αντιμετωπίστε την κατάσταση με θάρρος και ειλικρίνεια, όχι όμως με αφοπλιστική ειλικρίνεια, γιατί δεν το έχετε σε τίποτα να πείτε κάποια πράγματα που δεν τα έχετε σκεφτεί πολύ λογικά. Όπως και να έχει από το μεσημέρι και μετά το κλίμα για εσάς γίνεται πιο ανάλαφρο και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες.

5Λέων

Το να προσπαθήσετε μέσα σε μία ώρα να κάνετε όσα δεν κάνατε τους τελευταίους δύο μήνες είναι μάταιο και μπορεί να υποπέσετε σε σημαντικά λάθη. Καλό λοιπόν είναι να επιδείξετε υπομονή και να λειτουργήσετε βάσει σχεδίου. Από το μεσημέρι και μετά το μυαλό είναι πιο καθαρό και μπορείτε να κινηθείτε με τρόπο που εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα σας. Στη συναισθηματική σας ζωή μπορεί να σας προβληματίζουν κάποιες επιλογές σας όμως από το να παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος χειρότερο είναι να υποκριθείτε ότι δεν τρέχει τίποτα.

 

6Παρθένος

Μέχρι το μεσημέρι σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή η διαχείριση ενός οικονομικού ζητήματος. Ακόμα κι αν δεχτείτε πίεση για να αποφασίσετε, εσείς προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, αφού μία βιαστική απόφαση σήμερα μπορεί να έχει ακόμα και νομικά μπλεξίματα. Γενικότερα κοιτάξτε πώς θα αποκρούσετε την όποια πίεση μπορεί να δεχτείτε μέχρι το μεσημέρι, γιατί οι τάσεις φυγής που μπορεί να νιώσετε στη συνέχεια της μέρας δεν μπορούν να αποτελέσουν τη λύση του προβλήματος.

7Ζυγός

Και… ξυπνάει ο άλλος σου εαυτός, αφού όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου πατήσει τον κάλο και να σε κάνει να ξεχάσεις και Ερμήδες και Αφροδίτες και ό,τι άλλο έχεις στο ζώδιό σου αυτές τις μέρες. Ίσως βέβαια το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι δίνεις μεγαλύτερη σημασία από όσο πρέπει στη γνώμη κάποιων ανθρώπων. Πάντως αν αυτός ο άλλος που θα σου πατήσει τον κάλο είναι ο λογιστής σου προσπάθησε να του φερθείς κομψά, γιατί από το μεσημέρι και μετά μάλλον θα πέσεις στην ανάγκη του.

8Σκορπιός

Η δουλειά μέχρι το μεσημέρι απαιτεί υπομονή. Ίσως περιμένεις από κάποιους ανθρώπους να αποδώσουν περισσότερο από όσο μπορούν, όμως κάποιες φορές πέρα από θέμα διάθεσης δεν παύει να είναι και θέμα ικανοτήτων. Από το μεσημέρι και μετά υπάρχουν θέματα που θα πρέπει να συζητήσεις με το σύντροφό σου ή με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου, τα οποία όμως αν θέλεις να οδηγήσουν κάπου θα πρέπει να επιδείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα.

9Τοξότης

Η μέρα μπορεί να ξεκινάει με ασυγκράτητη τους ρυθμούς εσύ όμως θα πρέπει να αποδείξεις ότι ξέρεις να χειρίζεσαι τα χαλινάρια. Εάν σπεύδεις να υλοποιήσεις κάθε ιδέα που έρχεται στο κεφάλι σου χωρίς πρώτα να προλάβεις να την αξιολογήσεις τα αποτελέσματα δεν θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Από το μεσημέρι και μετά μπορεί να σε απασχολήσει κάποιο θέμα υγείας ή αν έχεις κάποιο κατοικίδιο να χρειαστεί να στρέψεις την προσοχή σου πάνω του.

10Αιγόκερως

Η μέρα ξεκινάει λίγο περίεργα, αφού οι οικογενειακές υποχρεώσεις ή θέματα που μπορεί να σχετίζονται με κάποιο ακίνητο φαίνεται ότι σας προκαλούν άγχος και νευρικότητα. Από την άλλη αυτά τα συναισθήματα μπορεί να οφείλονται και στο γεγονός ότι έρχεστε αντιμέτωποι και με κάποιες ανασφάλειες σας για τις οποίες όμως κατηγορείτε τους άλλους. Ειδικά από το μεσημέρι και μετά προσπαθήστε να μην βγάλετε τα απωθημένα σας πάνω στους αγαπημένους σας ή τα παιδιά σας.

11Υδροχόος

Σήμερα προσπάθησε να έχεις υπομονή και να σκέφτεσαι καλά πριν ανοίξεις το στόμα σου. Μάλιστα να θυμάσαι ότι δε θα σε ωφελήσει σε τίποτα να πάρεις αποφάσεις εκνευρισμένος ή κάτω από συνθήκες πίεσης, γι’ αυτό αν βρεθείς σε τέτοια κατάσταση επίλεξε την απραξία από μια απόφαση που και θα σε δεσμεύσει και θα τη μετανιώσεις. Από το μεσημέρι και μετά η προσοχή στρέφεται σε κάποιο οικογενειακό θέμα το οποίο χρειάζεται να διαχειριστείς με αντικειμενικότητα.

12Ιχθύες

Το να βιαστείς να κλείσεις μία οικονομική υπόθεση όπως όπως μπορεί να αποδειχτεί σημαντικό λάθος για σένα σήμερα. Προσοχή χρειάζεται και σε τυχόν αγορές ή επενδύσεις που θα αποφασίσεις να κάνεις σήμερα αφού και αυτές μπορεί να είναι απερίσκεπτες. Απόφυγε τις βόλτες στα μαγαζιά είτε τα φυσικά, είτε τα ιντερνετικά και μην αγοράσεις οτιδήποτε σου γυαλίζει. Από το απόγευμα και μετά η διπλωματία σου θα αποδειχτεί χρυσός, εάν βεβαίως την επιστρατεύσεις.

Πηγή: Astrologos.gr