Συναντήθηκαν ξανά μετά από 50 χρόνια σε γηροκομείο… Η ιστορία αγάπης που μας άγγιξε!

Αυτοί οι δύο ερωτευμένοι άνθρωποι συναντήθηκαν ξανά μετά από 54 χρόνια, όταν είδαν ο ένας τον άλλο τυχαία σε ένα γηροκομείο. Τώρα πρόκειται να γιορτάσουν τα δέκα χρόνια γάμου τους.

Αυτό το ζευγάρι είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η πραγματική αγάπη δεν χάνεται ποτέ. Ο Μπόρις και η Άννα είχαν γνωριστεί όταν ήταν πολύ νέοι και ερωτεύθηκαν αμέσως. Όμως λόγω των περιστάσεων οι δρόμοι τους χώρισαν νωρίς.

Μετά από 54 χρόνια, συναντήθηκαν ξανά τυχαία σε έναν οίκο ευγηρίας και τώρα πρόκειται να γιορτάσουν τα δέκα χρόνια γάμου τους. Το ζευγάρι είναι τώρα 82 χρονών και όπως λένε, όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησαν ποτέ να σκέφτεται ο ένας τον άλλο.

Όταν η Άννα ήταν 17 χρονών, δούλευε στις κατασκευές ως βοηθός σοβατζή. Μία μέρα στη δουλειά ήρθε ο Μπόρις που έφερνε το κονίαμα και βλέποντάς την, του έκανε τέτοια εντύπωση που μία μικρή κοπέλα ήταν σε αυτή τη δουλειά που του προσέλκυσε την προσοχή.

Έτσι ξεκίνησε η γνωριμία τους και από τότε την αποκαλούσε «κορίτσι μου». Ήταν αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι. Όμως ο Μπόρις αναγκάστηκε να καταταχθεί στο στρατό και οι δρόμοι τους χώρισαν. Η Άννα παντρεύτηκε και απέκτησε ένα παιδί, όμως ο γάμος της δεν κράτησε. Ο Μπόρις παντρεύτηκε και αυτός, όμως μετά από λίγο χώρισε. Και οι δύο πέρασαν δύσκολες καταστάσεις, η Άννα βίωσε το θάνατο του γιου της και ο Μπόρις βρέθηκε στη φυλακή.

Όμως όλο αυτόν τον καιρό ποτέ δεν ξέχασαν ο ένας τον άλλο. Και ξαφνικά, 54 χρόνια μετά συναντήθηκαν σε ένα γηροκομείο. Από εκείνη τη στιγμή δεν ξαναχώρισαν ποτέ.

Παντρεύτηκαν και βρίσκονται πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου, τα τελευταία δέκα χρόνια αναπληρώνοντας τον χαμένο χρόνο.

 

Πηγή