Ταξιδέψτε δωρεάν με μισθό 1.700 ευρώ την εβδομάδα ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram!

Tree photo created by rawpixel.com - www.freepik.com

Μια εταιρεία κρουαζιερόπλοιων προσφέρει αυτή τη μοναδική ευκαιρία- και εμπειρία- σε έναν «μαθητευόμενο» τον οποίο θα πληρώνει για να κάνει ακριβώς αυτό. Και μην χάνετε χρόνο γιατί η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε.

Για να είστε εσείς αυτός ή αυτή που θα πάρει τη θέση του «Shore Explorer» θα πρέπει να μοιραστείτε με την Royal Caribbean μια ταξιδιωτική εμπειρία σας, στο Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #ShoreExplorer. Η καλύτερη ανάρτηση κερδίζει και ο χρήστης θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει με τα έξοδα πληρωμένα και με μόνη υποχρέωση να καταγράψει το ταξίδι στο Ιnstagram με αναρτήσεις φωτογραφιών, videos, stories κλπ.

Η εταιρεία θέλει με αυτό τον τρόπο να διερευνήσει την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που θα υπάρξει σε συγκεκριμένα ταξίδια που θα πραγματοποιήσει το καλοκαίρι, διάρκειας τριών εβδομάδων. Όποιος/α πάρει τη θέση θα κάνει φυσικά αυτό το ταξίδι, με τα έξοδα πληρωμένα ενώ θα λαμβάνει περί τα 1.700 ευρώ κάθε εβδομάδα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Want to travel the world AND get paid for doing it? ?? . APPLICATIONS ARE OPEN for the Royal Caribbean #ShoreExplorer Apprentice-ship! . Share your best travel experience as a post, story or IGTV tagging us and #ShoreExplorer to apply! ✔️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Caribbean UK (@royalcaribbeanuk) στις


Το επίμαχο διάστημα, θα έχει τη δυνατότητα-μεταξύ άλλων- να περπατήσει στους πάγους τους Ανταρκτικής, να περιηγηθεί στην Οσάκα της Ιαπωνίας να κάνει rafting στο Νορβηγικά Φιόρδ κ.α

H Royal Caribbean αναζητά, όπως λέει, ένα άτομο εθισμένο στην αδρεναλίνη («adrenaline junkie») που θα πρέπει να διαθέτει μια μοναδική ικανότητα να αιχμαλωτίζει τη στιγμή και να αφηγείται μια ιστορία σε μια ανάρτηση στα social media.

Εξάλλου, όπως σχολιάζει στέλεχος της εταιρείας το Instagram δεν είναι πλέον μόνο ένα μέσω κοινωνικής δικτύωσης αλλά ένας “χώρος” που ξεχειλίζει από έμπνευση, έχει μεγάλη επιρροή και σίγουρα η πρόταση της Royal Caribbean προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία.

 

Πηγή