Τα ζώδια, οι ερωτικές σχέσεις και ο Δεκέμβριος…

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού υποδεχόμαστε τον τελευταίο μήνα του έτους, τον γιορτινό Δεκέμβριο και ας ετοιμαζόμαστε για ένα μήνα που οι ερωτικές μας υποθέσεις θα έχουν σημαντικές εξελίξεις! Νέοι δεσμοί δημιουργούνται, σχέσεις δοκιμασμένες προχωρούν ένα βήμα παρακάτω που οδηγεί και μάλιστα προς την κατεύθυνση της σταθεροποίησης ενώ σχέσεις που διατηρούνται ακόμη από συνήθεια ή από άλλους λόγους εκτός της αγάπης αρκεί μια στιγμή, μια λέξη, μια κίνηση για να διαλυθούν καιμάλιστα με θεαματικό τρόπο…

1Κριός

Εσύ που έχεις σχέση αυτόν τον μήνα με την Αφροδίτη να κινείται στον Σκορπιό θα έχεις αρκετές όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου και να συζητήσεις σε βάθος πράγματα που σε είχαν προβληματίσει και σε είχαν πικράνει. Όλα θα προχωρήσουν με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές αρκεί να αφήσεις τα συναισθήματά σου να εκφραστούν ελεύθερα. Εσύ που πάλι είσαι μόνος και ψάχνεις το ταίρι που έχεις στο μυαλό σου και περιμένεις να νιώσεις αυτή τη δυνατή συγκίνηση που θα σε ταρακουνήσει, θα δεις ότι πολύ σύντομα η Αφροδίτη θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου και θα σου φέρει δίπλα σου αυτό που ακριβώς ζητάς.

2Ταύρος

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση θα νιώσεις θετική αύρα και πλανητική εύνοια με την Αφροδίτη να κινείται στον Σκορπιό αφού μέσα στον μήνα θα έρθεις ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Η αγάπη και η κατανόηση σας κάνει και τους δυο να ζείτε πολύ όμορφα και να αναζητάτε τη συντροφικότητα. Ένα σύντομο μικρό ταξίδι θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο όμορφα και θα δώσει την ευκαιρία να αποδράσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνος, αυτό το διάστημα θα συναντήσεις ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό πρόσωπο που θα σε συγκλονίσει με την πρώτη ματιά. Ένας νέος έρωτας απ΄ ότι φαίνεται θα κάνει την εμφάνισή του.

3Δίδυμος

Αυτό το μήνα με την Αφροδίτη να παραμένει στον Σκορπιό η ερωτική σου αύρα για σένα που είσαι σε σχέση θα είναι στο ζενίθ της δοτικότητας, καθώς θα μοιραστείς με το ταίρι σου πολλές τρυφερές και ζεστές στιγμές. Η αναστάτωση του προηγούμενου μήνα και τα ξεκαθαρίσματα των συναισθημάτων σας σε έχουν φέρει ακόμα πιο κοντά στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Εσύ που ακόμα είσαι μόνος δε θα είσαι για πολύ, καθώς στις εξόδους σου με τους φίλους σου θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που η είσοδός του στη ζωή σου θα σου φέρει μεγάλη χαρά και ευτυχία.

4Καρκίνος

Αυτόν τον μήνα η σχέση σου θα είναι γεμάτη από τρυφερές και ζεστές στιγμές, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου, το οποίο θα σε ξαφνιάσει με μια έκπληξη που θα σου κάνει. Η προοπτική ενός ταξιδιού θα είναι ένα υπέροχο δώρο για να αποδράσετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Εσύ πάλι που είσαι μόνος και απολαμβάνεις τη μοναξιά σου, μάλλον ήρθε ο καιρός να σε ταρακουνήσει η παρουσία του έρωτα στη ζωή σου και μην νομίζεις πως θα γλιτώσεις, αφού ο έρωτας που έρχεται θα σε κατακτήσει σε όλα τα επίπεδα. Καλώς να τον δεχτείς!

5Λέων

Εσύ που είσαι σε σχέση τον φετινό Δεκέμβριο θα προκύψει πιθανόν ένα θέμα που θα σε βάλει σε σκέψεις και θα αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που είχες δεδομένα το προηγούμενο διάστημα. Θα θελήσεις να δώσεις λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν κι ίσως πάρεις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου, είσαι αποφασισμένος να πετάξεις κάθε νοσηρή σκέψη που σκιάζει τα συναισθήματά σου και να κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι μόνος, δεν φαίνεται να περνάς κι άσχημα καθώς τα φλερτ που θα προκύψουν την περίοδο των γιορτών θα χτυπήσουν κόκκινο και θα σε γοητεύουν πολύ, ωστόσο για σένα που ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό πολύ σύντομα θα εμφανιστεί στη ζωή σου εκείνο που ζητάς και ονειρεύεσαι.

6Παρθένος

Η σχέση σου αυτόν το μήνα είναι αρκετά ικανοποιητική και σου προσδίδει ασφάλεια και ηρεμία. Ωστόσο μέσα σου νιώθεις πως θες μια ανανέωση και αλλαγή αφού ένα ταξίδι την περίοδο των γιορτών θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ πάλι που είσαι μόνος αυτή την περίοδο, αν και αρκετές φορές σκέφτεσαι πως θα ήθελες να είσαι σε μια σχέση, να νιώθεις την ύπαρξη ενός ανθρώπου που σε νοιάζεται και σε αγαπά πλάι σου, πολύ σύντομα με την Αφροδίτη να παραμένει στον Σκορπιό θα δεις ότι ένας νέος έρωτας εισβάλει στη ζωή σου και αυτό θα σε γεμίσει σε όλα τα επίπεδα.

7Ζυγός

Στα αισθηματικά σου εσύ που είσαι σε σχέση όλα φαίνονται να είναι σε καλό δρόμο, καθώς η επικοινωνία με το ταίρι σου έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Τον φετινό Δεκέμβριο θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου, στιγμές ζεστές και τρυφερές θα φέρουν ακόμα πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Εσύ που είσαι μόνος και ψάχνεις να βρεις το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σου, να είσαι σίγουρος με την Αφροδίτη να παραμένει στον Σκορπιό ότι τα καλύτερα έρχονται. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σε αναστατώσει και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

8Σκορπιός

Εσύ που είσαι σε σχέση αυτόν τον μήνα με την Αφροδίτη να παραμένει στο ζώδιο σου θα είναι γεμάτη από στιγμές ζεστασιάς και τρυφερότητας. Το ταίρι σου θα σου αποδείξει την τεράστια αγάπη κι αφοσίωση που σου έχει. Η δεκτικότητα σου και ο θετικός χαρακτήρας σου έχουν κάνει το ταίρι σου να πιστεύει πολύ στη σχέση σας ώστε να σκεφτείς πολύ σοβαρά την προοπτική ενός επόμενου βήματος, ίσως μια πιο επίσημη παρουσίαση της σχέσης σου να πλησιάζει. Προχώρα στα όνειρα που έχεις για το μέλλον σας. Εσύ που είσαι μόνος μην αγχώνεσαι, γιατί πολύ σύντομα η Αφροδίτη θα σου φέρει το ταίρι που αναζητάς στη ζωή σου.

9Τοξότης

Εσύ που είσαι σε σχέση προσπερνώντας τις δυσκολίες του παρελθόντος θα έχεις την ευκαιρία να τολμήσεις με το ταίρι σου να κάνεις βήματα που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά και να σας ενώσουν πιο ουσιαστικά στη ζωή, αναστολές και φοβίες έχουν πια υποχωρήσει και η σχέση σας πατάει σε γερά θεμέλια. Εσύ που δεν έχεις ακόμα σχέση μην απογοητεύεσαι, πολύ σύντομα θα φυσήξει έρωτας και θα σε κυριεύσει, καλώς να τον δεχτείς.

10Αιγόκερως


Η σχέση σου τον φετινό Δεκέμβριο θα σε προβληματίσει αρκετά, θα νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς με το ταίρι σου πολλά από αυτά που νιώθεις κι αισθάνεσαι. Θα μοιραστείς φοβίες ή κι προβληματισμούς σου τις οποίες με το ταίρι σου θα τις ξεπεράσετε με την αγάπη που σας διακατέχει. Εσύ που είσαι μόνος πολύ σύντομα θα εμφανιστεί στη ζωή σου το άτομο που περιμένεις εδώ και καιρό, στο μεταξύ απόλαυσε τις εξόδους με φίλους και γέμισε από την ηρεμία και τη χαλάρωση που σου προσφέρει η παρέα σου.

11Υδροχόος

Εσύ που είσαι σε σχέση, τον φετινό Δεκέμβριο θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα λόγια και τις κινήσεις σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και βιώνεις μαζί του πολλές στιγμές αγάπης και στοργής. Η σκέψη να κάνεις ένα σύντομο ταξίδι με το ταίρι σου είναι πολύ καλή για να την υλοποιήσεις την περίοδο των γιορτών. Εσύ πάλι που ψάχνεις ανάμεσα στο πλήθος το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει, πολύ σύντομα θα το συναντήσεις, αφού με τη βοήθεια της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού θα ζήσεις πολύ δυνατά και έντονα συναισθήματα.

12Ιχθύες

Η σχέση σου αν και έχει περάσει αρκετές δυσκολίες, η απόσταση που υπάρχει μερικές φορές σε φέρνει σε απόγνωση, μα η δύναμη της αγάπης σου είναι τόσο μεγάλη που όλα τα εμπόδια που μπαίνουν ανάμεσά σας θα τα υπερπηδήσετε και γρήγορα θα δείτε την πορεία της σχέσης σας και του κοινού σας μέλλοντος να σας χαμογελά. Εσύ που δεν έχεις σχέση φαίνεται πως περνάς όμορφα αφού απολαμβάνεις εξόδους με φίλους και παρέες που θα σε ξεκουράσουν και θα σε χαλαρώσουν, ωστόσο με την Αφροδίτη να παραμένει στον Σκορπιό και να σε ευνοεί σύντομα θα έρθει στη ζωή σου ο έρωτας που περιμένεις και λαχταράς να μπει στη ζωή σου.

Πηγή: Astrologos.gr