Λαμπρή τελετή για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες «Carbo One Cup Tennis Europe U12»

Εντυπωσιακά ξεκίνησαν οι Ευρωπαϊκοί αγώνες «Carbo One Cup Tennis Europe Under 12» στο Aphrodite Hills Resort, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή έναρξης του
Η διεθνής διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Νίκου Αναστασιάδη και της Πρώτης Κυρίας, κας Άντρης Αναστασιάδη ενώ στην παρουσία της έγινε και η τελετή έναρξης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Aphrodite Hills Resort, κος Γιώργος Μισιρλής, καλωσόρισε τους νεαρούς αθλητές και δήλωσε περήφανος για το γεγονός ότι τέτοιου βεληνεκούς αθλητικές διοργανώσεις γίνονται στην Κύπρο, στηρίζοντας ακόμα μια φορά τη μοναδικότητα του νησιού μας ως ιδανικό αθλητικό προορισμό της Μεσογείου. Μεταξύ άλλων, τη διοργάνωση χαιρέτησαν ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κος Κώστας Χαμπιαούρης και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπoνδίας Αντισφαίρισης κ. Νόντας Μεταξάς. Η κα Κατερίνα Χρίστου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Carbo One Ltd, χαιρέτησε επίσης το τουρνουά. Ο δημοφιλής Κύπριος αντισφαιριστής Μάρκος Παγδατής τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία σου ενώ φωτογραφήθηκε με τους νεαρούς αθλητές.


Το τουρνουά με μέγα χορηγό την Carbo One Ltd, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίου γαιάνθρακα στον κόσμο και η οποία στηρίζει έμπρακτα τα νέα αθλητικά ταλέντα, γίνεται αυτές τις μέρες στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις τένις του Aphrodite Hills Resort.

Οι διεθνείς αγώνες «Carbo One Cup Tennis Europe Under 12» θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 ενώ οι αναμετρήσεις των νεαρών ταλέντων είναι ανοιχτές προς το κοινό.