H Τετάρτη έρχεται να ρίξει λίγο τους τόνους των προηγούμενων ημερών

Στον απόηχο των σημαντικών αστρολογικών γεγονότων των προηγούμενων ημερών η Τετάρτη έρχεται να ρίξει λίγο τους τόνους και να μας δώσει μερικές ανάσες για να βγάλουμε τη βδομάδα. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες μας και να επιχειρήσουμε να κάνουμε τις αλλαγές εκείνες που θα αναμορφώσουν την ζωή μας σε διάφορα επίπεδα, αλλά κυρίως σε προσωπικό, αισθηματικό και οικογενειακό. Νέες γνωριμίες που θα κάνουμε σήμερα έχουν το στοιχείο της έκπληξης και μπορούν να μας βοηθήσουν να δούμε τον κόσμο μέσα από ένα πιο αισιόδοξο και χαρούμενο πρίσμα. Ευνοϊκά είναι τα πράγματα και για όσων οι δουλειές σχετίζονται με το ευρύ κοινό, αφού θα έχουν την ευκαιρία να βρουν διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης και επικοινωνίας, διαφορετικούς τρόπους για να τραβήξουν το ενδιαφέρον και να κερδίσουν κόσμο και ειδικά το γυναικείο κοινό.

1Κριός

Η σημερινή μέρα σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε το ρόλο σας μέσα στη σχέση σας ή σε κάποια συνεργασία. Θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας και είστε διατεθειμένοι να προσαρμόσετε τη στάση σας και τη συμπεριφορά σας στην κατεύθυνση που θα σας διασφαλίσει την επιτυχία. Επίσης, έχετε όλη την απαιτούμενη ενέργεια για να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εικόνα σας είτε μιλάμε για ανανέωση της εμφάνισης σας, είτε για την άποψη που μπορεί να έχουν οι άλλοι για εσάς.

2Ταύρος

Βρίσκεστε σε μία μεταβατική περίοδο που οι όποιες αλλαγές κάνετε είναι φανερές και έχουν αντίκτυπο στη δημόσια εικόνα σας. Αυτό μπορεί να σας αγχώνει και να νιώθετε περιορισμένοι, ωστόσο αν σκεφτείτε με ψυχραιμία θα δείτε ότι συμβαίνει μάλλον το αντίθετο, είστε πιο απελευθερωμένοι από ποτέ. Ένα ρητό λέει ότι οι δύσκολοι δρόμοι συχνά οδηγούν σε όμορφους προορισμούς και ένας τέτοιος σας περιμένει στο τέλος αυτής της διαδρομής.

3Δίδυμος

Σήμερα σας απασχολεί η εξέλιξη σας και ο τρόπος με τον οποίο θα κάνετε το επόμενο βήμα, επομένως είναι μια μέρα που θα επανεξετάσετε και ενδεχομένως να αναθεωρήσετε κάποιους από τους στόχους σας. Η ερωτική σας ζωή έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, γι’ αυτό θα στραφείτε στους φίλους σας και στις υπόλοιπες κοινωνικές σας δραστηριότητες προκειμένου να αποφύγετε να ασχοληθείτε αυτή τη στιγμή με τις όποιες παθογένειες.

4Καρκίνος

Μια επαγγελματική αλλαγή που θα σήμαινε βελτίωση των οικονομικών σας, αλλά και βελτίωση στους όρους με τους είτε εργάζεστε είτε διαβιώνετε αυτή τη στιγμή θα ήταν το καλύτερο σενάριο για εσάς αυτή τη στιγμή. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αντίθετα η περίοδος που ακολουθεί έχει απαιτήσεις και ευθύνες που φαντάζουν βουνό, όμως υπάρχει διέξοδος. Το θέμα είναι να κρατήσετε ακμαίο το ηθικό σας, αφού φαίνεται να επηρεάζεστε και από προβλήματα και σε κάποιες σχέσεις που σας ενδιαφέρουν.

5Λέων

Υπάρχουν κάποιες σχέσεις στη ζωή σας που όσο κι αν κάποτε έμοιαζαν με χρυσό, με την έννοια ότι δε θα έχαναν την αξία τους στο χρόνο, φαίνεται ότι δε σας ικανοποιούν πια. Δεν είναι κακό να τις αξιολογήσετε ή να πάρετε το χρόνο σας για να διαπιστώσετε αν δε σας αφήνουν να εξελιχθείτε ή λειτουργούν επιβαρυντικά. Πριν όμως πάρετε οποιαδήποτε απόφαση καλό θα ήταν να δείτε κατά πόσο είστε εσείς αυτοί που μπορεί να έχετε παράλογες απαιτήσεις.

6Παρθένος

Καλό θα είναι να επιχειρήσετε μια αλλαγή στις συνθήκες της ζωής σας και της εργασίας που θα σας επιτρέψει να αποσυμφορηθείτε και να δημιουργήσετε χώρο προκειμένου, αρχικά, να κοιτάξετε την υγεία σας και στη συνέχεια να μπορέσετε να απολαύσετε περισσότερο χρόνο όπως πραγματικά θα τον επιθυμούσατε. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις απαιτήσεις των άλλων και να τους δείξετε ότι υπάρχουν και κάποια όρια.

7Ζυγός

Λίγο πριν ο πλανήτης του απρόβλεπτου, ο Ουρανός, σας αφήσει ήσυχους, όσον αφορά στις ανατροπές που έχει φέρει τα τελευταία χρόνια σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σας, κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του με μια νέα γνωριμία που μπορεί να είναι εντελώς αλλοπρόσαλλη, αλλά εσείς «τσιμπάτε»… Επίσης, μια μικρή αλλαγή σε κάποιο σχέδιο ή ιδέα για τα οποία προσπαθείτε να πείσετε, μπορεί να τα κάνει πιο εύπεπτα στα μάτια των άλλων και να μειώσει τις αντιστάσεις τους.

8Σκορπιός

Είσαι σε φάση που θέλεις να νιώθεις αποδεκτός και ακολουθείς τη συνταγή του καλού παιδιού που περιμένει την επιβράβευση του. Σήμερα λοιπόν είναι μια από τις μέρες που αυτή η επιβράβευση μπορεί να είναι γεγονός, αφού οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σου χώρο σε ευνοούν και αυτό που «ψήνεται» αναμένεται να είναι γλυκό σαν μπακλαβάς… Ευνοείσαι βέβαια και στο ενδεχόμενο που αποφασίζεις να κάνεις και μια στροφή στην καριέρα σου.

9Τοξότης

Ξέρω κόσμο που… θα σκότωνε για να γινόταν Τοξότης αυτή την περίοδο, αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι το χρήμα δεν είναι το παν. Κατά τ’ άλλα, ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, τα ανίψια, ό,τι μπορεί να έχει θετική ενέργεια είναι εδώ και είναι στα πόδια σου. Αλήθεια θες να μάθεις τι έχει το παρακάτω; Εκπλήξεις! Αυτό έχει! Δε χρειάζεται να σου λέω κάθε τόσο για την υπερβολή σου και το πόσο πρέπει να την προσέχεις. Εξάλλου, ας χαρείς εσύ και για τους υπόλοιπους που δεν μπορούν τόσο.

10Αιγόκερως


Μπορεί να αντιμετωπίζεις δυσκολίες, ανταγωνισμό κλπ εσύ όμως βρίσκεις τρόπο να τα καταφέρνεις και να βγαίνεις νικητής. Αυτή τη φορά το οφείλεις είτε στην οικογένεια σου που σε υποστηρίζει με τρόπο που δεν το περίμενες, είτε σε απροσδόκητους υποστηρικτές που έρχονται στο δρόμο σου, επειδή πιστεύουν σε ‘σένα και αναγνωρίζουν τον αγώνα σου να πετύχεις. Όπως και να ‘χει και η αυτοπεποίθηση σου και η τσέπη σου μπορούν να πάρουν τα πάνω τους σήμερα.

11Υδροχόος

Εσύ μπορεί να ετοιμάζεις τις κινήσεις σου για το επόμενο βήμα, αλλά αν δεν κοιτάξεις και το τι συμβαίνει γύρω σου μπορεί να φας και κανένα τσουνάμι στη μούρη. Με όλον αυτόν τον χαμό στο οίκο που φιλοξενεί όσους σε επιβουλεύονται, κοινώς σε εχθρεύονται, δεν μπορείς να κοιτάς μόνο μέσα σου, αλλά πρέπει να κοιτάξεις και γύρω γύρω. Κοιτώντας τώρα γύρω γύρω, ούτε που φαντάζεσαι πως θα αλλάξουν τα δεδομένα σου, αφού σου έρχονται πληροφορίες που σε βοηθούν να καταλάβεις ακόμα καλύτερα προς τα που θες να πας.

12Ιχθύες

Ουδέν κακόν αμιγές καλού που λένε, αφού κάποιο προβληματάκι υγείας μπορεί να φέρει χρήματα στην τσέπη σου είτε με τη μορφή κάποιου επιδόματος ή σύνταξης, είτε μέσω αποζημίωσης από κάποια ασφαλιστική. Επίσης, η μέρα μπορεί να κρύβει θετικές εκπλήξεις για την ψυχολογία σου, αφού είτε αποκαθιστάς μια σχέση που έμοιαζε να σε βαραίνει, είτε σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς δίπλα σε ανθρώπους που σε χρειάζονται, κάτι που μπορεί να δώσει απίστευτη ενέργεια σε ένα «ψάρι».

Πηγή: Astrologos.gr