Τι λένε τα άστρα για τα ζώδια σήμερα;

Μπορεί χθες να σας ξεπέταξα την αντίθεση της Αφροδίτης με το Δία από Διδύμους και Τοξότη αντίστοιχα, όμως σήμερα είναι τα σπουδαία που κλείνει αυτός ο σχηματισμός «ταυ τετραγώνου» όπως λέγεται, αφού πετάγεται και ο Ποσειδώνας στο 3ο από τα 4 μεταβλητά, τους Ιχθύς, για να αποτελέσει ένα δείκτη του πως θα εκδηλωθεί αυτή η υπερβολή. Το βασικό πρόβλημα είναι στα ερωτικά, γιατί πας σαν το πρόβατο στη σφαγή. Υποχείριο της ανάγκης σου για συντροφικότητα και ανταλλαγή συναισθημάτων περιφέρεσαι και βρίσκεις τον πρώτο “μπιιιπ” για να τις καλύψεις, με τη γνωστή έκβαση όπου καταλήγεις να αναρωτιέσαι «μα καλά τον μπιπ-μαγνήτη έχω;». Δεν ξέρω αν τον έχεις, πάντως η γενική οδηγία σε κάτι τέτοια φαινόμενα, είναι ότι είτε ξέρεις να ζωγραφίζεις, είτε όχι, πάρε τα πινέλα σου και ξεκίνα να ζωγραφίζεις. Στη χειρότερη αν δεν ανακαλύψεις κανένα ταλέντο σου, απλά πετάς και τον πίνακα και συνεχίζεις τη ζωούλα σου. Το προηγούμενο σενάριο δεν είχε τόσο απλοϊκές διαδικασίες.

 

1Κριός

Με τους Αφροδίτη, Δία και Ποσειδώνα να σχηματίζουν αυτό το «ταυ τετράγωνο» πρώτη μέρα της εβδομάδας ή στην αγιοποίηση θα φτάσεις ή στη φυλακή. Γενικότερα τα ιδρύματα πάσης φύσεως, νοσοκομεία, ψυχιατρεία κλπ μπορεί να προετοιμάζονται να στρώνουν χάλια για να σε υποδεχτούν, γι’ αυτό προσπάθησε να μην τρελαίνεσαι με κάθε πληροφορία που φτάνει στ’ αυτιά σου. Από την άλλη πρόσεξε που βάζεις σήμερα την υπογραφή σου, γιατί είναι πιθανό να βαρεθείς να διαβάσεις όλους τους όρους σε ένα συμβόλαιο και να βρεθείς μπλεγμένος σε καταστάσεις που δε θα σου αρέσουν.

2Ταύρος

Αφροδίτη, Δίας και Ποσειδώνας στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε έναν περίπλοκο σχηματισμό χρειάζονται αρκετή προσοχή, αφού σε κάνουν να εμπιστεύεσαι τους λάθος ανθρώπους. Η ανάγκη σου για συναισθηματική εγγύτητα και για να απολαύσεις χρόνο με κάποιον που ανταποκρίνεται στα θέλω σου πρέπει με κάποιον τρόπο να καλυφθεί. Ακόμα λοιπόν κι αν αυτός ο κάποιος δεν υπάρχει, αρχίζεις και προβάλεις αυτά τα στοιχεία που θέλεις πάνω σε ανθρώπους που δεν τα έχουν. Άσε τις ταμπέλες και δες πως πραγματικά είναι αυτός που έχεις απέναντι σου, γιατί θα χτίσεις ένα αυθαίρετο που σε λίγο θα δεχτεί την επίθεση της μπουλντόζας.

3Δίδυμος

Με την Αφροδίτη απ’ το ζώδιο σου να σχηματίζει ταυτόχρονα και αντίθεση με τον Δία και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στην ερωτική σου ζωή ή ακόμα και στην επαγγελματική σου ζωή τα πράγματα είναι θολά και μπορεί να αρνείσαι να καταλάβεις, αλλά όπως μπορείς να φανταστείς η κατάσταση είναι αρκετά πιο σοβαρή απ’ όσο δείχνεις να την αντιλαμβάνεσαι. Μη έχοντας μετρήσει σωστά τις συνθήκες το λογικό είναι να φας τα μούτρα σου και κανείς δε θα σε εμποδίσει. Από την άλλη όμως κάποιες φορές είναι καλύτερα να μπαίνεις στη μάχη κι ας ηττηθείς. Εξάλλου, εκτός από τη νίκη υπάρχει πάντα και το σενάριο ο άλλος να ζητήσει ανακωχή.

4Καρκίνος

Τώρα που Αφροδίτη, Δίας και Ποσειδώνας σχηματίζουν αυτό τον πολύπλοκο συνδυασμό στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην υπερεκτιμάς τις δυνατότητες σου, ούτε σε σχέση με τις ικανότητες σου στην δουλειά, αλλά ούτε και σε σχέση με την υγεία και το σώμα σου. Έτσι καλό θα είναι να μετρήσεις λίγο τα λόγια σου, ακόμα κι αν πρόκειται να απευθυνθείς στον τελευταίο ιεραρχικά συνεργάτη σου, γιατί στο δρόμο σου θα πέσει ομίχλη… Προσοχή και όσον αφορά στην επαφή σου με κατοικίδια, αφού καιροφυλακτούν μικρόβια.

5Λέων

Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με το Δία και ταυτόχρονα και οι δύο τους σε τετράγωνα με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις ερωτικές σου επαφές, όπου καλό είναι να πάρεις μέτρα ασφαλείας, ακόμα κι αν γνωρίζεις καλά τον παρτενέρ σου, γιατί ευνοούν τις λοιμώξεις και τα λοιπά σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Από την άλλη μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με γεγονότα που θα μπερδέψουν περαιτέρω μια κατάσταση που νόμιζες ότι ήσουν πολύ κοντά στο να την ξεμπλέξεις. Γενικά προσοχή σε ερωτικά και οικονομικά θέματα των ημερών.

 

6Παρθένος

Αφροδίτη, Δίας και Ποσειδώνας στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε έναν περίπλοκο σχηματισμό από τα άλλα τρία μεταβλητά -όπως εσύ- ζώδια και οι εξελίξεις σε αφορούν άμεσα, αφού οι διεργασίες και τα γεγονότα που συμβαίνουν στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου καταλήγουν να σε επηρεάζουν σε προσωπικό επίπεδο, ακόμα κι αν δεν μπορείς να το δεις στο παρόν. Θολό το τοπίο στις σχέσεις, μια αίσθηση ανικανοποίητου σε σπίτι και δουλειά, η οποία μπορεί να εκφράζεται με απόλυτη αδιαφορία ή με εμμονική ενασχόληση με κάποιον από τους δύο τομείς. Μην αγχώνεσαι να λειτουργήσεις κάπως. Καλύτερα να δώσεις λίγο χρόνο στα πράγματα.

7Ζυγός

Με το τρίο: Αφροδίτη, Δία, Ποσειδώνα να μπερδεύει λίγο τα πράγματα και με την αισιοδοξία σου να βρίσκει τα πάνω της μπορεί να βγάλεις αβίαστα την πιο παρορμητική σου πλευρά, πράγμα για το οποίο όμως μπορεί να μετανιώσεις. Θα μου πεις με τέτοια διλήμματα που τρως κάθε τρεις και λίγο δε σου είναι ξένο σαν κατάσταση και καλύτερα κάποιες στιγμές να λειτουργείς έτσι. Αυτή τη φορά να ξέρεις όμως ότι ειδικά κάποιοι συνάδελφοι σου αν μπορούσαν να σου ρίξουν λίγο βιτριόλι για να σ’ εκδικηθούν θα το έριχναν.

8Σκορπιός

Με τον Δία να σε γεμίζει αυτοπεποίθηση, την Αφροδίτη να σε κάνει να βλέπεις ζητήματα συναισθηματικής ή οικονομικής φύσεως πιο ανάλαφρα και με τον Ποσειδώνα να δίνει μια αίσθηση μαγείας σε όσα συμβαίνουν γύρω σου θα πρέπει να δείξεις τεράστια ποσά αυτοσυγκράτησης για να διαχειριστείς την τάση σου να τα αρπάξεις όλα, αλλά και να τα ρισκάρεις όλα. Ναι, το όλα με το τίποτα είναι μόνο μια στιγμή μακριά και είναι δύσκολο να μην την πατήσεις. Αν όμως είσαι ο τύπος που κολλάει στην ποιότητα των πραγμάτων και όχι στην ποσότητα, τότε η ζωή μπορεί να σου δώσει αυτό το… όσο που θα σου φτιάξει την διάθεση.

9Τοξότης

Φωτιά στα… μεταβλητά, αφού εκτός από το Δία που βρίσκεται σε σένα, και η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους και ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι η εβδομάδα ξεκινάει με έναν αναβρασμό είτε σε επίπεδο γεγονότων, είτε σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού μόνο ο Παρθένος που για σένα σηματοδοτεί την καριέρα και την κοινωνική σου ταυτότητα είναι κενός από πλανήτες, χωρίς να σημαίνει ότι μένει ανεπηρέαστος. Ίσα ίσα που εκεί μπορεί να δεις να ξεσπάνε οι συνέπειες της τεμπελιάς σου ή η ανάγκη σου για κοπάνα και λίγη καλοπέραση με το ταίρι σου.

10Αιγόκερως

Δεν ξεκινάει καλά για εσένα αυτή η εβδομάδα, αφού το χάος που δημιουργούν Αφροδίτη, Δίας και Ποσειδώνας δεν ταιριάζει και πολύ στην “Κρόνια” φύση σου. Θα πρέπει λοιπόν να παίξεις άμυνα και να κρατήσεις γερά απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να σου παρουσιάσουν τα πράγματα εντελώς διαφορετικά απ’ όσο τα βλέπεις. Δεν ξέρω αν η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, σίγουρα όμως δεν είναι απόλυτα στην πλευρά τους, γι’ αυτό μην παρασυρθείς αν φαίνονται ικανοί να σε απαλλάξουν από το μεγαλύτερο σου πρόβλημα. Μην αφήσεις την ελπίδα σου να γίνει η αδυναμία σου.

11Υδροχόος

Με τον Ποσειδώνα να σε κάνει να μην ξέρεις τι έχεις, αλλά και τι δεν έχεις που νομίζεις παρόλ’ αυτά ότι σου ανήκει, και το δίπολο Αφροδίτη-Δίας να σε καθιστά έναν άνθρωπο που είναι αποφασισμένος να χαρεί το καλοκαίρι του και δε θα αφήσει ούτε τις εκλογές, ούτε το τροπικό κλίμα, ούτε τίποτα να του το χαλάσει ξεκινάει αυτή η βδομάδα, που σε σχέση με αρκετές προηγούμενες σε βρίσκει καλύτερα. Τι χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή για να ανακουφιστείς; Συναισθήματα; Λεφτά; Ό,τι έχεις πραγματικά ανάγκη μπορεί να έρθει, αλλά πρόσεξε πως θα τα διαχειριστείς.

12Ιχθύες

Φαντάσου ότι έχεις ένα σταυρό που στη μια άκρη του κάθεται ο Ποσειδώνας, που έχει δεξιά και αριστερά του το Δία και την Αφροδίτη στις άλλες δύο άκρες και η τέταρτη άκρη είναι κενή. Αυτή η τέταρτη άκρη είναι το μεγάλο ερωτηματικό και για σένα αυτή η τέταρτη άκρη δείχνει τους σημαντικούς «άλλους» της ζωής σου. Σε μια περίοδο που νομίζεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αλλά βαριέσαι να κουνήσεις και το μικρό σου δαχτυλάκι οι άλλοι θα παίξουν ρόλο αρωγού ή θα είναι αυτοί που θα εκμεταλλευτούν την αδράνεια σου και την έλλειψη συγκεκριμένου στόχου;

Πηγή: Astrologos.gr