Συμβουλές για ένα φιλόξενο και stylish προθάλαμο

Ο χώρος στην είσοδο του σπιτιού, που βρίσκεται αμέσως μόλις περάσετε την πόρτα είναι το ίδιο σημαντικός όσο και τα υπόλοιπα δωμάτια. Τις περισσότερες φορές σε αυτόν το χώρο επικρατεί ένα χάος, αφού μόλις μπούμε στο σπίτι «πετάμε» ό,τι κρατάμε στα χέρια μας. Σκεφτείτε, όμως, πως θα ήταν εάν αυτό το σκηνικό άλλαζε και περνώντας την κεντρική είσοδο του σπιτιού σας συναντούσατε έναν άρτια οργανωμένο χώρο με ταυτότητα και στυλ… Να πως μπορείτε να το πετύχετε!

 

Εntryway table

Επιλέξτε το στυλ του τραπεζιού με βάση το design, τη λειτουργικότητα, τον ελεύθερο χώρο στην είσοδο και την αισθητική του σπιτιού σας. Σε μικρούς χώρους ακόμα και ένα αιωρούμενο τραπέζι μπορεί να κάνει το χώρο ξεχωριστό!

We like mirror

Οι καθρέφτες θεωρούνται, από τους interior designers must! Έχουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτόν το χώρο αφού κλείνοντας την πόρτα μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά στην εμφάνισή σας!

Αγαπημένο φωτιστικό

Ένα φωτιστικό πάνω στο τραπέζι του προθάλαμου είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να τοποθετήσει κανείς. Επιλέξτε φωτιστικό με χαμηλής έντασης φωτισμό ώστε ο χώρος να αποπνέει ηρεμία.

Mini library

Ένα σπίτι δεν θα ήταν ποτέ φιλόξενο εάν δεν υπήρχαν σε αυτό βιβλία! Μέσα σε αυτές τις σελίδες μπορεί κανείς να εντοπίσει σημεία της προσωπικότητάς σας και να ξεφυλλίσει συλλεκτικά βιβλία όπως βιβλιογραφίες, νουβέλες ή ακόμα και βιβλία διακόσμησης.

Φωτογραφίες στον τοίχο

Δεν έχουν όλοι οικογενειακές φωτογραφίες για να τις κορνιζάρουν! Και είναι αποδεκτό! Μπορείτε όμως, να επιλέξετε κάποια έργα τέχνης που αγαπάτε και να τα βάλετε σε κορνίζα για να κοσμήσετε τον τοίχο πάνω από το τραπεζάκι στον προθάλαμο.

Top Tips!

• Δημιουργήστε ελεύθερα και outside the box! Ακόμα κι’ αν δεν έχετε αρκετό χώρο στον προθάλαμο του σπιτιού σας, δημιουργήστε τον βάζοντας όλα όσα θέλετε στον τοίχο.
• Μπορεί να αναρωτιέστε τι να κάνετε με τα παπούτσια και τα κλειδιά που πετούσατε μέχρι τώρα πάνω στο τραπέζι του προθάλαμου. Και για αυτόν τον προβληματισμό σας υπάρχει λύση! Μπορείτε να εξοπλιστείτε με κουτιά και καλάθια για να οργανώσετε ό,τι θέλετε στο χώρο του προθάλαμου.