Φρουτολαχαναγορά η Παλιά Αποθήκη: Επιστροφή στην πόλη… Το BBQ Party, που θέλαμε όλοι!

H αγαπημένη μας φρουτολαχαναγορά Παλιά Αποθήκη συνεχίζει να μας καλομαθαίνει με τις «παρεΐστικες» εκδηλώσεις της. Αυτή την φορά μας είχε προσκαλέσει σε Barbeque Party για να γιορτάσουμε την επιστροφή μας στην πόλη και να επιστρέψουμε ομαλά στην καθημερινότητα μας.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 16:00, ο Chef Νοel Bassil έψησε για τους αγαπημένους φίλους και πελάτες της Παλιάς Αποθήκης, λαχταριστά burgers, χειροποίητα λουκάνικα, πανσετάκια και άφθονα ψητά λαχανικά σε ένα live cooking show. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου (The Mighty Scoop) μαζί με τον Παναγιώτη Κυριάκου(Panais Plays) έδωσαν τον παλμό στο πάρτι με τις μουσικές τους επιλογές και η Humor Beer φρόντισε να ανεβάσει το κέφι και να ξεδιψάσει τους θαμώνες με άφθονη IPA και Weiss draft μπύρα. Την παρέα πλαισίωνε και η ‘Ηβη Παπαδάμου (Kiwie Jewellery) με τα χειροποίητα κοσμήματα της, να αποθεώνονται από τους φίλους της Παλιάς Αποθήκης, υποστηρίζοντας με τις αγορές τους ένα κύπριο ταλαντούχο καλλιτέχνη.

Ζήσαμε άλλη μια εμπειρία στα ψώνια και αυτό τον μήνα, κάνοντας τις επιλογές μας από την αγαπημένη μας Φρουτολαχαναγορά Παλιά Αποθήκη. Αναμένουμε λοιπόν, το επόμενο πάρτι που θα κάνει τα ψώνια μας ακόμα πιο χαλαρά, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η αγαπημένη μας Φρουτολαχαναγορά η Παλιά Αποθήκη.


Stay Tuned λοιπόν…Τα καλύτερα έρχονται!