Ο Χάρης Αριστείδου στο La Liga Experience με την PrimeTel!

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Χάρης Αριστείδου, ήταν ο εκλεκτός προσκεκλημένος της PrimeTel, στο φετινό La Liga Experience.

Η PrimeTel, έχοντας εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων της La Liga Santander έως το 2021, συμμετείχε με 40 ακόμη διεθνείς ραδιοτηλεοπτικούς οργανισμούς από όλο τον κόσμο στο φετινό La Liga Experience.

Για πρώτη χρονιά, οι υπεύθυνοι προβολής της La Liga έδωσαν την ευκαιρία σε δημοφιλείς προσωπικότητες από κάθε χώρα να ζήσουν μοναδικές συγκινήσεις μέσα από μία first class ποδοσφαιρική εμπειρία.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Χάρης Αριστείδου, ήταν ο εκλεκτός προσκεκλημένος της PrimeTel, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα Λεβάντε-Ρεάλ Μαδρίτης ζωντανά από το Ciudad de Valencia Stadium. Η φετινή La Liga Experience, εκτός από πλούσια ποδοσφαιρική δράση, περιελάμβανε γαστρονομικό tour στα καλύτερα tapas bar της Βαλένθια, shopping, ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης, gamble challenge, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών Borja Mayoral και Enis Bardhi στον Διευθυντή του Αθλητικού Τμήματος της PrimeTel, Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο Χάρης Αριστείδου με το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό που τον διακρίνει απόλαυσε την ξεχωριστή αυτή εμπειρία, μεταδίδοντας μέσα από τα social media τον παλμό της απόλυτης ποδοσφαιριστής φιέστας!