«Επιτυχία σημαίνει να μην μένεις στάσιμος»

Όσο μεγαλώνουμε πρέπει να εξελισσόμαστε και όσο εξελισσόμαστε είναι σημαντικό να προοδεύουμε δημιουργώντας, είτε στον επαγγελματικό είτε στον προσωπικό τομέα!

Βρισκόμαστε μαζί 100 τεύχη και αυτό είναι η απόδειξη της εξέλιξης μας που έχει ταυτιστεί με την επιτυχία όλων όσων εργάστηκαν ή συνεχίζουν να εργάζονται για να προσφέρουν σε όλους εσάς ψυχαγωγία αλλά και ενημέρωση!

Μέσα στα 8 χρόνια παρουσίας, το περιοδικό που εσείς αγκαλιάσατε κατάφερε να κερδίσει το διαφημιστικό κοινό αλλά και σημαντικούς συνεργάτες. Σήμερα οφείλω προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της εταιρείας που με εμπιστεύτηκε αλλά και όλη την ομάδα που εργάζεται κάθε μήνα σκληρά για να δίνουμε σε εσάς ό,τι καλύτερο. Το δικό μας πάρτυ γενεθλίων στάθηκε αφορμή για να πάμε ακόμα ένα βήμα μπροστά και να δημιουργήσουμε το δικό μας website www.primetime.com.cy στο οποίο μπορείτε να διαβάζετε καθημερινά νέα θέματα που αφορούν όλα τα μέλη της οικογένειάς σας!

To νέο website θα είναι σύντομα κοντά σας… Κάντε κλικ στο www.primetel.com.cy και διαβάστε όλα όσα σας αφορούν, όπου κι’ αν βρίσκεστε!