4 Αpps απογειώνουν τις φωτογραφίες σας!

Όλοι θέλουμε να απαθανατίζουμε ή και να μαγνητοσκοπούμε τις στιγμές της ζωής μας. Να βγάζουμε τις καλύτερες selfie και να μπορούμε να επεξεργαζόμαστε την εικόνα! Τα πιο κάτω apps θα τα λατρέψετε γιατί μπορούν να μεταμορφώσουν μια φωτογραφία σε καλλιτεχνική λήψη, να κάνουμε άμεσα ζωντανές προβολές στο facebook και να δώσετε κίνηση στις φωτογραφίες σας!

1Noah Camera


Εύκολη απευθείας εφαρμογή με επιλογή από 100 διαφορετικά φίλτρα για τις selfie σας ώστε να μην είναι μόνο…selfie αλλά μια καλλιτεχνική έκφραση. Με δυνατότητα απευθείας δημοσίευσης σε Facebook Messenger, Instagram, κλπ.

2Live Facebook Pro Prank


Ζωντανές μεταδώσεις βίντεο μέσω του Facebook χωρίς κανένα, μα κανένα περιορισμό, με πολλές συμβουλές αλλά και αρκετά τρικ ώστε να κάνετε και τα αστεία σας με τους φίλους, την οικογένεια κ.τ.λ.

3Blink


Για Windows Phone 8 και 8.1. Ποτέ δεν θα χάσετε την καλύτερη λήψη. Ξεκινά και λαμβάνει μια σειρά φωτογραφιών πριν και μετά πατήσετε το πλήκτρο φωτογράφισης, για να επιλέξετε εσείς την καλύτερη. Μπορείτε να δημιουργήσετε και κινούμενη εικόνα.

4Sense the Color


Δημιουργείστε εκπληκτικά έργα τέχνης με την δημοφιλή τεχνική επεξεργασία φωτογραφιών που είναι γνωστός ως «επιλεκτικός χρωματισμός». Η εικόνα σας γίνεται ασπρόμαυρη και χρωματίζετε σημεία με το άγγιγμα του δακτύλου σας.