Τι προβλέπουν τα άστρα σήμερα;

Η σημερινή ημέρα έρχεται με μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου που επιτέλους μας βοηθάει σε νέα ξεκινήματα που θα γίνουν με αργές αλλά άκρως αποφασιστικές κινήσεις που θα έχουν στόχο να νιώθουμε περισσότερη ασφάλεια αλλά και να κατοχυρώνουμε αυτά που μας ανήκουν και να δυσκολευτούμε να τα μοιραστούμε με τους άλλους αφού είμαστε τόσο κτητικοί όσο και να έχουμε πολύ πείσμα και να διεκδικούμε αυτά που θεωρούμε δικά μας ακόμα και πριν τα αποκτήσουμε ολοσχερώς… Ερωτικά το συναίσθημα είναι αυτό που μας κατευθύνει όλες τις ενέργειες και βέβαια αυτό είναι καλό αν ξέρουμε ότι είναι αμοιβαίο γιατί τότε παίρνουμε και μεγαλύτερη ώθηση και νιώθουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Επαγγελματικά μπαίνουμε σε μία φάση που διεκδικούμε χρήματα που δεν είναι απαραίτητα αποτέλεσμα της συλλογικής δουλειάς καθώς καθένας προτιμάει να θέλει κάτι για τον εαυτό του και μόνο!

1Κριός (21/3 – 20/4)

Έχετε καταλάβει ότι οι δυνατότητές σας είναι αυτές που δεν έχουν όρια οπότε καλά κάνετε και θέλετε να εξαργυρώσετε σε χρήμα αυτά που αξίζετε και θεωρείτε και δίκαιο να τα λάβετε. Ερωτικά ξέρετε να διαπραγματεύεστε αργά και βέβαια να εξομολογήστε και κάτι για να δώσετε κίνητρο να σας το επιστρέψουν. Επαγγελματικά μην περιμένετε οι υποσχέσεις να γίνουν πράξη χωρίς δύσκολες διαπραγματεύσεις!

2Ταύρος 21/4 – 20/5

Στο δικό σας ζώδιο η Νέα Σελήνη και ξέρετε ότι είστε οι πρωταγωνιστές των καταστάσεων! Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταλάβετε ότι μπορείτε να επηρεάζετε τα πράγματα και φυσικά να δείχνετε τη δυναμική σας και να τολμάτε κάτι που μπορεί να σας ξεβολέψει προσωρινά όμως μπορεί να σας δώσει το μέγιστο των αποτελεσμάτων. Ερωτικά κάνετε εξομολογήσεις οι οποίες σας βοηθούν να καταλάβετε και κάτι που είναι αδιευκρίνιστο… Επαγγελματικά, μην αλλάζετε την στάση σας και μην κάνετε υποχωρήσεις!

3Δίδυμος (21/5 – 21/6)

Γενικότερα σας αρέσει να μιλάτε και ειδικότερα σας αρέσει να είστε πολύ συγκεκριμένοι όταν πιστεύετε ότι πρέπει να επιμένετε και να διευκρινίζετε αυτά που έχουν κενά και έτσι να ξεκαθαρίζετε τα πλαίσια που θα κινηθείτε σε παντός είδους συνεργασίες. Ερωτικά θέλετε να βγείτε από τη μιζέρια της καθημερινότητας αλλά αυτό θα γίνει με αναφορές στο παρελθόν τότε που νιώθατε καλύτερα… Επαγγελματικά είστε σωστοί αλλά και οι άλλοι δεν είναι λάθος γι’ αυτό ακούστε τους!

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Ώρα για νέους στόχους και ώρα για νέες δραστηριότητες για εσάς και σωστά τις βρίσκετε ενδιαφέρουσες.. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να τολμάτε να ασχοληθείτε με κάτι συλλογικό και βέβαια να είστε πολύ γρήγοροι στις αποφάσεις σας. Φροντίστε κιόλας να μην παγιδεύεστε γιατί έτσι το μυαλό σας μπορεί να σας δώσει σπουδαίες προεκτάσεις και να σας καθοδηγήσει σωστά. Ερωτικά, κάτι θέλετε να διευκρινίσετε περισσότερο…. Επαγγελματικά όλοι μαζί θα έχετε πιο γρήγορα αποτελέσματα!

5Λέων (23/7 – 23/8)

Ώρα για νέους στόχους και ώρα για νέες δραστηριότητες για εσάς και σωστά τις βρίσκετε ενδιαφέρουσες.. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να τολμάτε να ασχοληθείτε με κάτι συλλογικό και βέβαια να είστε πολύ γρήγοροι στις αποφάσεις σας. Φροντίστε κιόλας να μην παγιδεύεστε γιατί έτσι το μυαλό σας μπορεί να σας δώσει σπουδαίες προεκτάσεις και να σας καθοδηγήσει σωστά. Ερωτικά, κάτι θέλετε να διευκρινίσετε περισσότερο…. Επαγγελματικά όλοι μαζί θα έχετε πιο γρήγορα αποτελέσματα!

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Σας ταιριάζουν τα ταξίδια και οι μετακινήσεις και φυσικά κάνουν και καλό στην ψυχολογία σας να ανοίξει το μυαλό σας και να σκεφτείτε και κάτι στο οποίο μέχρι τώρα ήσασταν εγκλωβισμένοι… Ερωτικά ξέρετε να αλλάζετε τάχιστα και να διαμορφώνετε τις καταστάσεις προς όφελός σας και βέβαια να βρίσκετε και σωστές δικαιολογίες ώστε να καταφέρετε να γυρίσετε το κλίμα υπέρ σας. Επαγγελματικά θέλετε να επεκταθείτε αλλά δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε γιατί πρέπει να σκεφτείτε τα οικονομικά σας!

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Είστε τόσο γρήγοροι όσο και να βρίσκετε λύσεις ή να σας παροτρύνουν σωστά για τα επαγγελματικά σας όσο και να κάνετε εντύπωση όταν υπάρχει σωστός συσχετισμός και δεν αρνείστε  τις επισημάνσεις που σας κάνουν. Αρκεί να είστε γρήγοροι και να εμπιστεύεστε τους άλλους και να έχετε σωστή επικοινωνία. Ερωτικά τα λόγια μπορεί να σας σοκάρουν αρκεί να ξέρετε ότι αυτό γίνεται για να σας επαναφέρουν ένα θέμα που αγνοείτε συστηματικά…. Βρείτε λύσεις για τα οικονομικά σας, αφού μπορείτε και πρέπει να το εκμεταλλευθείτε!

8Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Μία Νέα Σελήνη που δε σας αφήνει αδιάφορους αντίθετα σας βάζει σε σκέψεις και σας ανοίγει ορίζοντες οι οποίοι είναι τόσο ευδιάκριτοι μπροστά σας όσο και να μην μπορείτε να τις αγνοήσετε. Ερωτικά ξέρετε να δίνετε τις σωστές διαστάσεις και να θέλετε να δώσετε το κάτι παραπάνω ως ένδειξη καλής θέλησης και βέβαια να το ζητήσετε πίσω… Επαγγελματικά έχετε ευκαιρίες οι οποίες όμως πρέπει να αντιμετωπιστούν με την ανάλογη σοβαρότητα!

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Είστε τόσο καλοί στην οργάνωση που γίνεστε τόσο περιζήτητοι όσο και να σας ζητήσουν και τη δική σας συμβολή ώστε να λύσετε ένα περίπλοκο θέμα. Ερωτικά κάτι περιμένετε αλλά δεν αντέχετε και μπορείτε να κάνετε ένα παραστράτημα… Σημασία έχει να κερδίσετε πόντους και να μη βιαστείτε να κάνετε μία κίνηση η οποία θα είναι λόγω της παρόρμησής σας και τελικά να σας απογοητεύσει… Επαγγελματικά μπορείτε να παρασυρθείτε σε μία συζήτηση και να αποκαλύψετε κάτι που δεν πρέπει!

10Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Γενικότερα είστε σε πολύ ερωτική φάση και αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε και πολύ καταδεκτικοί και βέβαια να καταλάβετε ότι η γοητεία σας αιχμαλωτίζει τους πάντες και να αρχίσετε να μπαίνετε όλο και περισσότερο στην ερωτική αρένα γιατί σας ταιριάζει! Ερωτικά λοιπόν δεν έχετε κανένα πρόβλημα να φλερτάρετε και να το ευχαριστιέστε αφού επιβεβαιώνεστε! Επαγγελματικά αρχίστε να ασχολείστε με κάτι δημιουργικό που θα σας δώσει χρήμα!

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Τα λόγια σας πρέπει να τα μετράτε σήμερα και βέβαια όσο δύσκολο είναι να γίνει τόσο εύκολο είναι να παρασυρθείτε… Ερωτικά αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε μία σωστή διάσταση στα πράγματα και να μην πηγαίνετε στα κουτουρού και βάζετε βιαστικές προτεραιότητες που είναι δεύτερης προτεραιότητας… Επαγγελματικά μην τσακώνεστε χωρίς λόγο, αντίθετα να το κάνετε όταν υπάρχει λόγος!

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Είστε και εσείς που θέλετε να δώσετε μία άλλη διάσταση στα πράγματα και σκέφτεστε και πολύ σωστά αλλά πρέπει να το επικοινωνείτε και σωστά για να απολαύσετε το μέγιστο των αποτελεσμάτων. Ερωτικά σκέφτεστε πολύ αλλά σημασία έχει να δίνετε και σωστές εξηγήσεις και να εξελίσσεστε γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να πάτε ένα βήμα παρακάτω εφόσον το επιθυμείτε.. Επαγγελματικά χρειάζεται να δώσετε περισσότερο προσοχή στις αντιρρήσεις προτού γιγαντωθούν και βέβαια προσέξτε τα έξοδα ή τις οικονομικές αποφάσεις!

Πηγή: Astrologos.gr