Tα άστρα σήμερα!

Μία Πανσέληνος που πραγματοποιείται λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα και έρχεται να αφυπνίσει τις αισθήσεις! Ερωτικά, μας οδηγεί το πάθος που γεννάει έντονα συναισθήματα που δεν παίρνουν άλλη αναβολή! Προσοχή μόνο σε αυτά που υποσχόμαστε παρασυρμένοι από τον ενθουσιασμό μας…  Είναι εύκολο και να παρασύρουμε αλλά και να παρασυρθούμε.. Επαγγελματικά χρειάζεται να επιστρατεύσουμε τη λογική μας αλλά να προσπαθήσουμε να αιχμαλωτίσουμε τη φαντασία μας και να τη βάλουμε σε πλαίσια γιατί τρέχουμε και δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ταχύτητα των αποφάσεών μας. Ευκαιρία να σταθεροποιήσουμε αυτά που έχουμε στο μυαλό μας αρκεί να είναι προϊόν ώριμης σκέψης και βέβαια να έχουμε υπόψη μας ότι αυτά που λέμε τώρα μένουν χαραγμένα στο μυαλό των άλλων εκτός και αν αυτό επιδιώκουμε οπότε θα το καταφέρουμε στο έπακρο!

1Κριος (21/3 – 20/4)

Ώρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις φέρνει αυτή η Πανσέληνος ,  έστω και αν δεν πρέπει να τις ανακοινώσουμε ακόμα και βέβαια να ξεκαθαρίσουμε το οικονομικό αντίκτυπο που υπάρχουν σε αυτές…. Μη φοβάστε να προβάλλετε τα επιχειρήματά σας ώστε να διεκδικήσετε περισσότερα και μην αργείτε γιατί πρέπει να είστε και αποφασιστικοί όσο και άμεσοι… Ερωτικά επιστρατεύστε τα δυνατά σας σημεία και επιδοθείτε στα παιχνίδια του αφήνοντας να πλανάται ένα μυστήριο, αλλά με έντονο ενθουσιασμό… Έτσι θα τους εξιτάρετε ακόμα περισσότερο!

2Ταύρος (21/4 – 20/5)

Για εσάς αυτή είναι μία Πανσέληνος που σας επηρεάζει και μάλιστα με έμφαση σε παντός είδους σχέσεις που θα δείτε τα γεγονότα που ξεδιπλώνονται αυτό το τριήμερο να είναι αποφασιστικής σημασίας και δώστε προσοχή είτε σε αυτά που δε λέγονται, είτε σε αυτά που σας αιφνιδιάζουν και σας αποκαλύπτονται εντελώς ξαφνικά… Ερωτικά, θέλετε τον χρόνο σας και το χώρο σας και αυτό προκαλεί αντιδράσεις γιατί δεν το λέτε ξεκάθαρα αλλά με μισόλογα!

3Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Μία Πανσέληνος που έρχεται να σας αλλάξει την καθημερινότητα και τη ροή της και πόσο διατεθειμένοι είστε να τις δείτε και να τις προσαρμόσετε ανάλογα ώστε να τις αφομοιώσετε και ευκολότερα… Ερωτικά, αναζητάτε πρακτικούς τρόπους μαζί όμως με έντονο ερωτισμό για να εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες και να καλύψετε την απομάκρυνση της καθημερινότητας… Επαγγελματικά, είστε πιο αισιόδοξοι αλλά νιώθετε και σημάδια κόπωσης!

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Για εσάς τα πράγματα είναι αρκετά θετικά με μία Πανσέληνο που έρχεται να σας αφυπνίσει και να σας δώσει τεράστια ώθηση για να κινήσετε τις καταστάσεις πιο εύκολα και αποφασιστικά! Ερωτικά ανεβαίνει το θερμόμετρο κυρίως γιατί θέλετε να δώσετε περισσότερη ώθηση σε αυτά τα θέματα και επιστρατεύετε όλους τους τρόπους αν και σας δίνονται και ευκαιρίες…. Επαγγελματικά προσέξτε να είστε τάχιστοι στην ανταπόκρισή σας γιατί αυτό λειτουργεί προς όφελός σας!

5Λέων (23/7 – 23/8)

Μία Πανσέληνος με προσήλωση στα οικογενειακά θέματα που πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας και να τους δώσετε και αρκετή ενέργεια αλλά και προσοχή και φυσικά χρόνο! Θα είναι παρατεταμένης διάρκειας τα θέματα που αντιμετωπίζετε… Ερωτικά πάντως επανέρχεται ένα θέμα και θα έρθει με αρκετή  ένταση για να σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να ασχοληθείτε εντατικά μαζί του. Επαγγελματικά αποκτάει ενδιαφέρον η προσέγγισή σας με ένα άτομο που σας υπόσχεται πολλά !

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Μία Πανσέληνος  που θα μιλήσετε αρκετά και θα μετακινηθείτε ακόμα περισσότερο! Ερωτικά ξέρετε ότι αυτό που θέλετε να ακούσετε δε θα σας το πουν γιατί υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα που σας τα εξομολογούνται τουλάχιστον… Επαγγελματικά, καλά κάνετε και ψάχνετε τις εναλλακτικές σας γιατί είναι πιο εύκολο να τις βρείτε και μάλιστα με έναν τρόπο κάπως παράξενο!

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Είναι εύκολο να παρασυρθείτε αυτό το τριήμερο και να πιστέψετε ότι θα αντεπεξέλθετε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις οπότε να κάνετε και μία αγορά που δεν ανήκει στις δικές σας δυνατότητες και δε σας είναι και απολύτως απαραίτητο. Ερωτικά όλο και βλέπετε ότι οι αντιπαραθέσεις δεν είναι αμελητέες, αλλά αντίθετα μπορεί και να ενταθούν χωρίς να καταλάβετε εκ προοιμίου τις προεκτάσεις τους. Τα οικονομικά είναι αυτά που για εσάς μπαίνουν σε πρώτη προτεραιότητα και σας κάνουν να αναζητάτε νέους πόρους ή να κλείσετε μία οικονομική συμφωνία!

8Σκορπιός (23/ 10 – 22/11)

Έτοιμοι είστε με αυτή την Πανσέληνο και προετοιμάστε το βράδυ  να γίνει έντονο γιατί και αυτό έχει τις ίδιες διαθέσεις ώστε να συγχρονιστείτε και να πάρετε και να ζήσετε τον έρωτα και τις απολαύσεις του, αλλά και να του δώσετε και διάρκεια ώστε να έχει συνέχεια, στην οποία όμως θα πρέπει να επενδύσετε συναισθηματικά… Στα επαγγελματικά σας ευτυχώς που έχετε την τάση να προσαρμόζεστε τάχιστα στα νέα δεδομένα και έτσι να κάνετε ολοένα και περισσότερες αλλαγές και μάλιστα όχι μόνοι σας… Έχετε και καλούς συμμάχους και στηρίγματα!

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Μία Πανσέληνος με εσωτερικές αναζητήσεις για εσάς και λίγο περισσότερη κουβέντα με τον εαυτό σας για να του εξομολογηθείτε τι σας συμβαίνει και πως θα κινηθείτε στη συνέχεια αν και έχετε ακόμα τις αναστολές σας.… Το μόνο κομμάτι που πηγαίνει ακάθεκτο και μάλιστα με ακόμα καλύτερες προοπτικές είναι τα ερωτικά σας που μπορούν και να σας διασκεδάσουν αλλά και να νιώσετε στιγμές ανεμελιάς! Επαγγελματικά σωστά τα μετράτε περισσότερο τα πράγμα και σωστά περιμένετε να σιγουρέψετε κάτι ώστε να διασφαλιστείτε!

10Αιγώκερος (22/12 – 19/1)

Μία Πανσέληνος κοινωνική για εσάς που σας ανοίγει και το παράθυρο για αλλαγές στο σπίτι μαζί με έξοδα που είναι αρκετά γιατί έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε και μάλιστα χωρίς να υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος για να κάνετε τις επεκτάσεις που σκέφτεστε… Η τάση ανανέωσης κοστίζει ακριβά… Ερωτικά, γνωρίζετε περισσότερους ανθρώπους και με ερωτικές προεκτάσεις αφού πρώτα όμως τους περνάτε από κόσκινο και είστε επιφυλακτικοί μαζί τους!

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Μία Πανσέληνος  που στρέφει το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας και τον τρόπο που θα τα χειριστείτε ώστε να τα καταφέρετε και όχι μόνο αυτό, αλλά να αναγνωριστείτε και φυσικά να το ευχαριστηθείτε κιόλας… Ερωτικά σας αρέσουν τα παιχνίδια του μυαλού και όποιος τα παίξει πρώτος σωστά, αυτός τα κερδίζει κιόλας. Προσέξτε μην υποσχεθείτε κάτι που ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το εφαρμόσετε και τελικά θα είστε αναξιόπιστοι!

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Μία Πανσέληνος σας χρειαζόταν τώρα γάντι και να σας ανοίξει προοπτικές και επαφές και να σας ταξιδεύει είτε νοερά είτε πραγματικά και τελικά το ευχαριστιέστε και μάλιστα σκέφτεστε να το επεκτείνετε κιόλας.. Έτσι λοιπόν έρχονται καλύτερες μέρες για τα ερωτικά σας που θα τις καταλάβετε και θα τις εκμεταλλευτείτε επακριβώς… Επαγγελματικά, σωστά αγχώνεστε αλλά καλύτερα να το κάνετε σταδιακά για να μην κάνετε μία κίνηση που θα τη μετανιώσετε!

Πηγή: Astrologos.gr