Νέα σειρά ‘’Golden Flavours’’ με 2 μοναδικές γεύσεις!

Ακολουθώντας την ίδια επιτυχημένη συνταγή που έχει κάνει τα πατατάκια Goldies να αποτελούν μια από τις αγαπημένες μάρκες των Κυπρίων καταναλωτών εδώ και χρόνια, τα Goldies παρουσιάζουν την νέα σειρά “Golden Flavours” η οποία έρχεται να προστεθεί στη υφιστάμενη γκάμα, ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την θέση τους στην αγορά.

Διατηρώντας την αξεπέραστη ποιότητα από 100% διαλεκτές και φρέσκες κυπριακές πατάτες, η νέα σειρά “Golden Flavours” με δυο νέες μοναδικές γεύσεις θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Το άρωμα της μεσογείου με το ‘’Θαλασσινό Αλάτι’’ και ο εκρηκτικός συνδυασμός ‘’Τυρί και Μπέικον’’, αποτελούν τις νέες ακαταμάχητες γεύσεις που έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται ανάρπαστες. Η φανταστική τους γεύση και η τραγανή τους υφή χαρίζουν μια μοναδική απόλαυση που οπωσδήποτε πρέπει όλοι να δοκιμάσουν.

Οι συσκευασίες της νέας σειράς “Golden Flavours” ακολουθούν μια νέα σχεδιαστική γραμμή και είναι μοναδικές όσο και οι γεύσεις που εσωκλείουν.

Όλα τα προϊόντα Goldies παράγονται στη Κύπρο από την Laiko Manufacturing and Trading Ltd και διανέμονται παγκύπρια από την Laiko Cosmos Trading Ltd.