Τι φέρνει το εξάγωνο Ερμή-Δία αυτό το τριήμερο;

Με μια ανάσα αισιοδοξίας έρχεται το τριήμερο, με ένα αίσθημα ευδαιμονίας και χαλαρότητας που βοηθά όλα τα ζώδια να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, να απολαύσουμε όμορφες στιγμές που μας προσφέρουν ψυχική ανάταση και χαρά αφήνοντας πίσω μας απαισιόδοξες σκέψεις και πικρίες.. Είναι το εξάγωνο Ερμή-Δία που είναι σε πλήρη ανάπτυξη την Παρασκευή που δημιουργεί αυτό το κλίμα και που μας βοηθά να δούμε τη ζωή με άλλη οπτική!

Το τριήμερο προσφέρεται για κοινωνική ζωή, παρέες, ανταλλαγές απόψεων και ιδεών, αγορές, εκδρομές, θάλασσα και ό,τι μπορεί να χρωματίζει ευχάριστα την ψυχολογία μας. Ένα καλό κλίμα προσφέρει την ευκαιρία για καλές ειδήσεις, θετικές επικοινωνίες και… όχι μόνο! Μπορούμε τώρα όλα τα ζώδια να συζητήσουμε, να διαπραγματευτούμε επιτυχώς και ό,τι σχετίζεται με τα θέματα της επαγγελματικής μας ζωής, τους στόχους μας, οτιδήποτε επιδιώκουμε εδώ και καιρό, και δεν έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στο τραπέζι των ευκαιριών και καλούν τα ζώδια να τα διαχειριστούμε κατάλληλα, έτσι ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να θυμόμαστε πως εξαρτάται μόνο από εμάς και το πόσο αποτελεσματικοί είμαστε στις εκτιμήσεις και τις κινήσεις μας.Παράλληλα, επειδή ο συνδυασμός αυτών των δύο πλανητών φέρνει έκτακτη τύχη, και κάποια ζώδια μπορεί να βγούν ιδιαίτερως ωφελημένα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Ερμή – Δία

Νέα ανοίγματα και ευκαιρίες μπορεί να κάνουν τώρα την εμφάνισή τους, κυρίως για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέοντας και Τοξότης) αλλά και όσους ανήκουν στα ζώδια του Ζυγού και του Υδροχόου του δευτέρου δεκαημέρου, που πραγματικά μπορεί να βγουν πολύ ωφελημένοι τις ημέρες αυτές, είτε γιατί ανοίγονται μπροστά τους ευκαιρίες που εξυπηρετούν πολύ τις ανάγκες ή τα σχέδιά τους, είτε γιατί τώρα μπορούν να ολοκληρώσουν ένα εγχείρημα που εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει, είτε γιατί μπορεί μια είδηση ή μια πληροφορία να τους φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη στα σχέδια τους. Όπως και να έχει, θα ευχαριστηθούν το τριήμερό τους, με όποιο τρόπο και αν επιλέξουν να το αξιοποιήσουν!

ΥΓ. Ό,τι και αν προκύπτει ωστόσο τις ημέρες αυτές (και κυρίως από το Σάββατο και μετά) καλό είναι να το βλέπουμε με μια επιφύλαξη και να μη βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα, μια και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται την ημέρα της Δευτέρας είναι ήδη ενεργό, με μια διάθεση παραποίησης και παραπλάνησης! Προσοχή όλα τα ζώδια σε πάσης φύσεως οικονομικά ανοίγματα και συμφωνίες τις ημέρες αυτές, σε κάθε οικονομική συναλλαγή, αλλά και σε κάθε ερωτική προσδοκία που εκδηλώνεται.

Πηγή: Astrologos.gr