Παράσταση για παιδιά… Μπλουμ!

Μια αλλιώτικη θεατρική παράσταση αποκλειστικά για πολύ μικρούς θεατές (6-18 μηνών!). Μια συναρπαστική περιπέτεια ανακάλυψης ξετυλίγεται στο μαγικό κόσμο του βυθού που ζωντανεύει μπροστά στα μάτια των μικρών μας φίλων. Κεντρίζει το ενδιαφέρον τους, ξυπνά τις αισθήσεις και τους επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Είναι μια εξερεύνηση με χαριτωμένους θαλάσσιους χαρακτήρες, με αυθεντική μουσική και έντονες εικόνες που ξεκλειδώνουν το συναισθηματικό τους κόσμο.

Οι γονείς θα περάσουν ευχάριστα κάνοντας τη δική τους βουτιά στο βυθό, παρατηρώντας τα μωράκια τους να διασκεδάζουν και να ανταποκρίνονται αυθόρμητα στην δράση.

Ο χώρος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες της παράστασης και της ιδιαίτερης προσοχής που χρειάζεται αυτή η τόσο τρυφερή ηλικία. Η εμπειρία αφήνει χώρο για εξοικείωση με το περιβάλλον και τους χαρακτήρες, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς θεατές να βιώσουν και να απορροφήσουν το παραμύθι, μέσα από την αθωότητα και την περιέργεια που χαρακτηρίζει την πρώτη επαφή ενός καινούργιου ανθρώπου με τον κόσμο.

Δημιουργοί
Λένα Κάσιου & Άνθη Κέττηρου
Παραγωγή
Luna Rosa – Baby Theatre
Παίζουν
Κωνσταντίνος Δημητρίου & Χρυστάλλα Σκόρδου

Που
Open Minds
Λεωφόρος Στροβόλου 220
(είσοδος από το αδιέξοδο στην Οδό Κρόνου)
(Ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την ασφάλεια και την άνεση των παιδιών)

Παραστάσεις
15, 17, 18 Ιουλίου ώρα 18:00
15 Ιουλίου ώρα 10:00

Τιμή εισιτηρίου
€12 (ένα βρέφος με συνοδό)