Τελετή αποφοίτησης του Alexander College/UWE Bristol

Η πιο σημαντική βραδιά για το ακαδημαϊκό ίδρυμα είναι αυτή της τελετής αποφοίτησης που γίνεται κάθε χρόνο τον Ιούνιο. Για ακόμα μια χρονιά, έτσι και φέτος, τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα για όλους τους αποφοίτους: συγκίνηση, χαρά και νοσταλγία για τη φοιτητική ζωή που ολοκληρώθηκε, εναλλάσσονταν σε μια ατμόσφαιρα γιορτινή που η διεύθυνση του ακαδημαϊκού ιδρύματος ετοίμασε για να τιμήσει τους αποφοίτους του.


Τίτλοι σπουδών απονεμήθηκαν σε αποφοίτους των πτυχιακών και μεταπτυχιακών κλάδων σπουδών του UWE Bristol που φοιτούν στο Alexander College σε Λάρνακα και Πάφο.
Μέλη του κοινοβουλίου, αλλά και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου University of the West of England του Bristol, οι Δήμαρχοι Λάρνακας και Αραδίππου, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, γονείς και φίλοι του Alexander College/UWE Bristol, τίμησαν με την παρουσία τους την αποφοίτηση του Alexander College.


Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή των τίτλων σπουδών καθώς και με τη βράβευση των καλύτερων αποφοίτων κάθε πτυχιακού κλάδου.