Δύο νέα Caffè Nero στην Παραλιακή Λεμεσού!

Το πρώτο στο παλιό Sesto Senso Jetset στην Προμαχών Ελευθερίας 45 στο Δασούδι, το οποίο έχει μεταμορφωθεί σε μια μικρή όαση ηρεμίας και χαλάρωσης και θα αποτελέσει τον νέο προορισμό για απόλαυση αυθεντικού ιταλικού καφέ. Η φινέτσα του χώρου η οποία εκφράζεται μέσα από ιδιαίτερα στοιχεία που πλαισιώνουν τον χώρο όπως οι πολυέλαιοι, τα μοναδικά teak έπιπλα των Caffé Nero, ο επιβλητικά μεγάλος πράσινος τοίχος καθώς και το πιάνο συνδυάζεται απόλυτα με την φινέτσα που χαρακτηρίζει την πανέμορφη θέα αφού βρίσκεται απέναντι από το Δασούδι.

Το νέο Caffé  Nero διαθέτει πέραν από τον πολυβραβευμένο του καφέ, δροσιστικά ροφήματα, σνακ και γλυκά. Ακόμη, φαγητό φρεσκοφτιαγμένο επιτόπου στην κουζίνα του.

Το δεύτερο νέο Caffè Nero, στο κτίριο Blue στον Μόλο, σε ανέμελο ύφος θα αποτελέσει σταθμό για τους περαστικούς και για τις ώρες χαλάρωσής μας τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα! Τώρα θα μπορούμε να απολαμβάνουμε αυθεντικό ιταλικό καφέ στην 28η Οκτωβρίου, 3035 στον Μόλο, σε ένα σύγχρονο και ταυτόχρονα λιτό περιβάλλον με μοναδική θέα το απέραντο μπλε της θάλασσας. Οι επισκέπτες του θα μπορούν να απολαμβάνουν 360 μοίρες θέα σε ένα άνετο και φιλικό χώρο.

Το νέο Caffè Nero στον Μόλο είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Εκτός από καφέ διαθέτει δροσιστικά ροφήματα, σνακ, παγωτά και γλυκά.

Μάθε περισσότερα για το μενού και τη φιλοσοφία των Caffè Nero στην ιστοσελίδα του www.caffenero.com.cy