Οι προβλέψεις για την εβδομάδα 17 ως 23 Ιουλίου, με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα!

Με αλλαγή διάθεσης κυλάει αυτή η εβδομάδα και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της τόσο θέλουμε περισσότερη χαλαρότητα, ευχάριστες στιγμές αλλά και έρωτα! Αιτία για αυτή την αλλαγή και σκέψης και αντιμετώπισης των γεγονότων είναι και ο Ήλιος που περνάει στο ζώδιο που κυβερνά, στον Λέοντα αλλά και ο Άρης που περνάει και αυτός στο Λέοντα και αφήνει στην άκρη τα οικογενειακά θέματα, αφού συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να τα λύσει ή τουλάχιστον να τα ολοκληρώσει με αποτελεσματικό τρόπο.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ενώ δε θέλει να δεσμεύεται αυτή την εβδομάδα δεν είναι και τόσο εύκολο γι’ αυτή να το κάνει και κυρίως να υποστηρίξει αυτή τη χαλαρή διάθεση τουλάχιστον στον τρόπο που νιώθει αφού αισθάνεται και να εγκλωβίζεται και να βρίσκει εμπόδια στις δραστηριότητές της…

Για επιδόρπιο αυτή την εβδομάδα έχουμε τα καλύτερα δηλαδή μία Νέα Σελήνη στο Λέοντα με πολύ δυναμική διάθεση και για να σταθεροποιήσει αυτά που της αρέσουν και για να δώσει πολύ μεγάλη σημασία στη δική της ικανοποίηση η οποία επιτρέπει και απολαύσεις που κοστίζουν αλλά είναι ωραίες να τις ζεις….

ΤΑΥΡΟΙ-ΛΕΟΝΤΕΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΙ-ΥΔΡΟΧΟΟΙ γεννημένοι στις πρώτες μέρες του ζωδίου θέλετε να κάνετε τόσες αλλαγές όσες και να μη σας είναι δύσκολο να τις αποφασίσετε και κυρίως να τις επιδιώξετε!

Τι φέρνει λοιπόν η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο;

1Κριός (21/3 – 20/4)

Αναμφισβήτητα νιώθετε ότι έχετε πολλές δυνατότητες και κυρίως ότι μπορείτε να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και να ανοίγετε επαγγελματικές πόρτες που σας δίνουν την μεγάλη ευκαιρία να νιώσετε και δημιουργικοί αλλά και χρήσιμοι… Βασικά είναι σα να βγαίνετε από την αδράνεια και να αποδεικνύετε ότι είστε και πάλι στις επάλξεις και μάλιστα να ξέρετε ότι αυτό που σας προσφέρεται τώρα είναι κάτι αντάξιο των προσδοκιών σας… Αυτό που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σας φοβίζει είναι το καινούργιο κάτι που εσείς ξέρετε να το ενσωματώνετε τέλεια στη ζωή σας! Ερωτικά, αν θέλετε έναν καινούργιο έρωτα θα τον έχετε και ξέρετε ότι αυτός ξεκινάει με καλή επικοινωνία και αρκετές δόσεις ελευθερίας… Οικονομικά σωστά βάζετε κάποιους φραγμούς γιατί δε θέλετε να στερηθείτε κάτι απαραίτητο και να απολαύσετε κάτι περιττό!

2Ταύρος (21/4 – 20/5)

Μία Νέα Σελήνη που σας φέρνει στο προσκήνιο όλα τα θέματα της οικογένειας αλλά και το δικό σας ρόλο στον τρόπο που τα διαχειρίζεστε.. Η αποφασιστικότητα σας είναι κυρίως που δείχνει ότι είστε κατασταλαγμένοι και σταθεροί και δε φοβάστε να το επικοινωνήσετε ακόμα και αν δυσαρεστήσετε κάποιους για μία σας απόφαση… Ερωτικά νιώθετε ένα γλυκό εγκλωβισμό που αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας ή ξέρετε ότι αυτά που πρέπει να νιώθετε δεν επιτρέπουν ενθουσιασμούς από εφήμερες καταστάσεις που είναι και δύσκολο να μείνουν κρυφές… Επαγγελματικά υπάρχει μία απομάκρυνση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αφήνετε κάποια πράγματα στην τύχη τους επειδή δεν έχετε την κατάλληλη πληροφόρηση ή επειδή δεν καταλαβαίνετε ότι είναι επείγοντα!

3Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Το αγαπημένο σας σπορ θα εξασκήσετε αυτή την εβδομάδα και γενικά δε θα μείνετε καθόλου στο σπίτι σας γιατί θα ευχαριστηθείτε τις εκδρομές και τις κοντινές εξορμήσεις ακόμα και σε μέρη που είναι κοντινά αλλά εντελώς καινούργια και οι εικόνες τους σας αδειάζουν το μυαλό από τη ρουτίνα. Ερωτικά πάντως αυτή την εβδομάδα θα κάνετε αποκαλύψεις και θα βάλετε το μυαλό σας να σκεφτεί διαφορετικά βάζοντας νέα δεδομένα στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα πράγματα… Μπορείτε να εντυπωσιάσετε με τον τρόπο που φέρνετε νέα δεδομένα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Επαγγελματικά είναι ωραίο να επιδιώκετε καινούργιες συνεργασίες αρκεί να είναι ξεκαθαρισμένο το οικονομικό σκέλος, κάτι που σε αυτή τη φάση σας φαίνεται λίγο περιττό ή πρόωρο όμως τελικά θα δείτε ότι αυτό είναι τόσο απαραίτητο όσο και να επισφραγίσετε τη συνεργασία!

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Λίγο πιο ανάλαφροι νιώθετε αυτή την εβδομάδα αρχικά γιατί σας εγκαταλείπει ο Άρης που για να είμαστε και ειλικρινείς δεν είστε και τόσο καλοί οικοδεσπότες και δεν αισθανόταν άνετα στο δικό σας ζώδιο… Και για αυτό σας το ανταπέδιδε με έναν εκνευρισμό ο οποίος δε βοηθούσε στις αποφάσεις σας. Τώρα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αξιολογήσετε τις οικονομικές ευκαιρίες αν υπάρχουν και αν δεν υπάρχουν να προσπαθήσετε να τις δημιουργήσετε. Πάντως η αναζήτηση νέων πηγών εσόδων είναι κάτι που μπορείτε να το επιδιώξετε. Επαγγελματικά ενώ ξέρετε να κρατάτε αποστάσεις και να έχετε μυστικά, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε κτητικοί σε αυτά που σας ανήκουν. Ερωτικά υπάρχει μία κάποια ησυχία ή τουλάχιστον είναι πιο ήρεμα τα πράγματα αρκεί και εσείς να παραδεχτείτε αυτά που νιώθετε!

5Λέων (23/7 – 23/8)

Όλο και περισσότερο περνάτε μπροστά εσείς και δείχνετε ότι είστε παρόντες και με μεγάλη διάθεση για αλλαγές αλλά και πολύ πρωτότυπες ιδέες! Εκτός του ότι ξεκινάνε τα γενέθλιά σας ξεκινάει και μία περίοδος που θα καταλάβετε ότι υπάρχουν αρκετές ευκολίες στο να είστε παρόντες και να συμβάλετε σε θέματα που είναι πολύ σημαντικά… Ερωτικά είστε τόσο διαχυτικοί και τόσο εκδηλωτικοί αλλά και αρκετά ανεξάρτητοι κάτι που δημιουργεί προβληματισμούς αν και είναι δύσκολο να σας αντισταθούν. Πάντως εσείς νιώθετε καλά και θα πρέπει να σας ενδιαφέρει το αν δημιουργείτε ασφάλεια. Επαγγελματικά μη θεωρείτε ότι θα ξαναβρείτε τις ευκαιρίες αυτούσιες -τουλάχιστον χωρίς παραλλαγές- και πρέπει να καταλαβαίνετε την έννοια του επείγοντος.. Επιβεβαιώστε και γραπτά αυτά που θεωρείτε σημαντικά γιατί οι ευκαιρίες δεν πρέπει να παίρνουν καμία αναβολή!

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Αρκετά προβληματισμένοι είστε με τα επαγγελματικά σας και ορθώς έχετε επιβάλλει στον εαυτό σας κάποιους φραγμούς γιατί έτσι είναι πιο εύκολο και να καταλάβετε τη σημαντικότητα αλλά και την αξία των περιορισμών για να δώσετε δύναμη κάποια μεταγενέστερη χρονική στιγμή. Ερωτικά είστε πιο συγκεκριμένοι αλλά αυτή τη φορά αυτό που σας χρειάζεται είναι να αλλάξετε τη φιλοσοφία σας και να γίνετε πολύ προσαρμοστικοί, αλλά και να αποτιμήσετε σωστά τα γεγονότα. Μία καλή προσπάθεια που πρέπει να κάνετε είναι να δείξετε κατανόηση και αυτό δε θεωρείτε απαραίτητα υποχώρηση αλλά ότι θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά με την σχέση σας. Επαγγελματικά μην απλώνετε τα χέρια σας παραπάνω από την προέκτασή τους γιατί θα κουραστείτε αδίκως, θα ρισκάρετε αρκετά και θα αγχωθείτε ακόμα περισσότερο!

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Αρκετά εξωστρεφείς είστε και τόσο που σας αρέσει αυτό όσο και να παρασύρετε και τους φίλους σας για να είστε μαζί τους και γιατί όχι να κάνετε και μία απόδραση μαζί ακόμα και εν απουσία του συντρόφου… Εσείς θα το ευχαριστηθείτε γιατί το έχετε ανάγκη αλλά αυτή η ανεξαρτησία που νιώθετε δεν είναι και τόσο καλό για να νιώθουν οι άλλοι ασφάλεια… Ερωτικά υπάρχει ένα ενδιαφέρον που έρχεται τόσο ξαφνικά και σχεδόν με την ίδια φόρα μπορεί να φύγει κιόλας, όμως την στιγμή που το ζείτε αυτό δεν είναι πρόβλημα για εσάς… Επαγγελματικά, μία λύση σας έρχεται από τον ουρανό και αν μπορέσετε να την υποστηρίξετε θα βγείτε κερδισμένοι. Προσοχή χρειάζεται στο να κάνετε καταμερισμό και να δεχθείτε ότι μία δουλειά είναι και ομαδική εκτός από ατομική γιατί διαφορετικά θα γίνετε και αντιπαθείς αλλά και άδικοι!

8Σκορπιός (23/ 10 – 22/11)

Όσο προσπαθείτε να βρείτε λύσεις με τα οικονομικά σας τόσο ο γρίφος είναι τόσο δύσκολος να λυθεί και σχεδόν να μην μπορέσετε να βρείτε καμία λύση γιατί δεν εξαρτώνται όλα από εσάς.. Μπορεί να έχετε υπογράψει κάτι που δεν μπορείτε να το προσπεράσετε χωρίς τον κατάλληλο νομικό σύμβουλο και βέβαια να πρέπει να υπογράψετε κάτι εκ νέου… Ερωτικά, αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας δημιουργήσει αμφιβολίες και μάλλον εσείς τις παίρνετε περισσότερο στα σοβαρά και τις επιστρέφετε πολλαπλάσιες σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν. Έτσι λοιπόν νιώθετε μία περίεργη απαγόρευση και τελικά μπαίνετε σε μία κρίση που είναι εντελώς περιττή σε αυτή τη φάση.. Επαγγελματικά μην πιστεύετε ότι σας τα λένε όλα γιατί υπάρχει μία σκοπιμότητα που πρέπει να μείνει κρυφή!

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Ενώ είστε σε καλή φάση και γενικά θέλετε να δείχνετε εμπιστοσύνη έχετε και κάποιους όρους τους οποίους δε θέλετε καθόλου να τους διαπραγματευθείτε. Αυτό το απόλυτο που έχετε είναι μεν αντιπαθητικό αλλά είναι σε πλήρη γνώση σας οπότε και δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξετε… Ερωτικά είστε πιο ανοιχτοί και κυρίως δέχεστε και τις απόψεις των άλλων πιο εύκολα. Γενικά είστε πιο συζητήσιμοι και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει… Αφήστε που αποφασίζετε πιο εύκολα και ένα ταξίδι και αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στην σχέση σας! Επαγγελματικά δεν υπάρχει λόγος να απορρίψετε το παραμικρό χωρίς να το ακούσετε κιόλας έστω και αν νιώθετε ότι το ωραιοποιούν για να σας πείσουν και σίγουρα δεν είναι τόσο αντικειμενικοί όσο θα θέλατε!

10Αιγώκερος (22/12 – 19/1)

Μία εβδομάδα που είναι πιο ήρεμη για εσάς και ευκαιρία να την απολαύσετε! Μπορείτε να γίνετε και πιο εκδηλωτικοί ή να αποφασίσετε να μιλάτε πιο ανοιχτά ή ακόμα και να κάνετε αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν… Πάντως αντιλαμβάνεστε την ανάγκη να μιλάτε αλλά και να ακούτε περισσότερο. Κυρίως δέχεστε ότι υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις και δε νιώθετε ότι πρέπει να είστε σε μία μόνιμη άμυνα για να αποκρούετε… Ερωτικά πάντως δεν είστε τόσο στιβαροί και αλλάζετε απόψεις όμως αυτό που σας συμφέρει να κάνετε είναι να κερδίσετε χρόνο γιατί αυτό που θα σας οδηγήσει σωστά είναι το ένστικτό σας αλλά και αν ξεκαθαρίσετε το τι σας δίνει ικανοποίηση και σας κάνει να νιώθετε πλήρεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα και όχι παροδικά. Επαγγελματικά μην είστε τόσο καχύποπτοι γιατί αυτό σας κρατάει πίσω και χάνετε οικονομικές ευκαιρίες!

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Αλλαγές είναι το σύνθημα της εβδομάδας που όσο προχωρά τόσο περισσότερο μπορείτε και να το βροντοφωνάξετε! Βασικά νιώθετε ότι με έναν τρόπο είστε στο κέντρο των εξελίξεων και αυτό σας κάνει τόσο διαφορετικούς όσο και να ανταλλάσετε πληροφορίες με μία ταχύτητα που μόνο σε όφελος μπορεί να αποτιμηθεί… Ερωτικά πάντως θέλουν περισσότερες δεσμεύσεις και περισσότερο αφοσίωση από εσάς πράγμα που δεν έχετε την ανάγκη να το δείξετε αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος και κυρίως αν δεν το πιστεύετε. Επαγγελματικά κάτι αλλάζει και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθείτε τόσο πιο γρήγορα θα ενσωματωθείτε και θα το επιστρέψετε κιόλας. Κάτι ζητάνε από εσάς αλλά όχι μόνο από εσάς και επειδή εσείς και το ξέρετε και το θέλετε περισσότερο από όλους πρέπει να το δείξετε εκεί που πρέπει για να το κατοχυρώσετε πρώτοι!

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Μία εβδομάδα με πολλή δουλειά και ενώ το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά εσείς ακόμα δεν προγραμματίζετε διακοπές γιατί θεωρείτε ότι αυτό μπορεί να περιμένει και θα βρείτε τον χρόνο να το αναπληρώσετε. Προσέχετε πολύ και την υγεία σας και τη διατροφή σας οπότε αυτό σας κάνει να νιώθετε καλά με την εξωτερική σας εμφάνιση. Ερωτικά, είστε πιο ήσυχοι αλλά τα περιμένετε όλα από τους άλλους και βέβαια είστε και σε αυτό πολύ οργανωτικοί και αναλαμβάνετε ρόλο συντονιστή όταν βλέπετε ότι χρειάζεται ένας περισσότερος συντονισμός. Επαγγελματικά δίνετε πολύ από την ενέργειά σας και αυτό που σας χρειάζεται είναι να βρείτε και κάποιους να σας ελαφρώνουν γιατί συγκεντρώνετε πολλά και αγχώνεστε κάνοντας κάτι που μπορείτε απλώς να το αναθέσετε και εσείς να έχετε την υψηλή εποπτεία!

Πηγή: Astrologos.gr