Φτιάξτε μόνες το ιδανικό σπρέι για τέλεια μαλλιά στην παραλία!

Designed by Freepik

Έχετε αναρωτηθεί γιατί τα μαλλιά σας μετά την παραλία είναι πιο όμορφα, ανάλαφρα και σέξι από ποτέ. Μήπως θέλετε να υιοθετήσετε αυτό το look; Εμείς σας έχουμε τη συνταγή για να φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι το σπρέι αλατόνερου που θα σας προσφέρει αυτό ακριβώς.

Τι θα χρειαστείτε!

  • 1 φλ. χλιαρό νερό
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • 1 κ.σ. λάδι καρύδας
  • 1 κ.σ. gel για τα μαλλιά ή gel αλόης
  • 1 βαποριζατέρ

Πώς να το φτιάξετε;

Ξεκινήστε ρίχνοντας το νερό και το αλάτι στο βαποριζατέρ. Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί το αλάτι στο νερό και έπειτα προσθέστε το gel μαλλιών ή αλόης και το λάδι καρύδας. Ανακατέψτε και πάλι καλά μέχρι όλα τα υλικά να γίνουν ένα.

Αν δεν έχετε λάδι καρύδας μπορείτε να βάλετε ελαιόλαδο. Ο λόγος που πρέπει να βάλετε λάδι στη συνταγή σας είναι επειδή αυτό θα διατηρεί τα μαλλιά σας ενυδατωμένα μιας και το αλάτι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τα αφυδατώσει.

Ψεκάστε με το σπρέι σε νωπά μαλλιά -όχι εντελώς βρεγμένα αλλά ούτε και στεγνά- και δουλέψτε τα λίγο με τα χέρια σας. Έπειτα αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά. Επίσης, ξεχάστε τη χτένα. Τα μαλλιά σας έτσι απλά θα αποκτήσουν το λουκ της παραλίας που τόσο πολύ αναζητάτε ακομα και τις ώρες που δεν βρίσκεστε στην παραλία.

Πηγή: Spiros Soulis