Πόσο συχνά πρέπει να λούζουμε τελικά τα μαλλιά μας;

Συχνά κάνουμε έρευνα στο Google για να λύσουμε απορίες σχετικά με θέματα ομορφιάς! Μία από αυτές είναι και η ερώτηση “Πόσο συχνά πρέπει να λούζω τα μαλλιά μου”.  H απάντηση, ωστόσο, διαφέρει και κάθε τύπος μαλλιών έχει τις δικές του ανάγκες.

Είναι από αυτές τις ερωτήσεις που μπορεί να ακούσεις δεκάδες απόψεις. Τι μας ταιριάζει τελικά; Κάθε μέρα, κάθε δύο μέρες ή μία φορά την εβδομάδα; Kαι μετά έρχεται το επόμενο ερώτημα: λουζόμαστε αποκλειστικά με σαμπουάν, είναι απαραίτητη η κρέμα ή η μάσκα, βοηθάει το λάδι καρύδας που είναι πλέον και τόσο της μόδας;

Οι απόψεις διίστανται… Με τόσα διαφορετικά σαμπουάν στην αγορά. Όλα υπόσχονται τέλεια, πλούσια, γυαλιστερά μαλλιά με μπούκλες, λάμψη, ασημόσκονη… Εάν δεν δοκιμάσετε δεν θα ξέρετε πιο σας ταιριάζει και πιο θα αναδείξει την ομορφιά και τη λάμψη των μαλλιών σας. Χρειάζετε πειραματισμός κορίτσια! Γι’ αυτό επιλέξτε ένα σαμπουάν, εφαρμόστε το για ένα μήνα περίπου και δείτε τη διαφορά εάν δεν σας αρέσει καλό θα ήταν να επιλέξετε κάποιο άλλο. Εάν θέλετε μπορείτε να συμβουλευτείτε και τους ειδικούς ομορφιάς. όπως και να έχει, η καθαριότητα είναι σημαντική γι’ αυτό φροντίστε να τα λούζετε όσο συχνά εσείς πιστεύετε ότι χρειάζεται!

Πηγή: Independent