Τρέχω ή περπατώ 5 χιλιόμετρα για τον συνάνθρωπό μου με Αυτισμό!

Designed by Freepik

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Magic Always Happens διοργανώνει τον  πρώτο “μαραθώνιο” 5 χιλιομέτρων στην Ανώγυρα, στις 2 Σεπτεμβρίου. Είναι μαγικό να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας και να χαρίζουμε χαμόγελα! Αυτή είναι και η φολοσοφία του οργανισμού που σκοπό έχει να προσφέρει στον συνάνθρωπο διοργανώνοντας συνεχώς εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, όλα τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση, θα διατεθούν για τη στήριξη ατόμων με αυτισμό, καθώς και για την παροχή υποτροφιών και άλλης ουσιαστικής βοήθειας σε θέματα άμεσης ανάγκης, εκπαίδευσης και γενικότερης παροχής αναγκαίων υπηρεσιών, των ατόμων αυτών.

Συμμετοχή: 12 Ευρώ (με παροχή φανέλλας, μεταλίου, και συμμετοχή στο πάρτυ μετά την εκδήλωση/δωρεάν φαγητό/φρούτα, κλπ).

Επίσημη χρονομέτρηση και έπαθλα/κύπελλα, αλλά επίσης και δωρεάν διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο Coral Bay Beach Hotel & Resort, Paphos, για τους πρώτους/ νικητές (κατηγορία ανδρών & κατηγορία γυναικών). Δώρα εκπλήξεις για τους νικητές, μουσική και διασκέδαση με όλους τους παρευρισκόμενους/αθλητές/πεζοπόρους, κ.α.

Τελική ημερομηνία εγγραφής για επίσημη ηλεκτρονική χρονομέτρηση η 31 Αυγούστου. Μη ηλεκτρονικές εγγραφές θα είναι ευπρόσδεκτες μέχρι τις 5 μ.μ. στις 2 Σεπτεμβρίου, στον χώρο εκκίνησης του αγώνα.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο: Ιnfo@MagicAlwaysHappens.org
Κινητό τηλέφωνο 99 739 847 (Δρ. Παπανεοφύτου).

Μπορείτε να καταχωρήσετε την αίτηση συμμετοχής εδώ.

Χορηγοί ευπρόσδεκτοι (Νερό/φρούτα/ζωντανή μουσική/ζωντανή ραδιοφωνική ή τηλεοπτική κάλυψη, κλπ.)