Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η Παρασκευή ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς μας σπρώχνει να γίνουμε πιο κοινωνικοί, εξωστρεφείς και να γοητεύσουμε με τη στιλάτη και ευγενική μας παρουσία. Οι συναναστροφές μας θα είναι αρκετές κι η διάθεσή μας να ψυχαγωγηθούμε, να διασκεδάσουμε και να επικοινωνήσουμε με διαφορετικούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους μεγάλη. Δεν είμαστε όμως των άκρων! Αναζητάμε την ομορφιά, την αρμονία και την ισορροπία. Συμβιβαζόμαστε, υποχωρούμε και είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο. Φλερτάρουμε με χάρη, δεν υπερβαίνουμε τα εσκαμμένα, άλλωστε και το φλερτ έχει την τέχνη του. Δεν κρύβουμε τις προθέσεις μας, δεν τις «φωνάζουμε» κιόλας, αν και υπάρχει ένας δισταγμός, μια αναποφασιστικότητα που μας κρατάει κι όχι τόσο οι καλοί μας τρόποι. Επαγγελματικά, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε, να συμβάλλουμε όπως μπορούμε σε ένα κοινό σκοπό, όχι όμως και να μη διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Εκεί πρέπει να επιστρατεύσουμε τη διπλωματία και να κάνουμε έξυπνους κι έμμεσους χειρισμούς.

 

1Κριός (21/3 – 20/4)

Ξαναπαίρνετε πολύ γρήγορα τα πάνω σας και με φορτισμένες τις μπαταρίες σας είστε αποφασισμένοι να περάσετε μοναδικά το τελευταίο σαββατοκύριακο του καλοκαιριού. Έχετε κέφια, είστε κοινωνικοί και με τις ερωτικές θερμοκρασίες να είναι αρκετά υψηλές για την εποχή και με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σας οίκο στον Λέοντα οι επιτυχίες στον στίβο της αγάπης θα διαδέχονται η μία την άλλη οπότε κι ένα καινούργιο ειδύλλιο είναι μάλλον πιθανό. Επαγγελματικά ωστόσο χρειάζεται να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας για να μη μεγαλοπιαστείτε κι αρχίσετε να θαμπώνεστε.

 

2Ταύρος (21/4 – 20/5)

Θα αρχίσετε να ανεβάζετε τους ρυθμούς σας και να παρασύρεστε από μεγαλόπνοα σχέδια είτε για να διαμορφώσετε το χώρο σας είτε επαγγελματικά. Ωστόσο, φροντίστε να κρατάτε γερά τα πόδια σας στη γη και να μην δίνετε σημασία στην επιφάνεια, αλλά την ουσία. Το «σπίτι» είναι πρωτίστως το μέρος που βρίσκεται η καρδιά σας κι οι άνθρωποι που αγαπάτε, οπότε μην παρασύρεστε. Στον έρωτα θα είστε πιο απαιτητικοί, ενδεχομένως κι ανικανοποίητοι, ζητώντας το κάτι παραπάνω. Μετρήστε όμως επίσης και τι προσφέρετε εσείς.

3Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Η καθημερινότητά σας θα πάρει άλλη χάρη, καθώς θα επιδιώκετε να ξοδεύετε τον χρόνο σας σε πράγματα κι ανθρώπους που αξίζουν και δε θα σπαταλιέστε από εδώ και από εκεί. Ενδέχεται μάλιστα να κάνετε και κάποιες αγορές που θα σας την διευκολύνουν. Σίγουρα όμως, το Σάββατο αυτό θα το χορτάσετε, αφού και θα διασκεδάσετε και θα έρθετε σε επαφή με φίλους σας για να ανταλλάξετε τα νέα σας, αλλά την Κυριακή θα συμμαζευτείτε για να τελειώσετε διάφορες δουλειές σας.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Καταπληκτικό θα είναι το τελευταίο σαββατοκύριακο του καλοκαιριού σας, καθώς θα σας δοθεί η δυνατότητα όχι μόνο να περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και θα σας ανοίξει την όρεξη για καινούργιες ερωτικές περιπέτειες. Προκλήσεις και φλερτ σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση στα ύψη και αυξάνουν τις επιθυμίες σας, όμως σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αρκετές από αυτές. Όσον αφορά στα επαγγελματικά-οικονομικά σας οι προοπτικές που θα παρουσιαστούν θα είναι πολύ θετικές γι’ αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιό σας, δε θα υπάρχει τίποτα και κανείς που θα καταφέρει να σας σταματήσει. Βέβαια ο Άρης θα συνεχίσει να σας βάζει για ένα μικρό διάστημα τρικλοποδιές στην προσωπική σας ζωή, σύντομα όμως θα τα ξεπεράσετε και θα λάμψετε. Αποπνέετε σιγουριά, θέληση, αυτοπεποίθηση, ο προσωπικός σας μαγνητισμός είναι έντονος, οπότε λογικό είναι να έχετε αρκετές κατακτήσεις. Αν μάλιστα χειριστείτε κατάλληλα τις καταστάσεις, θα καταλήξετε με μια σχέση. Αν είστε δεσμευμένοι, θα ηρεμήσετε και θα ζήσετε πολύ καλύτερες μέρες.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Θα έχετε μια αναποφασιστικότητα και ενδεχομένως να διστάζετε να κλείσετε μια πόρτα στα ερωτικά σας, ωστόσο, σιγά-σιγά όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα μέσα σας και θα ξέρετε πολύ καλά τι να κάνετε. Μάλιστα θα βοηθηθείτε κι από κάποιες συγκυρίες ή από τα λόγια δικών σας ανθρώπων. Το θετικό είναι ότι η περίοδος αναστάτωσης στη δουλειά σας σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος της και θα καταφέρετε να χαλαρώσετε. Μπορεί μάλιστα να αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με κάποιους συναδέλφους σας που είχαν διαταραχθεί.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Θα βιώσετε το καλύτερο τριήμερό σας, αφού τόσο στα ερωτικά όσο και στις σχέσεις τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η γοητεία σας θα είναι έντονη, ο ερωτισμός σας το ίδιο και η κοινωνικότητά σας μπορεί να σας φέρει σε επαφή με αρκετά αξιόλογα πρόσωπα. Μπορεί να δημιουργήσετε καινούργιες φιλίες, παρέες ή και να στρώσετε το έδαφος για μια συνεργασία, ακόμα και ειδύλλιο. Απλά, απολαύστε όσα σας δίνονται απλόχερα και μη τα ζυγιάζετε τόσο πολύ. Η ζωή θέλει και λίγο ρίσκο.

8Σκορπιός (23/ 10 – 22/11)

Ενώ αρχικά θα είστε κάπως κουρασμένοι ή απλά ανήσυχοι για διάφορες προσωπικές σας υποθέσεις και πώς θα τις διευθετήσετε, σταδιακά θα ξεφορτώνεστε το άγχος και θα οπλίζεστε με δύναμη και θέληση να κυνηγήσετε τους στόχους σας, επαγγελματικούς κι ερωτικούς. Κι αν βάλετε κάτι στο νου σας, σίγουρα θα εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια και θα εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να το πετύχετε. Τα κίνητρα άλλωστε θα σας δοθούν, ακόμα κι αν δεν τα έχετε και θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα, εφ’ όσον ριχτείτε στη δράση.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Τρελά κέφια υπόσχεται το τριήμερο που καταφτάνει με σας να θέλετε να διασκεδάσετε, να εκτονωθείτε και να αποχαιρετήσετε με τιμή και δόξα το τελευταίο Αυγουστιάτικο σαββατοκύριακο. Ενθουσιώδεις και ευχάριστοι στην παρέα, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα κάνετε αρκετές νέες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες. Ίσως σας δοθεί η δυνατότητα μέσα στις επόμενες μέρες να πάτε κι ένα ταξίδι αναψυχής, αν δε καταφέρατε να πάτε διακοπές ή να ξεκινήσετε έναν επιμορφωτικό κύκλο. Αν το μυαλό σας παραμείνει εστιασμένο, θα καταφέρετε πολλά.

10Αιγώκερος (22/12 – 19/1)

Πολλά αλλάζουν γύρω σας και μέσα σας και δε σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε. Αντίθετα, καλείστε να κάνετε το κάτι παραπάνω, να κυνηγήσετε ευκαιρίες και να βγείτε από τη ζώνη βολής σας για να ρισκάρετε, αφού το ζητούμενο είναι η προσωπική σας ευτυχία και η επαγγελματική καταξίωση. Ευκαιρίες υπάρχουν και για το ένα και για το άλλο, οπότε το μόνο που σας μένει είναι να αξιολογήσετε σωστά τα πράγματα, να παραμείνετε πιστοί στην επιλογή σας και να κάνετε το άλμα, αν διαπιστώσετε ότι αξίζει το κόπο.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Με ανακούφιση θα υποδεχτείτε την Αφροδίτη στον Λέοντα και 7ο οίκο σας, αφού σταδιακά θα απαλύνει τις εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας που δημιούργησε ο Άρης. Θα καταφέρετε να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας με το ταίρι σας, ενώ, παρά τις όποιες υπερβολές σας στη συμπεριφορά σας, ίσως και έναν παραπανίσιο τουπέ και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες, αν το θελήσετε να δημιουργήσετε ακόμα και σχέση. Μπορεί βέβαια το πρόσωπο που θα γνωρίσετε να σας στριμώξει αρκετά και να απαιτεί πράγματα από σας, αλλά μπροστά στη φλόγα, δε θα του τα αρνηθείτε.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Η Παρασκευή θα είναι πιο κοντά στα δικά σας μέτρα και σταθμά, καθώς δε θα είστε τόσο απασχολημένοι με τις δουλειές σας και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας, θα χαλαρώσετε και θα αναζητήσετε πιο ρομαντικές και ερωτικές καταστάσεις να βιώσετε. Το σαββατοκύριακο θα υπάρχει μια αλλαγή στην ατμόσφαιρα, γι’ αυτό και θα σας δημιουργηθεί η διάθεση να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας από δω και πέρα, να προσέχετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και να ρίξετε τους ρυθμούς σας, ακόμα και στη δουλειά.

Πηγή: Astrologos.gr