Από την MSN στην …LSD!

H καλύτερη επιθετική τριπλέτα στην ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου αποτελεί παρελθόν. Μια νέα επιθετική ‘τρόικα’ επιθυμεί να την αντικαταστήσει επάξια… Η μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ από την Ντόρτμουντ στην Μπαρτσελόνα αποτελεί την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία των μπλαουγκράνα και ταυτόχρονα ένα τεράστιο ‘επενδυτικό’ στοίχημα…

Ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα ποδοσφαιρικά αστέρια. Το αν θα καταφέρει να μετουσιώσει το ταλέντο του, σε μια ποιοτική επιλογή για το δεξί άκρο της επίθεσης της Μπάρτσα, είναι κάτι που μόνο ο χρόνος θα αποδείξει.

Η παρακαταθήκη του Νεϊμάρ είναι τεράστια. Ο Ντεμπελέ θα πρέπει να αποδείξει στο γήπεδο ότι μπορεί να σταθεί επάξια στην θέση του Βραζιλιάνου. Το ταλέντο από μόνο του δεν είναι αρκετό και ο Ντεμπελέ οφείλει να διαχειριστεί την πίεση αλλά και το βάρος των 105 εκατομμυρίων που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του.

Σε κάθε περίπτωση η MSN δεν υπάρχει πια. Η LSD (Λίο Μέσι, Σουάρεζ, Ντεμπελέ) έχει πλέον πάρει την θέση της. Το αν θα απολαύσουμε τις στιγμές μαγείας του παρελθόντος και αν ο Ντεμπελέ θα αποτελέσει ιδανικό παρτενέρ για τον Μέσι και τον Σουάρεζ, θα έχουμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, στα κανάλια της PrimeTel!