Τετάρτη 30 Αυγούστου με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου

Η σημερινή ημέρα έχει μοιρασμένες διαθέσεις με το πρωινό να είναι σαφώς περισσότερο υποστηρικτικό ως προς τις επιδιώξεις μας διευκολύνοντας τα ζώδια σε ότι σκεφτούν να ασχοληθούν, ενώ από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη θα συναντήσει τον Κρόνο οι σκέψεις σοβαρεύουν και τα συναισθήματα δυσκολεύονται να βρουν δρόμο να εκφραστούν.

Η καλή ενέργεια του πρωϊνού!

Η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη συνεχίζει να χρωματίζει με αισιοδοξία την διάθεση μας, και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που κινητοποιεί όλα τα ζώδια στο να κάνουμε και περισσότερα πράγματα, αλλά και να γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί.
Σημαντικός αρωγός της καλής ενέργειας ο Δίας και το εξάγωνο που η Σελήνη σχηματίζει μαζί του τις πρωινές ώρες της ημέρας (6.38πμ), μας βοηθά να “συνδεθούμε” με τους γύρω μας, σε ένα κλίμα καλής διάθεσης και άκρως υποστηρικτικό για την επικοινωνία μας.
Οι ώρες του πρωινού προσφέρονται για κάθε είδους συλλογικές δράσεις, μέσα από τις οποίες μπορούμε να ωφεληθούμε και να ωφελήσουμε.Επίσης, οι ώρες αυτές θα εξυπηρετήσουν και κάθε τάση ή διάθεσή μας να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν και να εισπράξουμε χαρά και ευχαρίστηση μέσα από αυτά, όπως να κάνουμε κάποιες αγορές που θα εκτονώσουν ευχάριστα τον ψυχισμό μας.

Το απόγευμα το κλίμα αλλάζει!

Το κλίμα όμως αλλάζει πολύ από το απόγευμα και μετά, μια και η Σελήνη συναντά τον Κρόνο σε μια όψη συνόδου στο ζώδιο του Τοξότη, ανακατεύοντας δυσάρεστα αυτή τη φορά το μυαλό και το συναίσθημα μας. Συναισθήματα μοναξιάς και απαισιοδοξίας, μπορεί να μας κάνουν να θέλουμε να κλειστούμε περισσότερο στον εαυτό μας, ενώ δεν αποκλείεται να δίνουμε μεγαλύτερες διαστάσεις στα ασήμαντα, μεγαλώνοντας την αίσθηση της ανασφάλειας που μας δημιουργούν.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως οι ώρες αυτές δεν μπορεί να λειτουργήσουν εποικοδομητικά σε ότι και αν επιλέξουμε να κάνουμε. Το καλύτερο σενάριο που μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλα τα ζώδια είναι να επιλέξουμε να μην “τσιμπήσουμε” στον αρνητισμό, αλλά να κάνουμε πράγματα που δίνουν στο μυαλό μας θετικά ερεθίσματα και που θα μας βοηθήσουν να βγούμε από το δύσκολο κλίμα των ωρών αυτών!
Εκείνο που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνουμε, είναι να ανοίξουμε δύσκολες συζητήσεις, να εκφράσουμε δυσαρέσκειες και παράπονα, παρόλο που η τάση μας θα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Εξάλλου ο καθένας μας ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως να αποφύγουμε την παγίδα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις της Σελήνης;

Την εύνοια της σημερινής ημέρας εισπράττουν κυρίως τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, και Τοξότες) του δευτέρου δεκαήμερου, οι οποίοι μπορούν να την αξιοποιήσουν κατά πως επιθυμούν για να προωθήσουν τα θέματα τους ή να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν.

Όσοι πάλι ανήκετε στα μεταβλητά ζώδια Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις απογευματινές και βραδινές ώρες της ημέρας, γιατί οι ισορροπίες και οι εσωτερικές και οι εξωτερικές είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητες!

 

Πηγή: Astrologos.gr