Πέμπτη 31 Αυγούστου με τον ανάδρομο Ερμή να περνά στον Λέοντα

Ο Ερμής κυριαρχεί σήμερα στο πλανητικό σκηνικό καθώς κινούμενος από τις 13/8 ανάδρομα, αφήνει το ζώδιο της Παρθένου και περνά σε αυτό του Λέοντα, στο οποίο ξαναβρέθηκε στις 24 -25 Ιουλίου.

Ο Ανάδρομος Ερμής φέρνει θέματα από το παρελθόν

Αυτό σημαίνει πως από τώρα και μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2017 που ο πλανήτης θα παραμείνει στις μοίρες αυτές, θα μας απασχολήσουν θέματα που ενεργοποιήθηκαν για πρώτη φορά εκείνες τις μέρες του Ιουλίου και τις επόμενες ημέρες θα μας δοθεί η δυνατότητα να τα επανεξετάσουμε, να τα συζητήσουμε ή να κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις που χρειάζεται προκειμένου να τα προωθήσουμε ή να τα ολοκληρώσουμε.

Δεν αποκλείεται να λάβουμε ξαφνικά ερεθίσματα και πληροφορίες που αφορούν τα συγκεκριμένα θέματα ή ακόμα και να υπάρξουν αλλαγές που θα συμβάλλουν στην καλύτερη διεκπεραίωση τους. Αυτό συμβαίνει, επειδή ο Ερμής θα σχηματίσει και πάλι όψη τριγώνου με τον Ουρανό κάνοντας τις εξελίξεις απρόβλεπτες! Επιπρόσθετα, ενεργοποιεί και την έκλειψη της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε στην ίδια μοίρα στις 21 Αυγούστου, δημιουργώντας μια συνέχεια στις εξελίξεις της περιόδου. Τίποτα ωστόσο δεν κλείνει οριστικά, πριν ο Ερμής ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του, γι αυτό καλό είναι να μην βιαστούμε να πάρουμε θέση ή αποφάσεις άμεσα για τα θέματα που ας απασχολούν, γιατί το πιο σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί να τα επανεξετάσουμε.

Αναβίωση σχέσεων από το παρελθόν

Κυρίως όσοι ανήκουν στα σταθερά ζώδια (Ταύροι,Λέοντες,Σκορπιοί, και Υδροχόοι), των τελευταίων ημερών, είναι αυτοί που βιώνουν πολλές και συχνά περίπλοκες καταστάσεις, τις οποίες καλούνται να διαχειριστούν και σε κάθε περίπτωση, από τον Αύγουστο και μέχρι 9 Σεπτεμβρίου, χρειάζεται πολύ προσεκτικός χειρισμός και όχι βιαστικές κινήσεις.Τις ημέρες αυτές αναβιώνουν σχέσεις του παρελθόντος, αφού μια από τις κύριες δράσεις του ανάδρομου Ερμή είναι και η επανεμφάνιση των πρώην συντρόφων ή ακόμη και γνωστών μας ατόμων με τα οποία έχουμε απομακρυνθεί.

Τα πρακτικά θέματα της ζωής απαιτούν οργάνωση

Παράλληλα, τη σημερινή ημέρα, η Σελήνη περνά στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου, στις 11.18 το πρωί, για να ανοίξει έναν νέο κύκλο, όπου καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε κυρίως τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και να χειριστούμε κυρίως τα πρακτικά ζητήματα της ζωής μας, στέλνοντας την εύνοια της στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους), που σήμερα και αύριο θα τα καταφέρουν πολύ καλύτερα στις υποχρεώσεις τους.

Πηγή: Astrologos.gr