Τελευταία μέρα μεταγραφών και ο πυρετός στα ύψη!

Σε αρκετές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες στην Ευρώπη, η 31η Αυγούστου σηματοδοτεί και την λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σήμερα λοιπόν, με το καλημέρα, αναμένεται να γίνει πραγματικά ο χαμός. Τα τηλέφωνα στα γραφεία των μεγάλων Ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών κλαμπ αλλά και των μάνατζερ των σύγχρονων ποδοσφαιρικών αστέρων, θα πάρουν κυριολεκτικά φωτιά.

Στο επίκεντρο, οι μεταγραφικές εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα, αφού η σημερινή ημέρα θα είναι καθοριστική για την απόκτηση του Φελίπε Κουτίνιο από την Λίβερπουλ. Παρά το γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος στην Ισπανία δεν τελειώνει σήμερα, θεωρείται απίθανο να παραταθεί και στις επόμενες ημέρες, το σενάριο αυτό. Η Λίβερπουλ θα πρέπει σήμερα να κλείσει τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου, την ίδια στιγμή που και στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, τα υπαλλακτικά σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Αλέξις Σάντσεζ, Εμπαπέ, Ντιέγκο Κόστα, Οξλέιντ Τσάμπερλειν, Λεμάρ, Ντι Μαρία, Ντιμπάλα, Ρενάτο Σάντσεζ είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια. Μαζί με την Μπαρτσελόνα, δυναμικά κινείται στο παζάρι και η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ Λίβερπουλ και Άρσεναλ αναμένεται να αγοράσουν, αν πουλήσουν κάποια από τα αστέρια τους.

Απόψε τα μεσάνυκτα λοιπόν, αναμένεται ότι στα ρόστερ αρκετών ομάδων, θα υπάρξουν σοβαρές διαφοροποιήσεις. Την ίδια στιγμή, τα ποσά που θα δαπανηθούν για την ολοκλήρωση κάποιων μεταγραφών, αναμένεται να φτάσουν σε δυσθεώρητα ύψη.

Το ρολόι άρχισε ήδη να μετρά αντίστροφα!