Προβέψεις για το τριήμερο 1 ως 3 Σεπτεμβρίου με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού

Το πρώτο τριήμερο του Σεπτεμβρίου έρχεται φουριόζο, απρόβλεπτο και νευρικό με τις εκπλήξεις και τις αναστατώσεις να μην λείπουν ζητώντας από όλα τα ζώδια αυτοσυγκράτηση και κατάλληλη διαχείριση!

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού

Το Σάββατο ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, συναντά σε όψη τριγώνου τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού με τις πύρινες ενέργειες να δημιουργούν την ανάγκη για δράση. Είναι μια στιγμή που η καθημερινή ρουτίνα, δίνει την θέση της σε καινούργια ανοίγματα και εμπειρίες, που μπορούμε σαφώς να εκμεταλλευτούμε και όχι μόνο για να περάσουμε καλά! Γιατί εδώ, η λέξη Δημιουργία είναι το κλειδί: Αυτό που πραγματικά μπορεί να απογειώσει τα όνειρά μας και να μας βάλει σε νέα μονοπάτια εξέλιξης!

Στη θετική της μορφή η όψη αυτή, μπορεί να κάνει τα ζώδια να αισθανθούν πως συγκεκριμένα γεγονότα, τα οποία έρχονται απρόσμενα και ξαφνικά στην ζωή τους, λειτουργούν σαν φωτεινοί σηματοδότες σχετικά με το πως πρέπει να κινηθούν ή ποιά κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσουν. Μην δείξετε αδιαφορία όταν καταλάβετε πως ένα γεγονός ή ένα πρόσωπο σας ανοίγει μια ευκαιρία.

Γιατί πολλές φορές εκεί είναι που χάνεται το παιχνίδι, στο ότι δεν πιστεύουμε πως αυτό που έρχεται ξαφνικά μπορεί να μας αφορά ή να είναι η ευκαιρία μας. Είναι πολύ πιθανόν να θελήσουμε να διεκδικήσουμε την ελευθερία ή την ανεξαρτησία μας, ακόμα και αν χρειαστεί να σπάσουμε τους δεσμούς με το παρελθόν μας ή με ότι νοιώθουμε να μας ενοχλεί η να μας καταπιέζει.

Επίσης, μπορεί να θελήσουμε να κάνουμε κάτι εντελώς ασυνήθιστο, που μας βγάζει έξω από τις συνηθισμένες μας δραστηριότητες (ωστόσο εδώ χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί στους χειρισμού μας, γιατί το κλίμα είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητο).

Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο, η ενέργεια της όψης αυτής μπορεί να μας φέρει μπροστά σε “τυχαίες” συναντήσεις, με κάποια πρόσωπα από το παρελθόν μας και να μας ανοίξει την πόρτα της δεύτερης ευκαιρίας που τόσο πολύ επιθυμούσαμε!Οι ημέρες αυτές ευνοούν κάθε σχέδιο προσωπικής ανάπτυξης, και δημιουργούν και τις κατάλληλες συνθήκες για την εξέλιξή του.

Τα δύσκολα της Κυριακής

Την Κυριακή 3-9-2017, η επόμενη όψη του Άρη, δεν θα λέγαμε πως είναι και πολύ υποστηρικτική σε ότι αφορά τόσο τον ψυχισμό μας όσο και τις σχέσεις μας και χρειάζεται όλα τα ζώδια να χειριστούμε οτιδήποτε προκύπτει με την απαραίτητη ψυχραιμία. Γιατί κάτω από την ένταση που έχουν και οι δύο όψεις που σχηματίζει ο πλανήτης, είναι πολύ εύκολο τα πράγματα να βγουν και εκτός ορίων.

Με τον Ερμή σε όψη συνόδου με τον Άρη είναι δύσκολο να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας, που εκρήγνυνται εύκολα και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Συχνά και με μια πραγματικά ασήμαντη αιτία, μπορεί να δημιουργηθούν έντονες συγκρούσεις και προστριβές. Καβγάδες και τσακωμοί σε πρώτο πλάνο, και αυτό που τώρα χρειάζεται να κάνουμε είναι ένα βήμα πιο πίσω, για να κρατήσουμε τις όποιες ισορροπίες.

Ας μην αναλωθούμε σε κουβέντες που το μόνο που θα κάνουν είναι να μας στενοχωρήσουν όπως και τους γύρω μας, και ας κρατήσουμε αποστάσεις από ότι νοιώθουμε να μας βγάζει έξω από τα όρια μας. Υπάρχει ή τάση να ασχολούμαστε με τα ασήμαντα, να δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες, να χάνουμε την ουσία και είναι εκεί που μπορεί να ξεκινήσουν τα προβλήματα.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ειδήσεις που θα μας κάνουν να χάσουμε την ψυχραιμία μας, αλλά και έντονες συζητήσεις που μπορεί να ξεπηδήσουν πραγματικά από το πουθενά. Επίσης προσοχή και κατά την οδήγηση, γιατί τα νεύρα και ο θυμός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος.

Ποιά ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του τριημέρου;

Το τριήμερο αυτό επηρεάζει θετικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέοντας και Τοξότης) των τελευταίων ημερών, αλλά πάντα να θυμάστε πως είναι πολύ εύκολο το “παιχνίδι” να βγει εκτός ορίων. Πάντως θα έχετε την δυνατότητα, να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και μάλιστα όχι συνηθισμένα ή να ζήσετε έντονα και συναρπαστικά. Ευνοούνται πολύ και οι νέες γνωριμίες.

Εσείς πάλι που ανήκετε στα ζώδια του Ταύρου,του Σκορπιού και του Υδροχόου κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην απαντάτε στις προκλήσεις. Οι αποστάσεις θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την ισορροπία που, που τις ημέρες αυτές μπορεί να νοιώσετε πως δοκιμάζονται έντονα.

Πηγή: Astrologos.gr