Προβλέψεις για όλο τον Σεπτέμβριο

O πρώτος μήνας του φθινοπώρου έφτασε και έχει διαθέσεις αργές ωστόσο στρατηγικές για να μας βάλει στα δικά του νερά ή και να μας υπενθυμίσει ότι τα κεφάλια μπαίνουν μέσα μετά τις τσάρκες του καλοκαιριού.. Όσο νωρίτερα το καταλάβουμε αυτό τόσο ευκολότερα θα αποδώσουμε και στην εργασία μας γιατί έχει απαιτήσεις οι οποίες δε μειώνονται καθόλου όσο και αν ακόμα υπάρχει λιακάδα ή η Αφροδίτη συνεχίζει να διέρχεται από το Λέοντα θέλοντας να μας πάρει τα μυαλά και να μας δείξει ότι οι καλοκαιρινοί έρωτες αντέχουν στον χρόνο ή μπορεί να έχουν μία ισάξια ευκαιρία να ξεχειμωνιάσουν κιόλας… Προς το παρόν μένουμε στην σκέψη γιατί θα περάσουμε από όλα τα στάδια και βέβαια δε διευκολύνει καθόλου το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 20 του μήνα και μετά που μας κάνει τόσο ορθολογιστές που να φτάνουμε στα όρια της αναισθησίας!

Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 6 του μήνα και στη συνέχεια περνάει στην Παρθένο στις 10 του μήνα για να μας κάνει πολύ συγκροτημένους αλλά και πέρα για πέρα απόλυτους ώστε να συζητάμε και φυσικά να επιδιώκουμε συμφωνία ή τουλάχιστον να ξέρουμε τους λόγους που διαφωνούμε!

Τελευταίος μήνας παραμονής του Δία στο Ζυγό και αυτό που δε θα έχουμε πλέον είναι βοήθεια για να επεκτείνουμε τις σχέσεις εύκολα, απλά θα απαιτεί περισσότερη προσπάθεια… Σημασία έχει να διατηρήσουμε τις σχέσεις που ήδη έχουμε δημιουργήσει και φυσικά να τους δίνουμε τη δέουσα σημασία ώστε να τις διατηρούμε ζωντανές και με αμείωτο ενδιαφέρον!
Άλλωστε και το πέρασμα του Ήλιου στο Ζυγό στις 22 του μήνα δίνει την απαιτούμενη έμφαση στις σχέσεις και προσπαθεί να φωτίζει πάσης φύσεως συνεργασίες και να δημιουργεί προϋποθέσεις για καινούργιες που θα είναι και πολύ ενδιαφέρουσες αρκεί να καταλάβουμε ότι πρέπει να μοιραζόμαστε και να υπάρχει μία σχέση δούναι και λαβείν σε αυτές!

Τα φεγγάρια του μήνα

Η Πανσέληνος στις 6 Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει μία δική της αλήθεια και ένα πιστεύω για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να βάλει ένα τέλος σε μία κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ή δεν έχει κανένα νόημα να τη συντηρεί… Πάντως επειδή αυτή η Πανσέληνος συμβαίνει πάνω στην στάση του Ερμή θα είναι δύσκολο να βρούμε δεδομένα και ακόμα δυσκολότερο να τα επικοινωνήσουμε σωστά και να τα αξιολογήσουμε όπως πρέπει.

Η Νέα Σελήνη του μήνα στην Παρθένο στις 20 του μήνα είναι πολύ εργατική και αυτό που θέλει να πάρει είναι ανταπόκριση και κάτι σαν αντάλλαγμα που μπορεί να είναι και η πολύ δουλειά και το αυστηρό χρονοδιάγραμμα που πρέπει να τηρηθεί με ευλάβεια.. Πάντως γενικότερα η λογική πρυτανεύει και αυτό σημαίνει ότι όλες οι συζητήσεις γίνονται με ανταλλαγή χρήσιμων στοιχείων και επιχειρημάτων!

ΤΑΥΡΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ παίρνετε σταδιακά τα ηνία και προχωράτε με πυξίδα την ανάπτυξη και τις αλλαγές οι οποίες επιτυγχάνονται με μεγάλη αποφασιστικότητα! Βέβαια ο ο τολμών νικά και είναι ευκαιρία να προκαλέσετε την τύχη σας αλλά και τα γεγονότα!

Πηγή: Astrologos.gr