Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η Πέμπτη θα διατηρήσει, τουλάχιστον το μέχρι το μεσημέρι, το ρομαντικό στοιχείο της και τους χαμηλούς τόνους, βοηθώντας μας να χαλαρώσουμε, να σκεφτούμε με ηρεμία, να ονειροπολήσουμε, να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη να δραπετεύσει. Μετά όμως θα αρχίσουμε να αυξάνουμε τις ταχύτητές μας. Θα μας πιάσει ενθουσιασμός και ανυπομονησία, θα βγούμε μπροστά να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να κινήσουμε διαδικασίες, να περάσουμε στη δράση. Ερωτικά η αδρεναλίνη μας θα κτυπήσει κόκκινο, ο αισθησιασμός μας θα μετατραπεί σε έντονη σεξουαλικότητα και θα βάλει φωτιά στη νύχτα μας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε ούτε στιγμή. Θέλουμε τα πάντα τώρα. Επαγγελματικά, βγάζουμε μια ένταση, ίσως και ανταγωνισμό απέναντι σε συναδέλφους ή συνεργάτες μας, όμως είμαστε γρήγοροι κι αποτελεσματικοί, ιδιαίτερα αν αναλάβουμε να τρέξουμε μόνοι μας διάφορες υποθέσεις. Γενικά, το Εγώ παίζει πολύ, γι’ αυτό επιδιώκουμε την αυτονομία μας για να έχουμε ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων.

 

1Κριός (21/3 – 20/4)

Είχατε τα περιθώρια να ξεκουραστείτε και να ανασυνταχτείτε, ενώ ενδεχομένως να μάθατε και πράγματα που σας έκαναν λίγο πιο σοφούς ή άλλαξαν την αντίληψή σας. Καιρός λοιπόν να περάσετε στη δράση. Αναλάβετε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας και φέρτε τες σε πέρας, κάντε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας που θα σας χαροποιήσει και θα τονώσει κι άλλο την αυτοπεποίθησή σας. Εκφράστε το πώς νιώθετε στον άνθρωπό σας και ξεκαθαρίστε τα πράγματα προς αποφυγή παρεξηγήσεων ή διεκδικήστε ευθέως και μην αφήνετε να σας ξεφύγει αυτός ή αυτή που θέλετε.

 

2Ταύρος (21/4 – 20/5)

Δε θέλετε να αφήνετε λανθασμένες εντυπώσεις, γι’ αυτό θα αρπάξετε την ευκαιρία και θα μιλήσετε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο που ίσως τα πράγματα μπλέχτηκαν και ερωτικά μεταξύ σας, καθώς έβγαλε στην επιφάνεια συναισθήματα που δεν ξέρατε ότι είχε για σας κι όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο το καλύτερο. Επαγγελματικά, θα τραβήξετε κάποια ζόρια είτε γιατί θα σας τρέξουν, επειδή κάποιες προθεσμίες δε βγαίνουν είτε γιατί θα προκύψει ένα ζήτημα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.

3Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Θα είστε ανεβασμένοι ψυχολογικά, ενώ δεν αποκλείεται να σας έρθει η διάθεση να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο χόμπι ή κάτι που θα εκτονώνετε την ενέργειά σας και ταυτόχρονα θα σας ανανεώσει πνευματικά. Από την άλλη θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε αρκετούς ανθρώπους είτε είναι φίλοι σας είτε πρόσωπα που επιδιώκετε τη στήριξή τους ή τις διασυνδέσεις τους. Ερωτικά, μετά από μια μικρή παύση, επανέρχεστε δριμύτεροι στο παιχνίδι, οπότε κινείστε σε διάφορους χώρους που μπορεί να συγκεντρώνουν άτομα που είναι κοντά στα γούστα σας.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Γνωρίζετε πολύ καλά, όσο κι αν σας στενοχωρεί, ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε ομελέτα αν δε σπάσετε αβγά κι εφ’ όσον βλέπετε ότι κάποια πράγματα δε λένε να στρώσουν στα επαγγελματικά σας, ίσως πρέπει να γίνετε πιο μαχητικοί και διεκδικητικοί. Ελεγχόμενα μεν, αλλά στην ανάγκη, τραβήξτε λίγο το σχοινί προς το μέρος σας, δε θα σπάσει. Ερωτικά ένα πρόσωπο που κινείται στο περιβάλλον σας δείχνει ευθέως το ενδιαφέρον του κι αν σας αρέσει οφείλετε κι να ανταποκριθείτε, αποβάλλοντας κάποιες συστολές ή ανασφάλειες.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Ξεδιαλύνει σιγά-σιγά το τοπίο στα ερωτικά σας και αυτά που βλέπετε ίσως δε σας αφήσουν ιδιαίτερα ικανοποιημένους. Αντί να σας πάρει από κάτω όμως ή να βγάλετε πρώιμα συμπεράσματα, φροντίστε πρώτα να ζητήσετε διευκρινήσεις, μήπως κι είναι η ιδέα σας. Από την άλλη, προσέξτε μη βγάλετε εγωισμό ή έπαρση σε μια συνάντηση και δημιουργήσετε άσχημες εντυπώσεις. Ακούστε τι έχουν να σας προτείνουν, σκεφτείτε καλά και μετά εκφράστε την άποψή σας ή τις απαιτήσεις σας.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Έχετε το ζωνάρι σας λυμένο και δεν σηκώνετε πλέον μύγα στο σπαθί σας, αλλά πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να μην την πληρώνουν κι αθώοι. Στρέψτε το θυμό ή τη δυσαρέσκειά σας σε αυτούς που τα δημιούργησαν κι εκμεταλλεύτηκαν ενδεχομένως την προθυμία και την εργατικότητά σας, διεκδικώντας ό,τι σας αξίζει. Ερωτικά πάντως δε σκάτε για τίποτα. Ελκύετε και το βλέπετε, οπότε και μια αγάπη να σας έφυγε, ξέρετε ότι σύντομα θα σας έρθει μια άλλη, πιθανόν καλύτερη.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Είναι δύσκολο ορισμένες φορές να συμβιβάσετε τα θέλω σας με αυτά κάποιων προσώπων είτε είναι ο ή η σύντροφος είτε ένας συνεργάτης γι’ αυτό συνήθως κάνετε πίσω εσείς, όμως έτσι μένετε παραπονούμενοι. Κάπου πρέπει να αφήσετε κατά μέρος τις ευγένειες, να βάλετε και τον εαυτό σας μπροστά και να διεκδικήσετε μερίδιο. Αν είστε μόνοι, το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε είναι η ασφυκτική πίεση που θα σας ασκήσει ένα πρόσωπο προκειμένου να δεχτείτε να είστε μαζί.

8Σκορπιός (23/ 10 – 22/11)

Οι ρυθμοί σας θα αυξάνονται ώρα με την ώρα και το μυαλό σας θα είναι εστιασμένο σε κάποια θέματα της δουλειάς σας που αδυνατείτε να βγάλετε άκρη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας πιάσει το πείσμα, να κοπανηθείτε, να τα τελειώσετε και να τα ξεφορτωθείτε. Μην κολλάτε όμως, αν δεν είναι επείγοντα. Κι αύριο μέρα είναι. Από την άλλη, μπορεί να μην καταφέρετε να ξεφύγετε από ένα πρόσωπο που σας κυνηγά και φαίνεται αποφασισμένο να σας κατακτήσει.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Ξεχάστε ό,τι ίσχυε μέχρι τώρα, βάλτε στην άκρη τα όποια συναισθήματα απογοήτευσης, κλείστε την πόρτα και ριχτείτε σε νέες ερωτικές περιπέτειες. Έχετε χιούμορ, καλή καρδιά και εκπέμπετε ερωτισμό, οπότε μπορείτε να έχετε όποιον ή όποια θελήσετε, αρκεί να το σημαδέψετε με το τόξο σας. Δεν αποκλείεται επίσης να βοηθήσετε κι ένα φιλικό σας πρόσωπο να ξεκολλήσει από μια αδιέξοδη κατάσταση. Επαγγελματικά όσο πιο πολύ ανοίγεστε και γνωρίζετε κόσμο, τόσο περισσότερο αυξάνετε τις προοπτικές σας.

10Αιγώκερος (22/12 – 19/1)

Κάποιες παρεμβάσεις από την οικογένειά σας ή άστοχες πρωτοβουλίες θα σας εκνευρίσουν αρκετά και θα προσπαθήσετε να βάλετε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, δε χρειάζεται όμως να τσακωθείτε. Αρκεί να βγάλετε το ψυχρό σας ύφος και να δώσετε με σαφήνεια να καταλάβουν ότι δε θα ανεχτείτε ξανά τέτοιες καταστάσεις. Ερωτικά δεν είστε της βιασύνης όμως υπάρχει περίπτωση ένα πρόσωπο να σας ελκύσει τόσο που δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε και παρασύρεστε στους ρυθμούς του.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Δεν έχετε λύσει όλα σας τα προβλήματα και τρέχετε ξένοιαστοι στην εξοχή με τα μαλλιά σας να ανεμίζουν, απλά γνωρίζετε πολύ καλά ότι όλα έχουν το χρόνο τους κι όσο κι αν επιμείνετε, αν δεν έρθει η κατάλληλη στιγμή, τίποτα δε θα σας κάτσει. Οπότε στρέφετε το ενδιαφέρον σας αλλού. Θα κατεβάσετε διάφορες ιδέες, θα ανταλλάξετε απόψεις με πρόσωπα που σας καταλαβαίνουν, θα μάθετε κάτι καινούργιο ενώ αν σας δοθεί η ευκαιρία κι είστε μόνοι θα φλερτάρετε κιόλας.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Η διαχείριση των υλικών σας πόρων είναι πονεμένη ιστορία, αλλά θα συνειδητοποιήσετε ότι με αγορές και σπατάλες, όχι μόνο δε γεμίζετε τα συναισθηματικά κενά σας, αλλά κινδυνεύετε να αφήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας ακάλυπτες. Ο έρωτας είναι αυτός που μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πλήρεις κι ήρεμοι, γι’ αυτό αφοσιωθείτε στο να τον ξαναβάλετε στη ζωή σας. Αν έχετε ήδη σχέση, παρασύρετε το έτερο σας ήμισυ σε μια βραδιά για δύο που θα του μείνει αξέχαστη.

Πηγή: Astrologos.gr