Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η Παρασκευή μας καλεί να «γκαζώσουμε» για να ολοκληρώσουμε εκκρεμείς υποθέσεις, να τελειώσουμε δουλειές και να κλείσουμε υποχρεώσεις, ώστε ξέγνοιαστα και χωρίς άγχος να απολαύσουμε το σαββατοκύριακο. Πιθανόν να μας καταλάβει ένας εκνευρισμός ή μια ανυπομονησία να γίνουν πράγματα κι ως εκ τούτου χτυπηματάκια και μικροατυχήματα ή ζημιές είναι πιθανά. Ερωτικά καιγόμαστε από πόθο και ψάχνουμε εκτόνωση της σεξουαλικότητάς μας. Θέλουμε όμως και την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας γι’ αυτό μπορεί να συμπεριφερθούμε εγωιστικά ή να χάσουμε το ενδιαφέρον μας, αν διαπιστώσουμε ότι η άλλη πλευρά δε συμβαδίζει με τους γρήγορους ρυθμούς μας ή προσπαθεί να μας «δέσει». Επαγγελματικά έχουμε την τάση να τραβήξουμε το σχοινί, να ανατρέψουμε το υπάρχον καθεστώς ή να πάμε κόντρα σε νόμους ή κανόνες. Το ρίσκο μας πάει, αλλά πρέπει να μετρήσουμε και τις συνέπειες.

 

1Κριός (21/3 – 20/4)

Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις θα αλλάξουν, ενδεχομένως γιατί θα συνειδητοποιήσετε ότι δε σας εκφράζουν όσα κάνετε και θέλετε κάτι που θα κρατά την αδρεναλίνη σας σε υψηλά επίπεδα και ταυτόχρονα θα νιώθετε ελεύθεροι. Ωστόσο, οι κινήσεις σας πρέπει να είναι μελετημένες και να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις γιατί θα μείνετε στον… άσσο. Στα αισθηματικά σας δίνετε ρεσιτάλ. Έχετε πάθος, σεξουαλικότητα κι είστε πολύ κοντά στο να ερωτευτείτε. Αλλά το συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ζορίσει αρκετά κι ίσως προκαλέσει τη ζήλεια σας.

 

2Ταύρος (21/4 – 20/5)

Συγκεντρώνετε τις δυνάμεις σας για να ξαναριχτείτε στον αγώνα ακμαίοι και φυσικά η επιμονή κι η αντοχή σας είναι σε τέτοια επίπεδα που τόσο στα ερωτικά, όσο και στα επαγγελματικά σας θα στυλώσετε τα πόδια σας στο έδαφος για να πάρετε αυτά που επιθυμείτε. Άλλωστε διανύετε μια περίοδο κατά την οποία είστε αρκετά ενεργοποιημένοι και διεκδικείτε ανοιχτά ό,τι σας ανήκει, είτε αφορά σε πρόσωπα είτε σε μια δουλειά. Αν κάνετε μεθοδικές και προσεκτικές κινήσεις, θα πετύχετε τους στόχους σας.

3Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Η διάθεσή σας θα έχει αρκετές διακυμάνσεις, αφού εκεί που είστε ορεξάτοι και έτοιμοι να βάλετε φωτιά στη νύχτα, εκεί μπορεί να σας πάρει από κάτω και να μη θέλετε ούτε να δείτε ούτε να μιλήσετε με κανέναν, αλλά να κάτσετε με τον εαυτό σας να τα βρείτε. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με δουλειές του σπιτιού, να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να πετάξετε ό,τι δε σας χρειάζεται. Από την άλλη, βασανίζεστε από έναν έρωτα, μάλλον χωρίς ανταπόκριση, που όμως θα συνειδητοποιήσετε ότι επιμένετε για καθαρά εγωιστικούς λόγους.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Η σχέση σας ή μια επαγγελματική σας συνεργασία μπορεί να περάσει μια κρίση, που ενδεχομένως τα αίτια να είναι βαθύτερα ή να έχετε μαζέψει πολλά και τώρα θα τα βγάλετε στην επιφάνεια. Μπορεί να είστε καχύποπτοι και να μην εμπιστεύεστε τις προθέσεις ενός προσώπου. Από την άλλη όμως, είναι εξίσου πιθανό, να κάνετε μια γνωριμία με κάποιον ή κάποια που θα παθιαστείτε και μιας κι έχετε ροπή στην εξάρτηση, θα κολλήσετε για καιρό. Το σίγουρο είναι ότι θα ζήσετε συγκλονιστικές εμπειρίες.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Από εκεί που τρέχατε και προσπαθούσατε να διευθετήσετε διάφορες υποχρεώσεις, σιγά-σιγά να αρχίσετε να ελαττώνετε ταχύτητα και να γίνεστε πιο προσεκτικοί. Το ότι στοχεύετε ψηλά στα επαγγελματικά σας είναι γνωστό, όμως θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε, με τύχη ή γνωριμίες, να βρεθείτε στην κορυφή αλλά το ζητούμενο είναι να παραμείνετε εκεί, ικανοποιώντας ενδεχομένως κι απαιτήσεις άλλων, που δε σας είναι ευχάριστο. Ερωτικά, έχετε εύνοια, αλλά για τη μεγάλη επιτυχία, θα χρειαστεί να καταβάλετε κόπο και να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Το παν είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία και το πρακτικό σας πνεύμα γιατί χωρίς αυτά δε θα σας είναι εύκολο να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις και να χειριστείτε τα θέματα που μπορεί να προκύψουν με κάποια φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα. Πάντως καλό θα ήταν να ερευνήσετε περισσότερο μια υπόθεση σχετική με τα επαγγελματικά σας γιατί μπορεί να βγάλετε λαβράκι. Ερωτικά μια τυχαία γνωριμία ενδεχομένως να σας δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα στοιχειώσει το μυαλό και την καρδιά σας.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Θα κατεβείτε από την… τραμπάλα αναγκαστικά, αφού καλείστε να πάρετε οριστικές αποφάσεις τόσο για τα επαγγελματικά σας, όσο και για τα ερωτικά σας και να ξεκαθαρίσετε μια και καλή το τοπίο. Πιθανόν να τερματίσετε τις προσπάθειές σας και να αποδεχτείτε ότι η κατάσταση στη δουλειά σας δε θα αλλάξει ή να κάνετε μια κίνηση-ματ που θέλατε να αποφύγετε. Αν υπάρχει ήδη ένα πρόσωπο που σας έχει κλέψει την καρδιά, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα παίξετε όλα για όλα για να το κερδίσετε.

8Σκορπιός (23/ 10 – 22/11)

Είναι ειδικότητά σας το να ερευνάτε και να ανακαλύπτετε πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όποτε κι όταν κρίνετε ότι απειλούνται τα κεκτημένα σας ή η επαγγελματική σας θέση και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μπορείτε, αν θέλετε, να «εξαφανίσετε» αντιπάλους και ανταγωνιστές σας με μια σας κίνηση. Ακόμα και στα ερωτικά σας εύκολα θα «βγάλετε από τη μέση», όποιο πρόσωπο διεκδικεί το αντικείμενο του πόθου σας. Γενικά, είστε έτοιμοι και θα… τσιμπήσετε, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, αν η κατάσταση το απαιτήσει.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Η ενέργειά σας αρχίζει να μειώνεται, η κόπωση θα κάνει την εμφάνισή της και θα προσπαθήσετε αρκετά για να συμμετέχετε σε διάφορες εκδηλώσεις που είχατε υποσχεθεί, αν δεν μπορείτε να τις αποφύγετε ή να τις αναβάλλετε. Πιθανόν να συναντηθείτε μόνο με λίγους κι εκλεκτούς που όμως θα είναι για επαγγελματικούς λόγους. Ερωτικά όμως χρειάζεται να δείξετε προσοχή γιατί ο ενθουσιασμός κι η έντονη έλξη που θα νιώσετε για ένα άτομο ίσως σας οδηγήσει σε έντονες και παθιασμένες καταστάσεις, καθόλου εύκολες για σας.

10Αιγώκερος (22/12 – 19/1)

Θα μπορούσατε να χαρακτηριστείτε και ως φαβορί του τριημέρου, αφού όποιο σκοπό βάλετε μάλλον θα σας βγει. Επαγγελματικά ήδη έχετε δώσει το στίγμα σας κι ίσως ήρθε η στιγμή να δικαιωθείτε που τόσο περιμένατε. Από την άλλη, έχετε σύστημα, επιχειρήματα, πληροφορίες και καλά οργανωμένο σχέδιο για να κατακτήσετε τον στόχο σας. Ερωτικά επίσης όλα πηγαίνουν προς την κατεύθυνση που θέλετε. Ελκύετε, στριμώχνετε, πατάτε τα κατάλληλα κουμπιά κι η επιτυχία για να κερδίσετε το πρόσωπο που θέλετε είναι κοντά σας.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Σιγά-σιγά θα βγείτε στην αντεπίθεση, αντιλαμβανόμενοι ότι αν δεν μιλάτε και δεν δείχνετε τα δόντια σας, σας υποτιμούν. Θα βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους στη δουλειά και το σπίτι σας, θα κόψετε τη φόρα σε κάποια πρόσωπα που συνεχώς απαιτούν χωρίς να προσφέρουν τα ανάλογα ή δεν ευχαριστιούνται με τίποτα και μετά θα ησυχάσετε. Από την άλλη μπορεί να σας γίνει μια ερωτική πρόταση που θα σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε κι εφ’ όσον είστε και ανοιχτοί στις προκλήσεις θα την αποδεχτείτε κι ό,τι προκύψει.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Το ερωτικό σας παιχνίδι θα λάβει τέλος, αφού μπορεί να στριμωχτείτε άσχημα να δώσετε εξηγήσεις ή να απαντήσετε σε αρκετά δύσκολες ερωτήσεις ενώ αναβολές, υπεκφυγές και ελιγμοί από την πλευρά σας δε θα πιάσουν. Ίσως αναγκαστείτε να αποτραβηχτείτε για λίγο από την «κίνηση», αν αισθανθείτε ότι το κλίμα παραείναι βαρύ για τα δεδομένα σας και δε σας σηκώνει. Επαγγελματικά, θα σηκωθεί το χαλί και θα φανερωθούν διάφορα που προσπαθούσατε να καλύψετε ή κάνατε ότι δεν τα βλέπατε γιατί δεν ήσασταν έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε.

Πηγή: Astrologos.gr