Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Ημέρα αφιερωμένη στις συζητήσεις και την επικοινωνία είναι η σημερινή, με την Σελήνη που από χτες βρίσκεται στους Διδύμους να δημιουργεί για όλα τα ζώδια ένα ανάλαφρο κλίμα αλλά και να διευκολύνει τις επαφές, την ανταλλαγή απόψεων αλλά και τις διαπραγματεύσεις βοηθώντας έτσι την εξεύρεση λύσεων σε οτιδήποτε «τρέχουμε» αυτή την ημέρα!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο

Στο όλο κλίμα, συντελεί και η ενέργεια του τριγώνου Αφροδίτης – Κρόνου από τα πύρινα ζώδια του Λέοντα και του Τοξότη αντίστοιχα και σε πολλές περιπτώσεις, τις ημέρες αυτές καλλιεργείται ένα πολύ πρόσφορο έδαφος που θα βοηθήσει να ολοκληρωθούν θέματα που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα και τώρα έχουν φτάσει στην τελική ευθεία για να δώσουν αποτέλεσμα.

Με λίγη προσοχή τα προβλήματα ξεπερνιούνται

Ωστόσο, στο πρωινό της ημέρας, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη (5.42πμ) δημιουργεί αυξημένη ένταση και νευρικότητα, στον ψυχισμό και στη συμπεριφορά μας έτσι που πολλές φορές όπως θα διαπιστώσουμε αρκεί ακόμα και μια λέξη για να πυροδοτήσει την ένταση, στον χώρο που κινούμαστε.

Κυρίως σε ότι σχετίζεται με το κλίμα στον εργασιακό χώρο φαίνεται πως τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, έτσι που είναι εύκολο να δημιουργηθούν για τα περισσότερα ζώδια θέματα και διαφωνίες από εκεί που δεν το περιμέναμε. Υπάρχει εκνευρισμός, αλλά και βιασύνη που μας κάνει να θέλουμε να τα προλάβουμε όλα, με αποτέλεσμα να κάνουμε εύκολα λάθος κινήσεις.

Καλό είναι -κυρίως στις ώρες του πρωινού- όλα τα ζώδια να κρατήσουμε αποστάσεις από ότι μπορεί να νοιώθουμε να αναστατώνει τον ψυχισμό μας και κυρίως να μην βιαζόμαστε να κάνουμε πράγματα, γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αντίθετο από αυτό που επιδιώκουμε. Οι μεσημεριανές ώρες πολύ καλύτερες για ότι θέλουμε να συζητήσουμε ή να προωθήσουμε και καλό είναι να το διαχειριστούμε εκείνες τις ώρες.

Στις 7:53μμ, το τετράγωνο Σελήνης- Ποσειδώνα δημιουργεί έντονη υποτονικότητα, έτσι που μπορεί να νοιώσουμε μια πλήρη έλλειψη διάθεσης απέναντι σε οτιδήποτε προκύπτει.

Συναισθήματα θλίψης, μοναξιάς, αλλά και απογοήτευσης ή σύγχυσης δεν μας αφήνουν να ηρεμήσουμε ή να δούμε τα πράγματα γύρω μας αντικειμενικά και καλό είναι τις βραδινές ώρες της ημέρας, να κρατήσουμε αποστάσεις από ότι νοιώθουμε πως μας κάνει να δυσφορούμε ή μας κάνει να χάνουμε τις ισορροπίες μας. Προσοχή όλα τα ζώδια και στην κατανάλωση αλκοόλ, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουμε.

Πως επηρεάζονται τα ζώδια;

Όσοι ανήκετε στα Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι,Παρθένοι,Τοξότες και Ιχθύες)
είστε εσείς που μπορεί σήμερα να νοιώσετε πως δυσκολεύεστε, κυρίως εσείς του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου και καλό είναι να προσέχετε πολύ τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα πράγματα, την επικοινωνία σας ή τις προσδοκίες που μπορεί να έχετε, γιατί ενδεχομένως οι εξελίξεις να μην είναι αυτές που θα θέλατε. Αξιοποιήστε την σημερινή ημέρα περισσότερο στο να μιλήσετε ή να ανταλλάξετε επιφανειακές συζητήσεις και μην ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα.

Πηγή: Astrologos.gr