Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η Πέμπτη μας βγάζει μια εσωστρεφή και μάλλον «σπιτίσια» διάθεση. Θέλουμε να χαρούμε το χώρο μας, να τον φτιάξουμε, να κάνουμε όσα μας ευχαριστούν. Δεν έχουμε όρεξη να βγούμε από το καβούκι μας, αντίθετα, να έρθουμε πιο κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειάς μας, να τα φροντίσουμε, να τα περιποιηθούμε, να απολαύσουμε μαζί τους ένα αγαπημένο φαγητό. Ακόμα, ίσως επιδιώξουμε να έρθουμε σε επαφή με τις ρίζες μας, να ανακαλύψουμε οικογενειακά κειμήλια ή να δώσουμε περίοπτη θέση σε αντικείμενα που έχουν συναισθηματική αξία για μας. Το παρελθόν μας ακολουθεί σε κάθε βήμα και στα ερωτικά μας, αφού γεμίζουμε με αναμνήσεις από παλιές, ρομαντικές, όμορφες στιγμές που περάσαμε, μας πιάνει νοσταλγία κι έντονος συναισθηματισμός και ευχόμαστε να τις ξαναζήσουμε. Επαγγελματικά, προτιμάμε να κινηθούμε πιο συγκρατημένα, δεν παίρνουμε ρίσκα και σε όποια απόφαση κληθούμε να πάρουμε σημαντικό ρόλο θα παίξει η σχέση κι η εξοικείωση που έχουμε αποκτήσει με τα πρόσωπα του εργασιακού μας περιβάλλοντος.

 

1Κριός (21/3 – 20/4)

Θα φτάσετε στα όρια της υπομονής σας κι ενδεχομένως να υπάρξει κι ένα ξέσπασμά σας αν πιεστείτε αρκετά στη δουλειά σας. Επίσης, είναι πιθανό να νιώσετε ότι κάποιο μέλος της οικογένειάς σας έχει κρεμαστεί πάνω σας και σας κάνει να ασφυκτιάτε αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να το χειριστείτε με λεπτότητα και ευαισθησία. Μια γνωριμία από την άλλη μέσω του περιβάλλοντός σας ή ένας έρωτας παλιός που δεν ευδοκίμησε και θα τον ξανασυναντήσετε θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα!

 

2Ταύρος (21/4 – 20/5)

Θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι να πατάτε γερά στα πόδια σας, να πιστεύετε στις δυνατότητές σας και να στηρίζεστε στον εαυτό σας, κυρίως όμως να μην επηρεάζεστε από απόψεις τρίτων ακόμα κι αν φαινομενικά αντιδράτε. Βαδίστε το δικό σας μονοπάτι με βάση αυτά που θέλετε κι όχι αυτά που αρέσουν στο περιβάλλον σας. Ερωτικά επίσης καλό είναι να μη ζητάτε τη γνώμη του… κοινού αλλά να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας ώστε να κάνετε την επιλογή σας.

3Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Συναισθηματικά θα έχετε ένα βάρος ίσως γιατί σας στοίχισε κάποιος αναγκαστικός αποχωρισμός ή μια απόσταση που δημιουργήθηκε με ένα συνάδελφο, συνεργάτη σας ή ένα άτομο με το οποίο είχατε έρθει πολύ κοντά ερωτικά. Ωστόσο αν περνά από το χέρι σας και τα πράγματα διορθώνονται καλό θα ήταν να κάνετε μια επαναπροσέγγιση και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Από την άλλη οι αυξανόμενες ανάγκες σας απαιτούν να πάρετε πρωτοβουλίες και να βρείτε άμεσα συγκεκριμένες λύσεις.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Μια κυκλοθυμία είναι πιθανό να σας πιάσει και εκεί που ήσασταν μαζεμένοι και υπομονετικοί τώρα να μη θέλετε να κρύψετε ούτε τα πραγματικά σας συναισθήματα ούτε και τις ανάγκες σας. Μπορεί να τρελάνετε στα παράπονα τον άνθρωπό σας ή ένα συνεργάτη σας ή τουλάχιστον έτσι να το εισπράξουν, αλλά θα είστε ειλικρινείς και θα εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας προκειμένου να βελτιωθεί η σχέση ή η συνεργασία σας. Αν είστε μόνοι θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε «κολλήσει» σε ένα πρόσωπο όμως μην εξαρτάστε από πάνω του κοιτάξτε και τον εαυτό σας.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποβάλλετε τους δισταγμούς ή το φόβο σας μην φανείτε αδύναμοι και να μοιραστείτε τον ερωτικό καημό σας ή το πρόβλημά σας στη δουλειά με κάποιο πρόσωπο της εμπιστοσύνης σας. Αφήστε τον εγωισμό σας παράμερα και μη σκέφτεστε ότι θα «πέσετε» στα μάτια του. Ενδεχομένως να μπορεί να σας βοηθήσει κιόλας. Ακόμα κι έτσι όμως να μην είναι τουλάχιστον θα μιλήσετε θα τα βγάλετε από μέσα σας και θα ηρεμήσετε.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Η ώθηση που έχετε από διάφορες πλευρές δε σας αφήνει και πολύ αδρανείς ούτε στα προσωπικά ούτε και στα επαγγελματικά σας. Ερευνάτε έρχεστε σε επαφή, συζητάτε ή απορρίπτετε προτάσεις και δεν εφησυχάζετε. Θέλετε αν όχι το τέλειο, τουλάχιστον κάτι που να το αγγίζει κι ας υποστηρίζετε ότι ψάχνετε απλά οτιδήποτε καλό. Βιαστείτε όμως λίγο να επιλέξετε γιατί είτε πρόκειται για δουλειά είτε για τα ερωτικά σας, από τους πολλούς υπολογισμούς και προσθαφαιρέσεις που κάνετε στο τέλος θα μείνετε… χωρίς αντικείμενο.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Οι διαρκείς ζυμώσεις που γίνονται στα επαγγελματικά σας και οι εξελίξεις ή αλλαγές που προκαλούνται, έστω κι αργές, δε σας αφήνουν περιθώρια να ξενοιάσετε ή να ασχοληθείτε με πιο προσωπικά σας θέματα. Όμως κάποια στιγμή σύντομα θα πρέπει να βρείτε μια φόρμουλα, ώστε να εξοικονομήσετε περισσότερο χρόνο για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ερωτικά ένα πρόσωπο από τα παλιά, κοινωνικής θέσης ή μεγαλύτερό σας ηλικιακά σας βάζει δύσκολα κι εσείς πρέπει να αποφασίσετε τι επιτέλους θέλετε και να στηρίξετε την επιλογή σας.

8Σκορπιός (23/ 10 – 22/11)

Το μυαλό σας δουλεύει πυρετωδώς κατεβάζοντας ιδέες ή οργανώνοντας κινήσεις που σχετίζονται άμεσα με τα επαγγελματικά σας. Διερευνάτε αρκετά πεδία, ενδεχομένως να έχετε ανοίξει και παρτίδες με το εξωτερικό ή να σας έχει γίνει μια πρόταση, όμως σας είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε την… έδρα σας. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρχει κι άλλος τρόπος που δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα. Ερωτικά αν δεν μπορείτε να εκφράσετε ευθέως τα συναισθήματά σας, υπάρχουν και τα… μηνύματα. Άλλωστε ξέρετε πώς να… χειρίζεστε το λόγο ώστε να χτυπάτε σε ευαίσθητα σημεία.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Οι ρυθμοί σας θα είναι λίγο υποτονικοί και σεις περισσότερο εσωστρεφείς και στον κόσμο σας. Μπορεί να ανησυχείτε για το επαγγελματικό ή οικονομικό σας μέλλον, για το αν υπάρχουν καλύτερες προοπτικές ή να συμβιβαστείτε για την ώρα με ό,τι έχετε, αλλά να είστε σε επαγρύπνηση μήπως προκύψει κάτι πιο αξιόλογο. Ερωτικά αισθάνεστε έτοιμοι να δεσμευτείτε, αλλά αυτό που σας λείπει είναι το κατάλληλο πρόσωπο, με το οποίο θα ταιριάζετε όχι μόνο σεξουαλικά, αλλά θα μπορεί να σας φροντίζει και να σας καλμάρει, όταν σας παρασέρνει το θυμικό σας και ψάχνετε διέξοδο φυγής.

10Αιγώκερος (22/12 – 19/1)

Έχετε αυξήσει τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές σας, σας προσεγγίζουν πιο εύκολα κι εσείς είστε πιο ανοικτοί στο να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα. Μέχρι στιγμής όμως την καρδιά σας δεν έχει καταφέρει να την κλέψει κανείς ίσως γιατί κι εσείς την έχετε κλειδαμπαρώσει, ώστε να την προφυλάξετε από ανεπιθύμητους κλέφτες αλλά κάπως, κάποιον πρέπει να εμπιστευτείτε. Από την άλλη η διαίσθησή σας λέει να κάνετε υπομονή και να αποφύγετε οποιαδήποτε κίνηση που θα διακινδυνέψει την ασφάλεια ή τη σταθερότητα στην εργασία σας.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα λογικά στην εργασίας σας και να έχετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο. Ενδεχομένως να βαριέστε, να θέλετε να αλλάξετε αντικείμενο ή να θεωρείτε ότι σας αξίζει κάτι καλύτερο, πιο δημιουργικό ή χαλαρό. Από τη στιγμή όμως που έστω κατά ένα μέρος καλύπτετε τα προς το ζειν, θα παραμείνετε αλλά παράλληλα θα κάνετε και τις έρευνές σας για αλλού. Ερωτικά είστε μάλλον μουδιασμένοι και θέλετε να αποσυρθείτε για λίγο από τη δράση.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Έχετε αποφασίσει να κάνετε αυτό που προστάζει η καρδιά σας είτε στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά σας και να μην αφήσετε να σας επηρεάσει κανείς, φίλος ή πρόσωπο της οικογένειάς σας γι’ αυτό και δε θέλετε να τους πείτε κάτι. Ωστόσο, με δεδομένο ότι η κρίση σας τώρα τελευταία δεν είναι κι η καλύτερη, ίσως έπρεπε να δώσετε περισσότερη βαρύτητα στη γνώμη τους που είναι πιο αντικειμενική έτσι ώστε να προφυλαχτείτε και να μη βάλετε τον εαυτό σας σε περιπέτεια.

Πηγή: Astrologos.gr