Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Μετά από μια μέρα που δεν ήταν μέσα στην τρελή χαρά, η Δευτέρα θα προσπαθήσει να ανεβάσει και πάλι τη διάθεσή μας, να ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη μας και να διώξει τον αρνητισμό και τα δυσάρεστα συναισθήματά μας. Σιγά-σιγά θα ξαναβρούμε τη θετική μας ενέργεια, την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό μας, άλλωστε ξεκινά μια άλλη βδομάδα φέρνοντας καινούργιες ευκαιρίες. Είναι η κατάλληλη μέρα να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να ανταλλάξουμε ιδέες και γνώσεις, να εξετάσουμε νέες επαγγελματικές προοπτικές, να συζητήσουμε προτάσεις, να κάνουμε επαφές ακόμα και με το εξωτερικό, αλλά και σχέδια για το μέλλον. Ο έρωτάς μας είναι ενθουσιώδης, όλο φωτιά, αυθόρμητος και ειλικρινής. Δεν κάνει τεχνάσματα, δεν εφαρμόζει μεθόδους, δεν περιορίζεται. Μας καλεί να ζήσουμε την περιπέτεια, να παίξουμε, να χαρούμε το τώρα και να ξεχάσουμε το πριν και το μετά…

 

1Κριός (21/3 – 20/4)

Ξαναβρίσκετε την καλή σας διάθεση και την ενεργητικότητά σας και βλέπετε πλέον την θετική πλευρά των πραγμάτων κι ότι όλα γίνονται για έναν σκοπό. Οι ευκαιρίες συνεχίζουν να εμφανίζονται άλλωστε, συνεχώς έρχονται στον δρόμο σας άνθρωποι που επιδιώκουν να σας γνωρίσουν και φαίνονται ανοιχτοί στο να ακούσουν τις προτάσεις και τις ιδέες σας και να συνεργαστούν μαζί σας. Ερωτικά η περίοδος αυτή σας πάει αλλά προς το παρόν είστε σε φάση να συλλέξετε εμπειρίες χωρίς να καταλήξετε κάπου.

 

2Ταύρος (21/4 – 20/5)

Είστε πιο αισιόδοξοι, πιο χαμογελαστοί και ορεξάτοι, έτοιμοι να ανταποκριθείτε στις καινούργιες προκλήσεις. Η ταχύτητά σας επίσης έχει ανέβει, ψάχνεστε επαγγελματικά και οικονομικά ώστε να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά επιπόλαιοι δε γίνεστε. Κρατάτε τον έλεγχο γιατί ξέρετε τι θέλετε και πώς να το πάρετε. Ερωτικά θα υιοθετήσετε μια πιο ανάλαφρη στάση προσωρινά, ίσως γιατί νιώθετε ότι έχετε ένα μαξιλαράκι ασφαλείας ακόμα κι… αν πέσετε οπότε θα αφεθείτε για να γευτείτε αρκετά όμορφες και διαφορετικές εμπειρίες.

3Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Μια ένταση στη σχέση σας θα είναι προσωρινή γι’ αυτό δεν πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία, γιατί θα πάρει διαστάσεις. Από την άλλη, ένας συνάδελφος ή συνεργάτης σας θα επιδείξει μια επιπόλαιη συμπεριφορά κι ίσως κάνει μια απερίσκεπτη ενέργεια που θα σας ενοχλήσει. Ερωτικά ωστόσο είστε εσείς που λειτουργείτε ανέμελα και χωρίς καμία αναστολή. Όπως τον βρίσκετε τον καιρό σας τον αρμενίζετε, ερευνώντας επιλογές, φλερτάροντας κι απολαμβάνοντας το παιχνίδι και με κανένα ίχνος… σοβαρότητας.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Μεγαλύτερη είναι η ψυχική από τη σωματική σας κόπωση γι’ αυτό και δεν έχετε το κουράγιο ούτε για πολλά λόγια, ούτε για χαοτικές καταστάσεις στη δουλειά σας, παρά μόνο μια ήσυχη γωνία να κάνετε ό,τι είναι και να πάτε στο σπιτάκι σας. Ερωτικά, αν ξεφορτωθήκατε το παρελθόν σας και κάθε σας εξάρτηση από αυτό, το μέλλον σας διαγράφεται λαμπρό. Αν ακόμα σας «παρενοχλεί», τότε κάτι κάνετε λάθος και πρέπει γρήγορα να το βρείτε και να το διορθώσετε.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Θέλετε να μεγαλώσετε τον κύκλο σας, γι’ αυτό ανταποκρίνεστε θετικά στις προσκλήσεις που σας γίνονται, για να γνωρίσετε ακόμα περισσότερα άτομα που ενδεχομένως να είναι το εισιτήριό σας για να μπείτε σε μια ομάδα ή παρέα που λύνει και δένει με τα μέσα και τις διασυνδέσεις που έχει και να βγείτε κερδισμένοι. Ερωτικά, ένα πρόσωπο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας αλλά θα καταφέρετε να το κατακτήσετε αν παραμείνετε προσεγγίσιμοι και χαλαροί, κυρίως αν είστε αληθινοί κι όχι με ύφος σαράντα καρδιναλίων.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Μια οικογενειακή σας υπόθεση θα σας προκαλέσει αναστάτωση, αλλά μετά από αρκετές συνομιλίες κι επαφές θα διαπιστώσετε ότι αδίκως χάσατε το χρόνο σας γιατί ήταν πιο απλή απ’ όσο σας άφησαν να καταλάβετε. Επαγγελματικά όσο διατηρείτε το μέτρο και δεν σας παρασύρουν επιπόλαιες κι ανεύθυνες δηλώσεις κι ενέργειες, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Ερωτικά, τα σκαμπανεβάσματα τουλάχιστον διώχνουν από τη ζωή σας τη μονοτονία κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση και όχι να σας πάρει από κάτω γιατί δεν υπάρχει σταθερότητα.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Σας είναι εύκολο να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να επικοινωνείτε και να έρχεστε σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους, γι’ αυτό όσο έχετε εύνοια, οφείλετε να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας και για επαγγελματικούς λόγους. Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις για ένα προσωπικό σας θέμα θα σας ενθουσιάσουν. Ερωτικά η τύχη είναι στο πλευρό σας και ακόμα και ένα μέρος που πηγαίνετε τακτικά μπορεί να επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις οπότε δεν έχετε παρά να κυκλοφορείτε συχνότερα αφού όλο και κάποια νέα γνωριμία θα προκύψει.

8Σκορπιός (23/ 10 – 22/11)

Τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδιά σας τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά σας γι’ αυτό και είστε αρκετά χαλαροί κι εν μέρει ικανοποιημένοι. Όμως, πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα για να αισθανθείτε γεμάτοι, γι’ αυτό και δεν εφησυχάζετε. Η φλόγα μέσα σας είναι δυνατή και σας σπρώχνει να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και να ζήσετε έντονες συγκινήσεις. Οι ανάγκες σας είναι μεγάλες κι αν δεν τις καλύψετε δε θα καταφέρετε να ηρεμήσετε.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Το χαμόγελο ξαναγυρνά στα χείλη σας, η καλή σας διάθεση επανέρχεται και ξεκινάτε τη βδομάδα σας ελπίζοντας ότι πλέον όλα θα μπουν στο σωστό δρόμο τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Δεν έχετε λύσει βέβαια όλα σας τα προβλήματα, όμως υπάρχει μια κίνηση, συμβαίνουν διάφορα, που σας κάνουν να πιστεύετε ότι κάτι καλό θα γίνει στο άμεσο μέλλον. Από τη μεριά σας, χρειάζεται να πάρετε πρωτοβουλίες και να μην αφήνετε τον χρόνο να χάνεται. Αν παραμείνετε ειλικρινείς κι αυθόρμητοι, να ξέρετε ότι μπορεί να μην κάνετε πολλούς «φίλους», αλλά σίγουρα όσοι γίνουν, θα παραμείνουν για πάντα δίπλα σας.

10Αιγώκερος (22/12 – 19/1)

Θα βρείτε τον τρόπο να ανακάμψετε και δε θα αφήσετε να σας επηρεάσουν πρόσωπα και καταστάσεις. Έχετε το δικό σας δρόμο να διανύσετε και δεν θα παρεκκλίνετε για κανέναν λόγο κυρίως στα εργασιακά σας που θεωρείτε σημαντικό κομμάτι της ζωής σας. Στα ερωτικά σας όμως είναι άλλο θέμα. Δεν παύετε να επαναλαμβάνετε στους δικούς σας ανθρώπους ότι έχετε ξεπεράσει μια κατάσταση και δε σας αγγίζει πια, μα η ψυχούλα σας το ξέρει, πόσο «πονάτε» και προσπαθείτε να ξεχαστείτε με ένα σωρό τρόπους.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Νιώθετε ότι μπορείτε να κινηθείτε πιο ελεύθερα, να βγάλετε τον αληθινό σας εαυτό χωρίς να παρεξηγηθείτε, να ρισκάρετε και να κερδίσετε και είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε την τύχη σας. Πλησιάζετε ανθρώπους, ανταλλάσετε απόψεις με χαρακτηριστική άνεση και αν βρείτε πρόσφορο έδαφος τότε δε χάνετε την ευκαιρία να ρίξετε τις ιδέες σας και να δείτε τι αντίκτυπο θα έχουν. Ερωτικά δεν κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Κινείστε σε χώρους, κάνετε γνωριμίες και φλερτάρετε. Δεν έχετε καμία συγκεκριμένη πρόθεση, γι’ αυτό και προσελκύετε το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Εφ’ όσον έχετε γνώση των πραγμάτων, το να παρασύρεστε από υποσχέσεις , δηλώσεις και εκδηλώσεις στη δουλειά σας και να πιστεύετε ότι όλα θα πάνε έτσι όπως φαντάζεστε είναι μάλλον ουτοπικό. Εκτός αν έχετε άκρες, που σας εγγυώνται σταθερότητα ή άνοδο. Καλού-κακού όμως κατοχυρωθείτε για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Ερωτικά, έχετε ανάγκη από κάτι που θα σας ανεβάσει και θα περάσετε όμορφες στιγμές, όμως μάλλον πρέπει να αλλάξετε το κοινό που απευθύνεστε γιατί σε όσα πρόσωπα πέφτετε περισσότερο θέλουν να πάρουν παρά να δώσουν.

Πηγή: Astrologos.gr