Τα ζώδια της ημέρας!

Η Πέμπτη συνεχίζει να μας κρατά σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ μας βγάζει μια ραθυμία και νωχέλεια. Δεν είμαστε των γρήγορων κινήσεων και της υπερκατανάλωσης ενέργειας γι’ αυτό και δε θα κάνουμε οτιδήποτε απαιτεί κόπο ή μπορεί να γίνει και αύριο. Είμαστε πρακτικοί, προσγειωμένοι, αλλά θέλουμε να χαρούμε τα απλά, καθημερινά πράγματα της ζωής που μας προσφέρουν ευχαρίστηση, όπως ένα απολαυστικό γεύμα, ένα όμορφο βράδυ παρέα με τον άνθρωπό μας, την αγαπημένη μας μουσική, οτιδήποτε μας φτιάχνει τη διάθεση. Από την άλλη, ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός είναι έντονα στην ατμόσφαιρα και μας συνεπαίρνουν. Όμως δε βιαζόμαστε. Πάμε βήμα-βήμα για να χτίσουμε κάτι με σταθερές βάσεις και όχι μόνο να ευχαριστηθούμε προσωρινά. Αν είμαστε σε σχέση, ίσως βγάλουμε μια κτητικότητα για τον άνθρωπό μας, ίσως από φόβο μήπως τον χάσουμε, ενώ αν είμαστε μόνοι, ψάχνουμε εκεί το πρόσωπο που θα μας εξασφαλίσει συναισθηματικά. Επαγγελματικά, μπορεί να υπάρξει μια πρόταση ή συμφωνία που θα μας βάλει σε σοβαρές σκέψεις.

 

1Κριός (21/3 – 20/4)

Τόσο τα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας οι κινήσεις σας πρέπει να είναι προσεκτικές και μελετημένες και να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Μια συμφωνία ή πρόταση που θα σας γίνει ενδεχομένως να σας βγάλει από ένα αδιέξοδο, οπότε καλό θα ήταν να την αποδεχτείτε. Από την άλλη, στον ερωτικό τομέα, βγάζετε πάθος κι έντονη σεξουαλικότητα κι είναι πιθανό να βρείτε το πρόσωπο που σας δίνει την αίσθηση ότι θα ζήσετε μαζί του καυτές νύχτες. Ωστόσο, δε θα είναι εύκολο να το κερδίσετε, χωρίς να του προσφέρετε «εξασφαλίσεις».

 

2Ταύρος (21/4 – 20/5)

Είστε δυνατοί και σίγουροι, οπότε οτιδήποτε θέλετε, έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε, αρκεί να το βάλετε στο νου σας. Η επιμονή σας άλλωστε είναι παροιμιώδης και τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει από το να καταφέρετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους. Ερωτικά, δε, διανύετε μια περίοδο έντονης κοινωνικότητας και κάθε έξοδός σας φέρνει και καινούργιες γνωριμίες. Αν δεν υπερβάλλετε σε απαιτήσεις και δεν πιστέψετε ότι τίποτα δε σας είναι αρκετό εκτός από τα πάντα, τότε οι πιθανότητες για δημιουργία μιας σχέσης και μάλιστα με διάρκεια είναι πολύ περισσότερες.

3Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Η διάθεσή σας είναι ασταθής και ενδεχομένως πολλά να είναι αυτά που δε σας αφήνουν να ηρεμήσετε, κυρίως εργασιακά θέματα, όπου η εικόνα που έχετε είναι ασαφής και δεν μπορείτε να εφαρμόσετε μια συγκεκριμένη τακτική. Αυτό που σας χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε κάποιους στόχους σας και να περιμένετε να δείτε πώς θα εξελιχθούν οι καταστάσεις πριν κάνετε το οτιδήποτε. Από την άλλη, ένας έρωτας ίσως σας μπερδεύει γι’ αυτό το να κρατήσετε μια απόσταση θα σας έκανε καλό.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Όσο παραμένετε κοινωνικοί και διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας, τόσο περισσότερο θα έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μπορούν να σας παρέχουν βοήθειες αλλά και προσβάσεις που θα σας φανούν χρήσιμες για τα επαγγελματικά σας. Εφ’ όσον μάλιστα γίνεστε χωρίς κόπο συμπαθείς, είναι πιο εύκολο να τα καταφέρετε. Από την άλλη, είναι πιθανό να κάνετε μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που μπορεί μεν να ξεκινήσει ως φιλική στην πορεία όμως να εξελιχθεί σε καθαρά ερωτική.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Θέματα επαγγελματικής φύσεως θα σας κρατήσουν απασχολημένους και ενδεχομένως να έρθετε και σε αντιπαράθεση με κάποιο πρόσωπο ανώτερό σας, καθώς θα νιώσετε ότι σας πιέζει ή περιμένει από σας θαύματα. Μάλλον όμως υπερβάλλετε. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να αποδείξετε την αξία σας, προκειμένου να πατήσετε κορυφή και να παραμείνετε εκεί για καιρό. Ερωτικά, έχετε εύνοια, τραβάτε την προσοχή, σας προσεγγίζουν, αλλά για το κάτι παραπάνω, θα χρειαστεί να προσπαθήσετε αρκετά και να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις ενδεχομένως και να διεκδικήσετε με μεγαλύτερη επιμονή το πρόσωπο που θέλετε.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας και όσο περισσότερο επιμένετε, τόσο το καλύτερο για σας, αφού μπορεί να εμφανιστούν στο δρόμο σας πρόσωπα που εξυπηρετούν το σκοπό σας. Καλό είναι επίσης να ερευνήσετε μια προοπτική που θα εμφανιστεί, ακόμα κι αν δεν είναι απόλυτα του γούστου σας. Ίσως καλύψει προσωρινά κάποιες ανάγκες σας. Ερωτικά, μια τυχαία γνωριμία θα σας χαροποιήσει, αφού θα βρείτε αρκετά κοινά σε απόψεις και αντιλήψεις. Ενδεχομένως να μην έχετε κάτι πονηρό στο νου σας, μην απορήσετε όμως αν στην πορεία δεθείτε με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Οι υποχρεώσεις σας είναι αρκετές, αλλά θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε και μάλιστα χωρίς να πιεστείτε πολύ. Βέβαια, θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα, αν δεν υποκύπτατε σε αχρείαστες σπατάλες, όμως, από τη στιγμή που κάτι γίνεται και καλύπτετε το κενό, δεν σκέφτεστε να αλλάξετε μέθοδο. Μια πρόταση που θα σας κάνουν θα αποδειχτεί επωφελής. Ερωτικά, ένα πρόσωπο δείχνει γοητευμένο από σας κι εφ’ όσον δε σας είναι αδιάφορο καλό είναι να του δώστε μια ευκαιρία. Δεν αποκλείεται να είναι αυτό που ψάχνετε.

8Σκορπιός (23/ 10 – 22/11)

Είστε δημοφιλείς και με άνεση σας προσεγγίζουν αρκετοί άνθρωποι είτε γιατί επιδιώκουν μια επαγγελματική σχέση μαζί σας είτε γιατί θέλουν να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Με τις επιλογές που έχετε μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε στόχο σας, αν βέβαια εκμεταλλευτείτε σωστά την εύνοια που έχετε και δεν πάρουν τα μυαλά σας αέρα. Με τον άνθρωπό σας όμως θα περάσετε λίγο δύσκολα, καθώς η επιμονή του σε κάποια θέματα που επιμένει να κλείσετε οριστικά θα ξεπεράσει τη δική σας. Αν όμως του κάνετε το χατίρι, τότε η ανταμοιβή του θα είναι… πλουσιοπάροχη.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Μπορεί να νιώσετε τις αντοχές σας να σας εγκαταλείπουν και το μόνο που θα σκέφτεστε είναι πότε θα έρθει το σαββατοκύριακο για να ξεκουραστείτε. Όμως θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή και να διευθετήσετε αρκετά θέματα στη δουλειά σας που δεν αναβάλλονται. Από την άλλη, ίσως ξεφύγετε διατροφικά, αλλά θα είναι μια εξαίρεση. Ερωτικά, τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς οπότε είναι δύσκολο να αποκτήσετε μια σταθερότητα. Δε βοηθάτε όμως κι εσείς, αφού ο ενθουσιασμός κι ενίοτε η έλξη που νιώθετε σας οδηγήσει σε έντονες κι όχι εύκολες καταστάσεις.

10Αιγώκερος (22/12 – 19/1)

Δε ζητάτε πολλά, τουλάχιστον για την ώρα, παρά μόνο την ηρεμία σας. Θέλετε να περάσετε μια μέρα χαλαροί, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής και να μη σας απασχολούν ούτε επαγγελματικά, ούτε οικονομικά θέματα και θα έχετε αυτή την ευκαιρία. Δεν αποκλείεται μάλιστα και μια έξοδος με τον άνθρωπό σας για να ξεσκάσετε. Ερωτικά, παρά το ότι συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον, προς το παρόν όλα είναι φλου και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ερευνάτε επιλογές και να περιμένετε.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Το σπίτι και η οικογένειά σας έχουν τον πρώτο λόγο. Στην μεν πρώτη περίπτωση θα χρειαστεί να καλύψετε κάποιες βασικές ανάγκες και ίσως να κάνετε κάποιες δουλειές ή αλλαγές για να αξιοποιήσετε περισσότερο ένα χώρο, ενώ στη δεύτερη θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, για να περιορίσετε απαιτήσεις και καπρίτσια, γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να ησυχάσετε. Από την άλλη, μέσα από το περιβάλλον σας μπορεί να σας γίνει μια δελεαστική ερωτική πρόταση κι εφ’ όσον το συγκεκριμένο άτομο σας αρέσει θα την αποδεχτείτε. Όμως, στην πορεία θα ανακαλύψετε ότι οι προθέσεις σας διαφέρουν.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Προσγειώνεστε στο τώρα και την καθημερινότητα, που μεν μπορεί να μη σας αρέσει, όμως γνωρίζετε κατά βάθος ότι υπάρχουν θέματα προς επίλυση που όσο μένουν εκκρεμή, τόσο δε θα σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Επίσης, κάποιες πληροφορίες που θα μάθετε θα σας βοηθήσουν να διαπραγματευτείτε καλύτερα μια επαγγελματική ή οικονομική σας υπόθεση. Ερωτικά, όλα είναι στον σωστό δρόμο και εξαρτάται καθαρά από σας πώς θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται για να πετύχετε όσα επιδιώκετε. Πάντως, αν, παρά τα συναισθήματά σας, κρατάτε μια στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα, θα τα καταφέρετε.

Πηγή: Astrologos.gr