Τι προβλέπουν τα άστρα για το Σαββατοκύριακο;

Η Παρασκευή μας βάζει σε κίνηση και επιτέλους θα αρχίσουμε να κάνουμε πράγματα. Θα γίνουμε εξωστρεφείς, επικοινωνιακοί και ενδεχομένως, όσοι έχουμε τη δυνατότητα, μπορεί και να κάνουμε ένα μικρό ταξιδάκι ή εκδρομή για να αλλάξουμε παραστάσεις. Θα συναντηθούμε με κόσμο, θα ανταλλάξουμε απόψεις, θα εκφράσουμε ιδέες και θα κάνουμε καινούργιες γνωριμίες, αφού υπάρχει άνεση στην προσέγγιση. Επίσης, θα πάρουμε διάφορες πληροφορίες, θα μάθουμε νέα και κουτσομπολιά και θα γελάσουμε. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι θα είμαστε πιο ανέμελοι και πρόθυμοι να αφήσουμε τα πάντα πίσω μας και να κοιτάξουμε μπροστά. Μια ανάγκη φρεσκάδας και δροσιάς έχουμε και στα ερωτικά μας. Να φυσήξει άλλος αέρας, να φλερτάρουμε, να παίξουμε, να χαρούμε, να τα δούμε όλα πιο ανάλαφρα. Επαγγελματικά, καλό είναι να συζητήσουμε τα θέματά μας, καθώς ο διάλογος θα βοηθήσει στο να λυθούν τα όποια προβλήματα.

 

1Κριός (21/3 – 20/4)

Τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο θα βρίσκεστε στο πόδι, προσπαθώντας να διευθετήσετε διάφορες υποθέσεις σας, ενώ θα έχετε και αρκετές επαφές που από ένα σημείο και μετά θα σας εξαντλήσουν, ιδιαίτερα αν διαπιστώσετε ότι κάνετε άσκοπες συζητήσεις για ένα θέμα επαγγελματικής φύσεως και χάνετε τον χρόνο σας. Δεν αποκλείεται να λογοφέρετε με ένα πρόσωπο του στενού σας περιβάλλοντος. Την Κυριακή, όμως, επειδή ευνοούνται τα ερωτικά σκάνδαλα, εκτός από τις διεκδικήσεις, καλό θα ήταν να κρατηθείτε μακριά από «παράνομες» απολαύσεις, όσο και αν σας ελκύουν γιατί κινδυνεύετε να βρεθείτε μπλεγμένοι και να μαθευτεί κιόλας.

 

2Ταύρος (21/4 – 20/5)

Την Παρασκευή θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά θέματα. Και στα δύο θα χρειαστεί να δείξετε μια ευελιξία και πιο ανοιχτό πνεύμα για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Το Σάββατο, ωστόσο, μπορεί να αγχωθείτε αρκετά με ένα έκτακτο έξοδο ή να δαπανήσετε κάποια χρήματα που δεν είχατε υπολογίσει. Την Κυριακή όλα κινούνται στον αστερισμό του έρωτα. Είναι πιθανό μια γνωριμία που θα κάνετε σε μια κοινωνική εκδήλωση ή μια έξοδο να σας αναστατώσει, εξ αιτίας της έντονης έλξης που θα υπάρχει και ίσως εξελιχθεί γρήγορα σε παθιασμένο ειδύλλιο, που όμως η διάρκειά του είναι αμφισβητήσιμη.

3Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Την Παρασκευή, αν εξαιρέσετε κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, όλα θα κυλήσουν σύμφωνα με τα σχέδιά σας. Πολλά θα καταφέρετε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά θα συναντηθείτε και με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, θα γελάσετε και ξεχάσετε αρκετά από τα θέματα που σας απασχολούν. Το Σάββατο όμως δε θα είναι το ίδιο ευχάριστο, καθώς όλα αυτά που προσπαθούσατε να απωθήσετε, θα επανέλθουν δριμύτερα. Θα αισθάνεστε να σας πνίγουν και θα έχετε ένα ξέσπασμα που θα πάρει η μπάλα αρκετούς ανθρώπους. Η Κυριακή επίσης, θα είναι έντονη σαν μέρα, καθώς ένας ξαφνικός έρωτας ή ένας καβγάς θα ανατρέψουν τις ισορροπίες σας.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Τόσο την Παρασκευή, πολύ περισσότερο όμως το Σάββατο, δε θα είστε στα καλύτερά σας όσον αφορά στη διάθεσή σας. Ενδεχομένως να έχετε αρκετή δουλειά και να αγχωθείτε για να την τελειώσετε ή να μην είστε στην καλύτερη σωματική κατάσταση ώστε να αντεπεξέλθετε πλήρως στις υποχρεώσεις σας. Γι’ αυτό είναι πιθανό και τις δυο μέρες να περιορίσετε τις άσκοπες μετακινήσεις και επαφές σας. Την Κυριακή μια τυχαία γνωριμία μπορεί να σας δημιουργήσει μια αλυσιδωτή συναισθηματική αντίδραση και θα είναι δύσκολο να… κρατηθείτε μακριά από το «πρόβλημα», καθώς η σκέψη σας θα είναι κολλημένη εκεί.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Την Παρασκευή θα κοινωνικοποιηθείτε έντονα και θα σας κάνει καλό, αφού θα έρθετε σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες και θα διασκεδάσετε, εκτός αυτού θα ξεσκάσετε κιόλας θα έχετε και τα φλερτ σας. Το Σάββατο, ωστόσο, μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με ένα φιλικό σας πρόσωπο και ίσως πείτε αυθόρμητα πράγματα που μετά θα μετανιώσετε. Η Κυριακή σας ξυπνά το θάρρος και την τόλμη σας και είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσετε ανοιχτά το αντικείμενο του πόθου σας, αφού θα σας είναι αδύνατο να συγκρατηθείτε. Οι πιθανότητες, μάλιστα, για να το κερδίσετε είναι υπέρ σας.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο θα σας απασχολήσουν αρκετά επαγγελματικά σας θέματα. Η ανωριμότητα ή η επιπολαιότητα που θα συναντήσετε θα σας κοστίσει σε χρόνο, καθώς θα κληθείτε εσείς να καλύψετε κενά άλλων, ανατρέποντας τελείως το πρόγραμμά σας, κάτι που για σας είναι πλήγμα. Δεν αποκλείεται μάλιστα και να ζητήσετε εξηγήσεις για την επιπλέον ταλαιπωρία σας, αλλά οι απαντήσεις που θα πάρετε δε θα σας ικανοποιήσουν. Η Κυριακή μεταφέρει την ένταση στο ερωτικό επίπεδο, όπου τα συναισθήματά σας για ένα πρόσωπο θα σας παρασύρουν και κινδυνεύετε να χάσετε τα λογικά σας. Το θέμα είναι ότι διαισθάνεστε ότι πηγαίνετε στον γκρεμό, όμως αδυνατείτε να πατήσετε το φρένο.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Την Παρασκευή κάποια πράγματα που θα μάθετε και αφορούν σε επαγγελματικό ή ερωτικό σας θέμα θα σας ξεσηκώσουν, ενώ δεν αποκλείεται να κανονίσετε κι ένα ταξίδι-αστραπή, προκειμένου να κάνετε κάποιες συζητήσεις από κοντά. Το Σάββατο και πολύ περισσότερο η Κυριακή σας προκαλούν μια συναισθηματική διέγερση και ενδεχομένως να εκφράσετε όλα κρύβετε μέσα στην καρδιά σας. Μπορεί να αφορούν σε ένα πρόσωπο που τα αισθήματά σας είναι πολλά, αλλά ποτέ δεν το παραδεχτήκατε ή μια κατάσταση που πλέον δεν αντέχετε να υφίσταστε. Το σίγουρο είναι ότι θα πείτε πολλά και μάλιστα χωρίς να νοιαστείτε για την εικόνα που θα σχηματιστεί.

8Σκορπιός (23/ 10 – 22/11)

Την Παρασκευή θα διαπιστώσετε ότι για κάποια θέματα οικονομικής φύσεως πρέπει να κινηθείτε πλαγίως και να έχετε σχέδιο Β σε περίπτωση που δε σας βγουν τα σχέδια, όπως θα θέλατε. Αν έχετε προνοήσει, κάτι πολύ πιθανό, αφού έχετε ένστικτο, τότε μάλλον τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Το Σάββατο προσέξτε γιατί υπάρχει περίπτωση, ερωτικά και υλικά να ξοδευτείτε άσκοπα. Την Κυριακή, αν καταφέρετε να κρατήσετε τον έλεγχο και να μην παρασυρθείτε από την έντονη έλξη που θα νιώσετε για ένα πρόσωπο, τότε έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Χειριστείτε την κατάσταση με μαεστρία και μην πέφτετε στο… γλυκό με τα μούτρα.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Έντονο τριήμερο θα είναι για σας αυτό, με αρχή την Παρασκευή όπου καλό θα ήταν να διατηρήσετε τις αμφιβολίες σας για ένα πρόσωπο και την πιθανότητα να συνεργαστείτε στο άμεσο μέλλον, ιδιαίτερα αν η διαίσθησή σας αντιδρά. Το Σάββατο ενδέχεται μια κόντρα με τον άνθρωπό σας να καταλήξει σε μεγαλοπρεπή καβγά και μάλιστα, αν επιμείνετε, προσπαθώντας να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο, τότε όχι μόνο θα το χάσετε, αλλά θα κατηγορηθείτε κιόλας για εγωισμό. Η Κυριακή συνεχίζει να σας κρατά σε εγρήγορση κι αν είστε μόνοι, πάνω στον ερωτικό ενθουσιασμό που θα σας καταλάβει ίσως οδηγηθείτε σε κάνετε αψυχολόγητες κινήσεις, προκειμένου να κατακτήσετε το πρόσωπο που θέλετε.

10Αιγώκερος (22/12 – 19/1)

Τα νεύρα σας δε θα είναι σε καθόλου καλή κατάσταση τόσο την Παρασκευή και πολύ περισσότερο το Σάββατο, αφού κάποια φαινόμενα στη δουλειά σας μπορεί να σας βγάλουν από τα ρούχα σας. Γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να γυρίσετε κι εσείς την πλάτη σας και να αδιαφορήσετε, αλλιώς γνωρίζετε ότι, αν δώσετε περισσότερο σημασία, δε θα αποφύγετε τον τσακωμό. Την Κυριακή, οι δισταγμοί και τα διλήμματά σας θα επιστρέψουν κι εκεί που ήσασταν έτοιμοι να αποχωρήσετε από μια κατάσταση, θα φρενάρετε και θα αρχίσετε να το ξανασκέφτεστε, αφού τα συναισθήματά σας είναι ακόμα έντονα.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Η Παρασκευή είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας, αφού θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες κι αντιλήψεις, ενδεχομένως, μάλιστα, να βγείτε να διασκεδάσετε, ακόμα και να φλερτάρετε και θα περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ. Το Σάββατο θα υπάρξει μια αναστάτωση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που όμως θα φέρει στην επιφάνεια και θέματα, που καλό είναι να προσπαθήσετε να τα λύσετε. Η Κυριακή μπορεί να σας σπρώξει σε μια ερωτική περιπέτεια με αμφίβολη κατάληξη, όμως θα σας ανανεώσει. Είναι μια πρόκληση και θα τη ζήσετε όσο το δυνατό πιο έντονα.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Την Παρασκευή καλείστε να διευθετήσετε διάφορα οικογενειακά θέματα που θα κορυφωθούν το Σάββατο με κάποια δικά σας ξεσπάσματα, απόλυτα δικαιολογημένα, αφού αναλώνεστε συνεχώς στο να διευθετείτε προβλήματα των άλλων και έχετε παραμερίσει τα δικά σας. Ίσως, μάλιστα, νιώσετε ότι εκμεταλλεύονται την καλή σας την καρδιά για να ασχολείστε συνεχώς μαζί τους. Η Κυριακή δεν αναμένεται ήρεμη, αφού ζητήματα του σπιτιού θα σας επηρεάσουν αρκετά, ενώ θα νιώσετε ότι δεν έχετε τη στήριξη που χρειάζεστε, ούτε από τον άνθρωπό σας. Ερωτικά, είστε σε ευάλωτη κατάσταση και μπορεί να καταφύγετε για παρηγοριά στην αγκαλιά ενός ακατάλληλου προσώπου.

Πηγή: Astrologos.gr