Αυτοκίνητο από άλλον πλανήτη!

Όταν έρχονται σε επαφή μια Aston Martin, ένας εκκεντρικός συλλέκτης αυτοκινήτων και ένας σεληνιακός βράχος το αποτέλεσμα είναι σίγουρα διαστημικό. Για τον Kris Singh η απλή αγορά ενός ακόμα supercar δεν είναι αρκετή να τον ικανοποιήσει.

Ο Ινδικής καταγωγής, Αμερικάνος πολυεκατομμυριούχος Kris Singh έχει απασχολήσει πολλές φορές την επικαιρότητα με τις πολυδάπανες αγορές εξωτικών αυτοκινήτων καθώς διαθέτει έναν τεράστιο στόλο τον οποίο φροντίζει τακτικά να προβάλει και στο Instagram, στους εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθούς του. Πλέον όμως φαίνεται πως απλά το να αγοράζει το επόμενο limited edition supercar όπως η  Lamborghini Veneno ή το Koenigsegg Agera XS δεν του είναι αρκετό. Έτσι παράγγειλε ήδη το Aston Martin Valkyrie που αναμένεται να κυκλοφορήσει, αλλά με μια μικρή διαφοροποίηση.

Custom made Aston Martin Valkyrie

Ο Kris Singh έκρινε ότι ο φουτουριστικός σχεδιασμός της Valkyrie μοιάζει με διαστημόπλοιο και έτσι διέταξε μια custom βαφή που θα ταιριάζει με αυτό. Στην κατακόκκινη λοιπόν Aston Martin η μπογιά θα έχει αναμειχθεί με την σκόνη που θα προκύψει από τον θρυμματισμό ενός βράχου που προέρχεται από το φεγγάρι. Ως χρώμα έχει επιλεχθεί το κατακόκκινο χρώμα που χρησιμοποιεί ο Christian Louboutin στις σόλες των ψηλοτάκουνων γοβών του και σε συνδυασμό με την φεγγαρόσκονη το αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό.

Με αυτήν του την αγορά ο εκκεντρικός συλλέκτης θα είναι ένας από του μόλις 150 αγοραστές που θα μπορούν να προσθέσουν στο γκαράζ τους αυτό το hypercar. Η Aston Martin Valkyrie των 1000+ ίππων, που για την κατασκευή της ανέλαβε δράση η ομάδα της Red Bull Racing φιλοδοξεί να γίνει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο με άδεια κυκλοφορίας εκτός πίστας και σίγουρα θα αξίζει να αναφερθούμε εκτενέστερα σε επόμενο τεύχος. Το σίγουρο είναι πως, ενώ η ταχύτητά της μπορεί να ξεπεράσει όλα τα γήινα ρεκόρ, η λάμψη της σίγουρα θα φτάσει μέχρι το φεγγάρι.