Με εκπλήξεις και ανατροπές!

Η Τετάρτη μας επιφυλάσσει εκπλήξεις και ανατροπές, υπενθυμίζοντάς μας ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ή στάνταρ, γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε ευέλικτοι και ανοιχτοί στις αλλαγές και τις προκλήσεις, αποφεύγοντας να κάνουμε μακρόχρονα προγράμματα και πλάνα. Πολλά θα αλλάξουν μονομιάς είτε προς τη θετική είτε προς την αρνητική κατεύθυνση, ανάλογα με τον χειρισμό μας ενώ απρόσμενες ειδήσεις, συναντήσεις, ακόμα και κέρδη είναι πιθανά. Από την άλλη, θα μας «χτυπήσει» ένας αέρας ελευθερίας και ανεξαρτησίας, αναγκάζοντάς μας να κόψουμε εξαρτήσεις, δεσμούς και επαφές που πλέον δεν μας εξυπηρετούν πουθενά και καθυστερούν ή εμποδίζουν την πρόοδό μας. Καλούμαστε, επίσης, να γίνουμε πρωτότυποι, να κάνουμε κάτι ασυνήθιστο ή πιο προχωρημένο, να κυνηγήσουμε το διαφορετικό ακόμα και στις ερωτικές επιλογές μας και γενικά να ξεφύγουμε από τη βαρετή επανάληψη, τα κλασικά μοντέλα και τα στενά πλαίσια. Δεν αποκλείεται να ανοιχτεί ξαφνικά μπροστά μας μια καινούργια επαγγελματική προοπτική ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας που θα μας βγάλει τελείως εκτός τροχιάς.

 

1Κριός (21/3 – 20/4)

Καλείστε να κάνετε τις αλλαγές εκείνες που θα αλλάξουν την προσωπική σας ζωή και θα σας φέρουν ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους. Μια παρέμβαση στην εμφάνισή σας θα συμβάλλει στο ανανεωτικό πνεύμα, όμως δεν πρέπει να σταματήσετε μόνο εκεί. Οφείλετε να εμβαθύνετε και να πετάξετε από πάνω σας ό,τι σας βαραίνει, από συνήθειες μέχρι πρόσωπα και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Είναι πιθανό να αποφασίσετε τη λήξη μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης, που δε σας τροφοδοτεί πλέον το ενδιαφέρον, δεν αποκλείεται όμως κι ένας νέος έρωτας.

 

2Ταύρος (21/4 – 20/5)

Ένα μυστικό που θα μάθετε από το πουθενά θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά και θα αποκτήσετε τελείως διαφορετική άποψη για ένα θέμα που αφορά στη δουλειά σας ή στα προσωπικά σας. Ίσως μάλιστα να σας ωθήσει σε κάποιες κινήσεις ή να αλλάξετε στάση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, νιώθοντας ότι είναι το μυαλό σας που καμιά φορά κολλάει σε πράγματα που δεν είναι σημαντικά. Ερωτικά, είναι πιθανό να… παρασυρθείτε και να υποκύψετε σε έναν πειρασμό, όμως θα το κρατήσετε κρυφό από όλους.

3Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και έχετε την ανάγκη να ζήσετε κάτι διαφορετικό, συναρπαστικό που θα σας αναζωογονήσει, οπότε δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε ένα καινούργιο ενδιαφέρον ή μια δραστηριότητα, ενδεχομένως και από την προτροπή κάποιων δικών σας προσώπων. Το σίγουρο είναι ότι δε θέλετε να αναλώνετε όλο τον χρόνο σας στη δουλειά ή πρακτικά και οικονομικά θέματα. Ερωτικά, ένα άτομο που θα γνωρίσετε είτε μέσω μιας παρέας είτε εντελώς συμπτωματικά, ξεφεύγει από τον μέσο όρο και αυτό σας προκαλεί έντονη έλξη και περιέργεια.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Ο επαγγελματικός σας τομέας δεν είναι «ήρεμος» και τόσο από άποψη συνεργασιών όσο και σχέσεων ενδεχομένως να δημιουργούνται συχνά εντάσεις, γεγονός που σας κάνει να νιώθετε άβολα και σας βάζει σε σκέψεις να «αποχωρήσετε» ή να πάρετε πρωτοβουλίες να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Ένα ακόμα απρόσμενο γεγονός πάντως θα σας αναγκάσει σε άμεσες αποφάσεις, καθώς οι αντιδράσεις σας δε θα είναι καλές. Όσον αφορά στα ερωτικά σας, το ξαφνικό ενδιαφέρον ενός προσώπου θα σας εκπλήξει, ίσως όμως σας φέρει και σε δύσκολη θέση λόγω της θέσης του.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Μια είδηση για ένα νομικό σας θέμα ή πληροφορία που θα μάθετε θα σας εκπλήξει, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξετε τελείως την αντίληψή σας για πρόσωπα και πράγματα ή ακόμα και την επαγγελματική σας κατεύθυνση, εξ αιτίας ίσως μιας πρότασης που θα σας γίνει και σας ανοίγει καινούργιες προοπτικές ή και επαφές με το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται επίσης και ένα μη προγραμματισμένο ταξίδι. Ερωτικά, μια τυχαία γνωριμία με ένα πρόσωπο αρκετά ξεχωριστό μπορεί να εξελιχθεί ταχύτατα σε ειδύλλιο, ωστόσο, η διάρκειά του είναι συζητήσιμη.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Ένα δώρο που θα λάβετε ή κάποια χρήματα που δεν περιμένατε και θα σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση είναι η θετική πλευρά του σεναρίου. Από την άλλη όμως, αν θεωρούσατε δεδομένη μια συμφωνία σας ή συνεργασία ή βασιζόσασταν σε κάποιο ποσό που επρόκειτο να πάρετε ενδεχομένως να μην σας «κάτσουν». Ερωτικά όμως ίσως σας προκύψει κάτι αναπάντεχο ή τελείως έξω από τα στάνταρ σας που θα αλλάξει τις μέχρι τώρα αντιλήψεις σας και θα σας κάνει πιο δεκτικούς στο να ζήσετε το τώρα και ό,τι προκύψει.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Ενδεχομένως να εκπλαγείτε δυσάρεστα από τη στάση του ανθρώπου σας ή ενός συνεργάτη σας και μάλιστα ίσως βρείτε τις αντιδράσεις του υπερβολικές, όμως είναι πιθανό η αιτία να μην είναι κάτι που είπατε ή κάνατε αλλά να θεωρηθεί το «κερασάκι στην τούρτα» εξ ου και το ξέσπασμά του. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μην πάρουν τα πράγματα παραπάνω διαστάσεις. Αν είστε μόνοι, ένα πρόσωπο που «καιγόταν» για σας φαίνεται να αδιαφορεί κι αυτή η απότομη στροφή του θα σας αιφνιδιάσει, καθώς δε μπορείτε να καταλάβετε το γιατί.

8Σκορπιός (23/ 10 – 22/11)

Δεν αποκλείεται να πάρετε μια απόφαση που θα ξαφνιάσει όσους σας γνωρίζουν καλά, αλλά εσείς τη σκεφτόσασταν καιρό και απλά την ανακοινώσατε, η οποία είναι πιθανό να αφορά στη δουλειά σας και την τάση σας να τελειώνετε με κάποιες καταστάσεις που σας πιέζουν αφόρητα. Μάλιστα μια διαφωνία για ασήμαντο λόγο θα είναι ενδεχομένως το κίνητρο που ψάχνατε. Από την άλλη, ίσως ξεκινήσετε μια μίνι δίαιτα για να ξεφορτωθείτε τα περιττά κιλά ή ένα πρόγραμμα άσκησης που θα βοηθήσει στο να έχετε γρήγορα αποτελέσματα.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Ενδεχομένως να έρθετε σε επαφή με ιδιαίτερους ή διαφορετικούς ανθρώπους που θα σας κάνουν να δείτε αλλιώς τόσο την προσωπική σας ζωή όσο και την επαγγελματική. Μπορεί μάλιστα να σας σπρώξουν να αξιοποιήσετε μια φιλόδοξη ιδέα σας ή να κάνετε κάτι δικό σας, ώστε να εκφράσετε τη δημιουργική σας πλευρά. Ερωτικά θα είστε πιο απελευθερωμένοι κι αυθόρμητοι και ίσως ρισκάρετε μια κίνηση, αφού δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε κιόλας ένα πρόσωπο ξεχωριστό ή εκκεντρικό. Αν έχετε παιδιά, θα σας εκπλήξει η ευρηματικότητά τους.

10Αιγώκερος (22/12 – 19/1)

Το να τρέχετε στα καλά καθούμενα να καλύψετε κενά και να λύσετε ζητήματα του σπιτιού ή της οικογένειάς σας είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο, ωστόσο δεν παύετε να εκπλήσσεστε κάθε φορά. Πάντως μια αναστάτωση για γεγονός, που κατά τη δική σας αντίληψη δεν είναι και τόσο σημαντικό ώστε να δημιουργήσει πανικό, θα σας εκνευρίσει κυρίως γιατί θα ανατρέψει το πρόγραμμά σας. Ερωτικά, ή έχετε το βλέμμα σας στραμμένο στα επαγγελματικά ή οικονομικά και αδιαφορείτε για τα υπόλοιπα ή δεν περιμένετε τίποτα να προκύψει κι εκεί μπορεί να εκπλαγείτε.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Άλλα μπορεί να είχατε σχεδιάσει, αναφορικά με μια προσωπική σας ή γραφειοκρατική σας υπόθεση κι άλλα τελικά να γίνουν, ωστόσο λόγω χαρακτήρα δεν εκπλήσσεστε εύκολα και τα αντανακλαστικά σας θα είναι αρκετά γρήγορα, ώστε να ανταποκριθείτε. Από την άλλη, ενδεχομένως να νιώσετε ότι η καθημερινότητά σας έχει καταντήσει ρουτίνα και βιώνετε μια ζωή που δε σας εκφράζει. Στο χέρι σας όμως είναι να την εμπλουτίσετε με διαφορετικά στοιχεία ή να την αλλάξετε. Ερωτικά, ίσως γνωρίσετε ένα άτομο, με το οποίο θα μοιράζεστε την ίδια «τρέλα».

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Θα σας παρουσιαστεί μια απρόσμενη ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας μέσω μιας συμφωνίας ή συνεργασίας, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε κι ένα κέρδος που δεν περιμένατε. Από την άλλη όμως, ίσως απογοητευτείτε από τη στάση ενός ανθρώπου που θεωρούσατε σύμμαχό σας. Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό και να είστε σε ετοιμότητα ώστε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο ούτε στα ερωτικά – σεξουαλικά σας, ούτε στα επαγγελματικά – οικονομικά σας. Αν, πάντως, επιλέξετε έναν «δρόμο» που δεν έχετε ξαναπερπατήσει, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πιο αυξημένες.

Πηγή: Astrologos.gr