Φεστιβάλ φάρμας στη Riverland Bio Farm

Η βιολογική φάρμα Riverland Bio Farm, στα Καμπιά, διοργανώνει Φεστιβάλ Φάρμας την Tρίτη, 1η Μαΐου. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Οι δραστηριότητες που θα διεξάγονται είναι τοξοβολία, ιππασία με πόνι, αναρρίχηση στον τοίχο, σκοποβολή, άρμεγμα, τρίκυκλα, κατάβαση σε σχοινί και επίδειξη τεχνικών ψαρέματος από τον Cyprus Freshwater Angling Association (ΟΛΕΣ ΔΩΡΕΑΝ).

Επίσης θα υπάρχει μουσική, χορός, παραμύθι, ζωγραφική και κατασκευές από το Εργαστήρι τέχνης Ψημολόφου όπως επίσης basket, volley και yoga για παιδιά με τη Μελίνα. Θα υπάρχει σηματοδοτημένο μονοπάτι πεζοπορίας εκτός φάρμας. Θα γίνει επίσης παρασκευή χαλουμίων και ζύμωμα ψωμιών ελιόπιτων, χαλουμόπιτων και τραχανά. Θα πωλούνται βιολογικά σάντουιτς, καφέδες, χυμοί, βάφλες, σουβλάκια, χαλούμι στην πίττα και άλλα διάφορα βιολογικά προϊόντα.

Την παρουσίαση του φεστιβάλ θα αναλάβει ο Λούης Πατσαλίδης και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Στη παρέα μας θα είναι επίσης και ο Κούλης Νικολάου. Ο DJ Αριστόδημος θα αναλάβει την ψυχαγωγία μας με τις μουσικές του επιλογές. Επίσης η Σκεύη Κουλουμπρή θα συνοδεύσει με country music τις βόλτες σας στη φάρμα..

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 10.00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 22.00
Η τιμή είσοδου ανά άτομο είναι €3. Οικογενειακή τιμή είσοδου €10
Τηλέφωνο για πληροφορίες: 99592598
Περισσότερες πληροφορίες εδώ