Τα άστρα φέρνουν νέες επαγγελματικές προτάσεις σήμερα!

Η Πέμπτη διατηρεί το χαμόγελο στα χείλη μας, την ελπίδα στην καρδιά και διώχνει μακριά κάθε αρνητική σκέψη και συναίσθημα. Έχουμε θετική ενέργεια, αισιοδοξία και ενθουσιασμό και φυσικά όσο περνούν οι ώρες και πλησιάζει το τέλος της εργάσιμης τόσο πιο δύσκολα θα συγκρατούμαστε. Έχουμε την τάση να κοροϊδέψουμε ή να διακωμωδήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις που τα παίρνουν όλα στα σοβαρά, ακόμα και τον ίδιο μας τον εαυτό μας με τα παθήματα και τις γκάφες μας και να δούμε τη ζωή όπως πραγματικά είναι, μια βόλτα που μας γεμίζει με γνώσεις, ευκαιρίες και εμπειρίες. Είμαστε δεκτικοί σε καινούργιες ιδέες και επαγγελματικές προτάσεις, στο να γνωρίσουμε καινούργιους ανθρώπους, να έρθουμε σε επαφή με άλλες κουλτούρες ή να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Ερωτικά δεν ακολουθούμε κανόνες, τακτικές και τύπους. Είμαστε αληθινοί, ξέγνοιαστοι και δε μας νοιάζει το μέλλον αλλά το παρόν και πώς θα διασκεδάσουμε όσο περισσότερο γίνεται, διατηρώντας την ανεμελιά, τον αυθορμητισμό και την ελευθερία μας.

 

1Κριός (21/3 – 20/4)

Το κέφι και η ενέργειά σας παραμένουν ακμαία και παρότι υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές σε κάποιες υποθέσεις σας δε φαίνεται να σας επηρεάζουν τόσο ώστε να σας χαλούν τη διάθεση. Θα διαπιστώσετε, δε, ότι αρκετοί άνθρωποι σας προσεγγίζουν, θέλουν να αποκτήσουν επαφή μαζί σας κι είναι πρόθυμοι να ακούσουν ό,τι έχετε να πείτε ή ιδέες που προτείνετε. Ερωτικά, οι κατακτήσεις σας έχουν αυξηθεί και οι επιλογές σας έχουν διευρυνθεί, ενδεχομένως και εκτός των τειχών σας. Ελέγξτε μόνο τον ενθουσιασμό σας για να μην απογοητεύεστε μετά.

2Ταύρος (21/4 – 20/5)

Η ψυχολογία σας έχει ανέβει και είστε πιο αισιόδοξοι ενδεχομένως δε να ανυπομονείτε να έρθει το καλοκαίρι και να νιώθετε ότι πρέπει να ανεβάσετε στροφές και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Ταυτόχρονα όμως έχουν αυξηθεί οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις σας και αγχώνεστε, αλλά αν ξεφύγετε λίγο από την πεπατημένη και εφαρμόσετε και διαφορετικές πρακτικές ίσως καταφέρετε να τις καλύψετε. Ερωτικά δεν πιάνεστε, ενώ βγάζετε μια πιο ανάλαφρη διάθεση που σας κάνει πιο επιθυμητούς στο αντίθετο φύλο, οπότε η πιθανότητα να βιώσετε μια όμορφη εμπειρία είναι μεγάλη.

3Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε γρήγορα στις διάφορες συνθήκες σας βοηθά στο μη μένετε εκτός παιχνιδιού, τόσο σε κοινωνικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες καινούργιες επαφές που θα φανούν χρήσιμες στα μελλοντικά σας σχέδια, ίσως σας προταθεί μια ανοιχτή συνεργασίας, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις. Ερωτικά όμως βγάζετε μια επιπολαιότητα, ενδεχομένως γιατί πριν καταλήξετε σε κάποιο πρόσωπο, θέλετε να ερευνήσετε τις διαθέσιμες επιλογές σας. Αν είστε σε σχέση, θα ενοχληθείτε από την ανώριμη στάση του συντρόφου σας σε ένα θέμα που σας απασχολεί.

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Το πνεύμα σας είναι πρόθυμο, το σώμα σας όμως όχι καθώς νιώθετε κουρασμένοι ενδεχομένως γιατί θα αναλάβετε αρκετά και διαφορετικά πράγματα στη δουλειά σας που μάλιστα θα πρέπει να ολοκληρώσετε σε σύντομο χρόνο. Όσο και να έχετε όρεξη, από ένα σημείο και μετά το μόνο που θα σκέφτεστε είναι το πότε θα τελειώσετε και θα γυρίσετε στο σπιτάκι σας. Ερωτικά, διανύετε μια φάση που περισσότερο θυμίζει ανασύνταξη δυνάμεων και έρευνα προοπτικών, όποτε προς το παρόν αρκείστε στο να κοιτάτε γύρω σας.

5Λέων (23/7 – 23/8)

Το να εμπλουτίσετε τον κύκλο σας με πρόσωπα που εκτός του ότι η παρέα τους θα σας είναι ευχάριστη και θα διασκεδάσετε, θα υπάρχει και κάτι να πάρετε από αυτά, όπως γνώσεις, εμπειρίες ή ακόμα και προσβάσεις ή γνωριμίες είναι ένα από τα κύρια ζητούμενά σας αυτή την εποχή. Ερωτικά, έχετε τις επιτυχίες σας και σε κάθε σας έξοδο κερδίζετε τις εντυπώσεις ωστόσο δε βιάζεστε να καταλήξετε σε συγκεκριμένο άτομο, αφού συνεχώς εμφανίζονται μπροστά σας διάφορα που σας ενθουσιάζουν, οπότε περιμένετε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό.

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Ένα οικογενειακό ζήτημα που μπορεί να προκύψει και ενδεχομένως να ανατρέψει το πρόγραμμά σας το πιο πιθανό είναι να αποδειχτεί στην πορεία ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό και τσάμπα αγχωθήκατε. Από την άλλη είναι πιθανό να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και περισσότερο με την αποσυμφόρηση ενός χώρου, κάνοντας ένα καλό ξεσκαρτάρισμα, πετώντας άχρηστα ή παλιά αντικείμενα ή αλλάζοντας θέση στα έπιπλά σας. Ερωτικά έχετε τις κατακτήσεις σας, όμως δε φαίνεστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, ίσως γιατί τα συγκεκριμένα άτομα δεν είναι του γούστου σας ή δε σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Όσο κυκλοφορείτε σε διάφορους χώρους, τόσο κερδίζετε θετικά σχόλια και με την άνεση που δείχνετε στο κοινωνικό παιχνίδι, κάνετε αρκετές γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις. Επικοινωνείτε τις ιδέες σας, συζητάτε και βρίσκετε κοινά με αρκετούς ανθρώπους, κάτι που σας κάνει χαρούμενους ή τουλάχιστον να ξεχνάτε προσωρινά τα διάφορα προβλήματά σας. Αν μάλιστα όλα αυτά έχουν και επαγγελματικές προεκτάσεις ακόμα καλύτερα. Ερωτικά τα έχετε αφήσει όλα στην τύχη και δεν κυνηγάτε τίποτα και πράγματι έτσι μάλλον έχετε περισσότερες πιθανότητες να πέσετε πάνω σε αυτό που ψάχνετε.

8Σκορπιός (23/ 10 – 22/11)

Τόσο στον οικονομικό όσο και τον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι αισθητά πιο βελτιωμένα, κάτι που σας δίνει ιδιαίτερη ευχαρίστηση, ωστόσο, έχετε αρκετή απόσταση να διανύσετε ακόμα, μέχρι να φτάσετε στο σημείο να αισθανθείτε πλήρως ικανοποιημένοι γι’ αυτό και δεν κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Ψάχνετε από δω και από κει, αναζητάτε καινούργιες εμπειρίες και προοπτικές και ρισκάρετε λίγο παραπάνω, αν αντιληφθείτε ότι σας παίρνει κι όλη αυτή η διαδικασία σας κρατά ζωντανούς και σε πλήρη εγρήγορση. Ένας πειρασμός πάντως παραείναι μεγάλος για να αντισταθείτε.

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Βλέπετε ότι τα πράγματα τόσο σε ερωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο έχουν αρχίσει να στρώνουν, κάτι που όχι μόνο σας κάνει να νιώθετε πιο ανάλαφροι και με περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά και σας κινητοποιεί να εξερευνήσετε νέες προοπτικές και να ξανοιχτείτε λίγο παραπάνω. Από την άλλη, συνειδητοποιείτε ότι όσο είστε ο πραγματικός εαυτός σας και δεν εγκλωβίζεστε σε καθωσπρέπει συμπεριφορές μπορεί να μη γίνεστε συμπαθής σε πολλούς, αλλά τουλάχιστον αισθάνεστε καλά με σας και έχετε λίγους και καλούς ανθρώπους γύρω σας που πραγματικά ενδιαφέρονται για το άτομό σας και δεν προσποιούνται.

10Αιγώκερος (22/12 – 19/1)

Η κατάσταση που αντιμετωπίζετε στη δουλειά ή στα προσωπικά σας δεν είναι κι η ιδανική, όμως από τη στιγμή που κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξουν, δείχνετε να το αποδέχεστε και αυτό μόνο καλό σας κάνει, αφού δε σας τρώει συνεχώς το άγχος. Εσείς κάνετε ό,τι είναι να κάνετε και από εκεί και πέρα δε σας απασχολεί, τουλάχιστον για τώρα, γιατί κατά βάθος ξέρετε ότι το να αδιαφορείτε ή να μην προβληματίζεστε δε θα κρατήσει για καιρό, γι’ αυτό απολαμβάνετε αυτό το μικρό διάστημα ανεμελιάς.

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Αισθάνεστε ότι μπορείτε να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση, να ξανοιχτείτε κοινωνικά, να ρισκάρετε, να διευρύνετε τον κύκλο σας και αυτό σας απελευθερώνει, ώστε να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Η αλήθεια είναι ότι η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και τα ερωτικά σας, οπότε καλό θα ήταν να κυκλοφορείτε συχνά, να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις και δρώμενα, για να αυξήσετε και τις πιθανότητες να γνωριστείτε με περισσότερο κόσμο. Ίσως βρείτε κάποιο πρόσωπο που θα έχετε και εγκεφαλική ταύτιση που για σας είναι αρκετά σημαντικό.

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Είστε από τους ανθρώπους που επηρεάζονται από το περιβάλλον τους και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, γι’ αυτό θεωρείτε σημαντικό στον επαγγελματικό σας χώρο να υπάρχει θετική ενέργεια και καλές προθέσεις για να αποδώσετε περισσότερο. Ωστόσο, θα αντιληφθείτε ότι ωραία είναι τα αστεία και το ανάλαφρο κλίμα, αλλά χρειάζεται παράλληλα να προχωράνε κι οι δουλειές γιατί περνάτε μεν μια χαρά, όμως θα μείνουν πολλά πίσω και κάποια στιγμή θα αρχίσουν τα… κλάματα. Ερωτικά να είστε πιο επιφυλακτικοί και μη δίνετε αμέσως ψήφο εμπιστοσύνης βασιζόμενοι στα χαμόγελα που σας χαρίζονται ή τα κομπλιμέντα που σας γίνονται.

Πηγή: Astrologos.gr