Οι πλανήτες έχουν κέφια αυτό το μήνα!

Είναι ένας μήνας που ξεκινάει με τη γιορτή των λουλουδιών και μας παραδίδει στο καλοκαίρι οπότε αντιλαμβανόμαστε ότι στην πορεία του έχουμε να περιμένουμε πολλά και όχι μόνο από αυτό, αλλά γιατί οι πλανήτες που μετακινούνται αυτό το μήνα έχουν κέφια και με την αλλαγή τους στα ζώδια αλλάζουν και τις ζωές μας.

Το κορυφαίο γεγονός του μήνα είναι η μετακίνηση του Ουρανού στον Ταύρο που για τώρα κάνει μία δοκιμαστική είσοδο σε αυτό το ζώδιο από τις 15 του μήνα μέχρι το Νοέμβριο για να επανέλθει οριστικά το 2019 για να μας αλλάξει τις προτεραιότητες! Είναι γεγονός ότι χρειαζόμαστε ένα διαφορετικό τρόπο να διεκδικούμε τα κεκτημένα μας με πιο αργές και σταθερές κινήσεις ωστόσο και με έναν πιο πρωτότυπο τρόπο!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 19 Μαΐου κάνει τα λόγια πιο όμορφα εντελώς όμως φευγαλέα, ξέρει όμως να αποτρέπει τις παρεξηγήσεις δίνοντας λογικά επιχειρήματα και βέβαια έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι το να λέμε πολλά μπορεί να μας εκθέσει στη συνέχεια αλλά προς το παρόν μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση… Στη συνέχεια η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 19 Μαΐου και μετά μας κάνει πιο προσηλωμένους στην οικογένεια με σκοπό να είμαστε πολύ πιο συναισθηματικοί και να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες των άλλων αλλά και τη συνδρομή μας!

Από τις 13 έως τις 30 Μαΐου ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και κάνει τις συνομιλίες μας πολύ στιβαρές και πολύ σίγουρες με μεγάλες δόσεις ρεαλισμού και μεγάλες δόσεις πτητικότητας γιατί αυτό που θεωρούμε δικό μας δε θέλουμε να μας το πάρει κανείς και ούτε διανοούμαστε να το αγγίξει κάποιος ούτε με τα λόγια του ούτε πολύ περισσότερο με την σκέψη του.

Ο Άρης από τον Υδροχόο σε μία μακριά παραμονή θα κρίνει τις φιλίες, θα τις ενδυναμώσει αλλά και θα τις κάνει πιο ελεύθερες , όπου χρειάζεται αυτή η ανεξαρτησία, ενώ μας βοηθά να κάνουμε σωστά την αυτοκριτική μας και να καταλάβουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε στάση και να είμαστε τόσο προσαρμοστικοί όσο και να ενσωματώνουμε τις αλλαγές αυτόματα στη ζωή μας!

Τα φεγγάρια του μήνα έχουν ως εξής:

Μία Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου που δείχνει ακριβώς την ανάγκη μας να κοιτάξουμε μεν μπροστά αλλά με αργούς ρυθμούς και να πάρουμε τον χρόνο μας κυρίως για οικονομικές απαιτήσεις αλλά και να κατοχυρώσουμε τα κεκτημένα μας. Αυτή η Νέα Σελήνη βοηθάει και να κατασταλάξουμε συναισθηματικά και έτσι να ξέρουμε ότι αυτό που θέλουμε να κυνηγήσουμε είναι και αυτό που μπορούμε να το έχουμε και να είναι και αμοιβαίο!

Μία Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 29 Μαΐου μας προετοιμάζει για λεκτικές αντιπαραθέσεις και θα δώσει μάχη για να κρατήσει στην επιφάνεια το επικρατέστερο επιχείρημα! Αυτό που σημαίνει ότι θα αναμετρηθούμε και ο καλύτερος κερδίζει και σίγουρα αυτός ο οποίος ξέρει να προβάλει τον εαυτό του καλύτερα και χειρίζεται το λόγο καλύτερα ίσως και ξέρει και να εμβαθύνει τα πράγματα κερδίζονται αισιοδοξία!

 

1Κριός (21/3 – 20/4)

Ένας μήνας με οικονομικά θέματα σε πρώτο πλάνο και βέβαια είναι μία ευκαιρία να τα τακτοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που δεν είναι άλλος από τον να τον επικυρώσετε και γραπτά για να μην υπάρχει ουδεμία παρανόηση. Έτσι λοιπόν αν βρείτε κάτι συμφέρον και το συζητήσετε φροντίστε να το υπογράψετε κιόλας. Ερωτικά είστε πιο ανοιχτοί και βέβαια πιο εύκολα μπορείτε να κάνετε και καινούργιες γνωριμίες ακόμα και αν δεν το επιδιώξετε. Αυτό που καταλαβαίνετε είναι ότι σας έλκουν τα άτομα που έχουν επικοινωνιακά προσόντα και σας κάνουν να αισθάνεστε ότι μπορείτε να στηρίζεστε πάνω τους. Επαγγελματικά σας αρέσει να νιώθετε χρήσιμοι όμως προσέξτε γιατί αυτό εμπεριέχει και ένα είδος εκμετάλλευσης που όσο και να θέλετε να το δείτε καλοπροαίρετα αυτό δε συμβαίνει!

2Ταύρος (21/4 – 20/5)

Δυναμικοί είστε αυτό το μήνα και αυτό που πρέπει να έχετε είναι σαφή προσανατολισμό γιατί είναι εύκολο να χάσετε τον προορισμό και τους στόχους σας, κυρίως στα επαγγελματικά σας, και να δώσετε λάθος προτεραιότητες σε λάθος χρονικές στιγμές. Ερωτικά πάντως έχετε την τάση να επαναφέρετε θέματα τα οποία σας κάνουν καλό γιατί ξέρετε ότι έχετε μεγάλες πιθανότητες να τα λύσετε και μάλιστα να δείξετε και αρκετή αποφασιστικότητα αν και οι συνθήκες θα είναι για εσάς ευνοϊκές αλλά θα πρέπει να τις τιθασεύσετε. Επαγγελματικά έχετε κάποια αντικρουόμενα αιτήματα και είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε λάθος αποφάσεις. Ωστόσο να ξέρετε ότι δύσκολα μπορείτε να αλλάξετε αυτά που τώρα θέτετε ως προτεραιότητες και ως στόχους. Γι’ αυτό σκεφτείτε και ζητήστε συμβουλές!

3Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας και δεν είναι μόνο ότι ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιό σας είναι ότι μπορείτε να είστε και πολύ άμεσοι και κυρίως να μη φοβάστε τις αλλαγές κάτι που για εσάς γενικότερα η λέξη αυτή ηχεί περίεργα στα αυτιά σας. Αυτή τη φορά όμως τολμάτε και ως γνωστόν μπορεί να ταράζετε τα νερά και προσοχή μην παρασυρθείτε από φίλους που δεν έχουν απαραίτητα κακές προθέσεις όμως σας συμβουλεύουν με λάθος τρόπο και τελικά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ερωτικά πάντως κάτι που μαθαίνετε σας βοηθάει για τις μελλοντικές σας κινήσεις ειδικά αν είναι κάτι που το έχετε υποψιαστεί και έρχεται στην επιφάνεια κάπως ξαφνικά για τους άλλους αλλά εσείς ήσασταν προετοιμασμένοι… Επαγγελματικά δεν είναι ότι δεν έχετε κοινά συμφέροντα αλλά δεν είναι όλα, κάποια είναι αντικρουόμενα και εκεί θα πρέπει να δώσετε τις μάχες σας!

4Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Είστε και εσείς που αυτό το μήνα, όπως και να το κάνετε έχετε μία αναστάτωση αφού είστε οι πρωταγωνιστές των καταστάσεων έστω και αν δεν είστε τόσο μπροστά και είστε παραπίσω αλλά ξέρετε ότι μπορείτε να επηρεάζετε τα γεγονότα. Ερωτικά είστε αφηρημένοι και έτσι αυτά που θέλετε δεν είστε σίγουροι ότι θα τα θέλετε και αύριο και αυτό είναι κάτι που σας προβληματίζει γιατί σε αυτή τη φάση θέλετε να φερθείτε δίκαια αλλά δεν ξέρετε αν μπορείτε. Έτσι λοιπόν αν ψάξετε στο βάθος είναι καλύτερα να μη δεσμευθείτε για κάτι και να ζητήσετε πίστωση χρόνου που βέβαια αν σας δοθεί θα πρέπει να ακολουθηθεί και από δικαιολογίες. Επαγγελματικά κάτι που φτάνει στο τέλος του αφήνει και μία πικρία όμως και χώρο για κάτι καινούργιο που είναι ήδη στα σκαριά και σας περιμένει!

5Λέων (23/7 – 23/8)

Ένας ερωτικός μήνας που σας βάζει διλήμματα αν κάποιοι άνθρωποι είναι φίλοι ή τελικά θέλουν κάτι παραπάνω από εσάς. Ερωτικά είστε έτοιμοι λοιπόν να μπείτε πιο βαθιά στα θέματα και να τα κατακτήσετε! Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να κάνετε κινήσεις χωρίς να δεσμευθείτε περισσότερο ή να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Κάτι φαίνεται να σας τελειώνει στα ερωτικά σας ή να αρχίζει μία πιο σοβαρή του φάση… Επαγγελματικά οι αποκαλύψεις είναι αυτές που σας φέρνουν πιο κοντά στο να καταλάβετε στο βάθος τις σχέσεις σας και βέβαια να προσαρμοστείτε ανάλογα με τις ανάγκες τους. Είστε πάντως πολύ ανοιχτοί στο να βάλετε καινούργιους στόχους και να τους κατακτήσετε με μεγάλη επιτυχία! Υπολογίστε σωστά τη δύναμη των αντιπάλων και τα νομικά θέματα που πιθανόν να σας δημιουργήσουν εμπόδια!

6Παρθένος (24/8 – 22/9)

Παρόλο που εσείς νιώθετε ότι είστε ελεύθεροι και ο Ήλιος από τον Ταύρο σας ευνοεί πολύ στα ερωτικά σας έχετε και τις επιφυλάξεις σας για τα επαγγελματικά σας και αυτό δε σας επιτρέπει να ζήσετε τις στιγμές όπως τις θέλετε. Ερωτικά πάντως ενώ έχετε το πάνω χέρι δε φαίνεται να το διασκεδάζετε ή δεν είναι αυτό που θέλετε τελικά. Παρόλα αυτά δείχνετε αρκετά διαθέσιμοι και να συζητήσετε και να ασχοληθείτε επισταμένα με τα ερωτικά σας, έστω και σε περιορισμένο χρόνο. Επαγγελματικά ακούτε πολλά που σας βάζουν σε σκέψεις να επεκταθείτε και μάλιστα αν το είχατε τολμήσει στο παρελθόν και δεν πέτυχε, αυτή τη φορά θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να το δείτε να ολοκληρώνεται. Προσέξτε μόνο να είστε συγκεκριμένοι στις προδιαγραφές που θα βάλετε!

7Ζυγός (23/9 – 22/10)

Γενικότερα είστε σε μία φάση που έχετε δει πολύ σοβαρά τα επαγγελματικά σας και είστε κοντά στο να πάρετε μία σοβαρή απόφαση που θα σας κάνει την καθημερινότητά σας διαφορετική αφού αλλάζει η ροή της δουλειάς σας. Βασικά οι νέες μέθοδοι και τεχνολογικά και επιστημονικά σας ταιριάζουν αλλά να είστε σίγουροι ότι χρειάζεστε χρόνο για να προσαρμοστείτε. Ερωτικά πάντως είστε τόσο σταθεροί όσο και να δημιουργείτε ασφάλεια που όμως ξέρετε ότι και εσείς το θέλετε να το πάρετε πίσω ως ανταπόδοση. Θα χρειαστεί να είστε πολύ αυστηροί στις απαιτήσεις σας αλλά και πολύ τυπικοί στις απαιτήσεις των άλλων προς εσάς. Μπορείτε να προσαρμοστείτε και στα δύο και μάλιστα μπορείτε να μιλάτε πιο ανοιχτά για αυτά που σας απασχολούν. Προσέξτε τις οικονομικές σας συναλλαγές γιατί πρέπει και σε αυτές να δείξετε τυπικότητα ειδικά αν υπάρχουν ρήτρες γιατί είναι εύκολο να ενεργοποιηθούν και να σας ζημιώσουν οικονομικά και μάλιστα είναι κάτι που δεν το έχετε προβλέψει ως ενδεχόμενο!

8Σκορπιός (23/ 10 – 22/11)

Ένας μήνας με οικονομικά ανοίγματα και πολλές συζητήσεις και θέματα γύρω από αυτό και γύρω από κάτι που πρέπει να οριστικοποιήσετε σε ένα είδος συμφωνίας. Ερωτικά ξέρετε ότι είστε εγωιστές και ίσως και να έχετε και το λόγο σας αφού νιώθετε ότι έχετε πολλές επιλογές τις οποίες δεν μπορείτε να τις αξιολογήσετε σωστά και ίσως και μία ευκαιρία να χαθεί αλλά εσείς θα το καταλάβετε αργότερα… Αυτό που τούτο το μήνας σας βοηθάει στα επαγγελματικά σας είναι ότι έχετε επίγνωση και των δυνατοτήτων σας αλλά και των απαιτήσεών σας. Έτσι λοιπόν ξέρετε να ζυγίζετε και αυτά που θα ζητήσετε και κυρίως αυτά που μπορείτε να πάρετε πίσω ως αντάλλαγμα. Ειδικότερα είστε καλοί στις διαπραγματεύσεις κάτι που σας κάνει και πολύ ανταγωνιστικούς αρκεί να μην υποτιμάτε τη δύναμη των ανταγωνιστών σας!

9Τοξότης (23/11 – 21/12)

Ένας μήνας που έχει πολλές και ευχάριστες ειδήσεις αν και αυτό που θέλετε να ξέρετε είναι αν τελικά ένα εγχείρημα επαγγελματικό μπορεί να είναι ολοκληρωμένο και με μορφή συμβολαίου. Γιατί με αυτόν τον τρόπο θα έχετε και περισσότερο ζήλο να το κυνηγήσετε. Ερωτικά αυτό που σας ταιριάζει είναι να μπείτε σε πιο βαθιές συζητήσεις και να είστε πολύ ανοιχτοί στο να ακούσετε σχολαστικά και την άλλη πλευρά. Αν σας εκπλήξουν απόψεις των άλλων για εσάς θα δείτε ότι αυτό οφείλεται και στη δική σας τάση να είστε μυστικοπαθείς. Προσέξτε ένα θέμα ακινήτου αυτό το μήνα μην πάρετε μία λάθος απόφαση… Επίσης καλό είναι να μην αγοράζετε ότι πιστεύετε ότι έχετε ανάγκη αλλά αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη!

10Αιγώκερος (22/12 – 19/1)

Ένας μήνας με αρκετές δυσκολίες συμπεριφοράς γιατί αυτά που δεν μπορείτε να εξηγήσετε είναι ακριβώς αυτά που σας προβληματίζουν. Ερωτικά είστε πιο εξωστρεφείς αλλά ξέρετε ότι αυτό το κάνετε για πολύ συγκεκριμένο λόγο και βέβαια είναι προϊόν των όσων αισθάνεστε. Γι’ αυτό και η επικοινωνία σας έχει πολύ συγκεκριμένους κώδικες και είστε και απόλυτα ειλικρινείς αφού δε μιλάτε με μισόλογα και περιστροφές. Το τι θα εισπράξετε είναι και θέμα πως θα αντιληφθείτε κάποια πράγματα ή θα δώσετε περιθώριο χρόνου για να δείτε πως θα ωριμάσουν οι καταστάσεις. Κάτι αδιευκρίνιστο μπορεί να σας δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις κυρίως στα επαγγελματικά σας γιατί δεν καταλαβαίνετε γιατί άλλαξε κάτι και μάλιστα χωρίς καν να σας ενημερώσουν!

11Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Ένας ωραιότατος μήνας για να κάνετε κοινωνικές επαφές και να δείξετε και τις προτιμήσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάποιους θα δυσαρεστήσετε αλλά τουλάχιστον θα είστε ξεκάθαροι για αυτούς που ξέρετε ότι αξίζουν και τον χρόνο σας και την προσοχή σας. Θέλετε και κάτι περισσότερο στα ερωτικά σας αλλά αυτό θα έρθει αργότερα οπότε προς το παρόν δεν έχετε παρά να περιμένετε και ωστόσο να μη χάνετε την αισιοδοξία σας αν και τα πράγματα παίρνουν καλύτερη τροπή όσο και εσείς νιώθετε πιο άνετα με τον εαυτό σας. Ερωτικά λοιπόν, μην κολλάτε σε μία επικοινωνία που έχει μορφή φαύλου κύκλου γιατί αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια συνεννόησης. Επαγγελματικά αν πιστέψετε στις δυνατότητές σας και πιέσετε το πρόγραμμά σας μπορείτε να προσθέσετε και μία άλλη δραστηριότητα αρκετά επικερδή!

12Ιχθείς (20/2 – 20/3)

Ένας μήνας με επαγγελματικές συζητήσεις που όσο πάνε φτάνουν και σε ένα σημείο αποφάσεων και αυτό σας δείχνει ποιοι είναι οι σύμμαχοι σας και σε ποιους μπορείτε να στηριχτείτε και ποιους μπορείτε να αγνοήσετε ή και να τους αντικαταστήσετε. Ερωτικά έχει ξεκινήσει μία επικοινωνία που σας κάνει και αισθάνεστε περίεργα… Αφενός δεν μπορείτε να εξηγήσετε το πώς νιώθετε ή αν αυτό που νιώθετε είναι αμοιβαίο οπότε και κρατάτε μία επιφυλακτική στάση ή δεν ανοίγεστε ή δείχνετε κάτι που δεν το νιώθετε στον απόλυτο βαθμό. Κάπως έτσι θα κερδίσετε χρόνο εκτός και αν σας πιέζουν για μία απάντηση εδώ και τώρα που δεν την έχετε διαθέσιμοι. Επαγγελματικά υπάρχουν σοβαρές προοπτικές και έτσι σοβαρά πρέπει να τις αντιμετωπίσετε κιόλας. Δε σας τρομάζουν οι κοινωνικές προεκτάσεις των επαγγελματικών σας, αντίθετα τις επιδιώκετε κιόλας…

Πηγή: Astrologos.gr